Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Failed Ones liigaan!

Kaikilla on varmasti tuoreessa muistissa kaudella 1/06 divari jyrän Failed Onesin tippuminen sarjatasoa alemmaksi, sekä rosterin totaalinen uudistuminen. Mielestäni lukijoitten kallista aikaa on turha hukata kertaamalla FO:n hirstoriaa, mutta mainittakoon nyt että divaria he aikanaan tahkosivat 3 kautta, kaudella 3/2005 he ylsivät pleijjereitten toiselle kierrokselle, jossa Darra OY kuitenkin tiputti pojat tylysti jatkosta.

Kaudelle 2/06 lähdettiinkin aivan eri lähtökohdista mitä koskaan ennen, ns. vanhasta FO:sta jäljellä oli ainostaan Delpiero joka kokosikin HUIKEAN ryhmän kiekkomaailman legendoja samaan pukukoppiin! Kaasu jätti valkoisen talon karkelot, Ghosty ja jörri seurasivat jättäen uppoavan laivan pelimiehiä, januzki ja Räpsy purkivat yli vuoden mittaiset sopimuksensa Narrilaumaan, muuan Keskinen niin ikään siirtyi liigasta vääntämään 2.Divaria, Gempa jättäytyi perustamastaan Zambolaatiosta, Omiisi käväisi myös yhden kauden kiekkoilemassa FO:ssa ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä kaveri joka oli kauden 1/06  jälkeen hetken jopa ainoa FO:n pelaaja, kyseessähän on koko uransa Failed Ones:ssa kiekkoillut Delpiero.
Siellä täällä spekuloitiin että "tuosta keräily porukasta eijjoo mihinkään, kaatu pian" yms, mutta kas kas kuinka kävikään? Runkkiksen 4. Sija,  joka oikeutti pääsyn suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettui HC Roikkulämy, konkarit hoitivat roikut helpohkosti ottelu voitoin 3-1, 3:lla kierroksella vastassa oli Divarin runkosarjan 12:sta FHR, joka päättyi tylysti FO:n 3-0 voittoon ja näin siis taival kohti liigaa alkoi nousulla divariin kaudeksi 3/06.
Muutoksia tälle kaudelle tapahtui runsaasti: Keskinen, Omiisi, Räpsy ja Gempa jättivät leikin sikseen ja tilalle otettiin jälleen todella kokenutta kalustoa nimittäin Kiekkoliigan kultaankin joukkueessa HC PU yltäneet Ozolinsh sekä Plaz, sekä Narrilaumassa mainetta niittänyt Renberg, myös mittavan peliuran omaava Gelkter saapui varjelemaan FO:n maalia.
Jälleen ainakin paperilla uskomattoman kova porukka, mutta valitettavasti tulokset eivät olleet odotettuja, runkosarjan 8. tila ei varmasti joukkuetta tyydyttänyt, mainittakoon vielä vain pisteen erolla taakse jääneet Rowdyruff Boys sekä FC Kiviniemi.
Uuden karsinta systeemin ansiosta he saivat vastaansa kokeneen Hc Humban  ja panoksena ei sen enempää eikä vähempää kuin paikka kaudelle 1/07 liigaan!
Jokainen peli pelattiin deadline päivänä 10.12, ensimmäinen peli oli tiukkaa vääntöä jonka januzki ratkaisi ajassa 5.15 1. Jatkoerässä, näin siis tärkeä avausvoitto FO:lle. Seuraava peli olikin jo sitten aivan totaalista FO:n näytöstä, 18 peliminuutin jälkeen taululla lukemat 8-1. Kolmanteen otteluun lähdettiin siis 2-0 lukemissa ja FO jatkoikin siitä mihin hetki sitten lopetti, ensimmäisessä erässä heti 3 maalia ohi Mauskan ja Stepin vartioiman humban maalin. Viimeisen niitin Humban verkkoon iski tärkeässä roolissa koko kauden pelannut januzki, Mauska kaventaa vielä viimeisessä erässä lukemiksi 4-2, näin voitto siis suoraan kolmella pelillä FO:lle joka matkaa siis ensi kaudeksi liigaan!

Tavoitinkin väsyneen mutta onnellisen Ghostyn arvioimaan edesmennyttä kautta:

Chelios: Heti näin kärkeen pakko antaa tunnustusta koko sakille ja onneks olkoon!

Ghosty: Joo, kiitokset joukkueen puolesta.

Chelios: "Miltä nyt tuntuu?"

Ghosty: Aika heikkoo, jäi toi pistepörssi voittamatta, vaikka ootin itteltäni vähintään sitä, mut kai se iha jees ku ens kaudel on liigan pistepörssi voitettavana, pelaanhan mä hyökkinä!

Chelios: 26.11 jättämäsi raportin mukaan olitte tyytyväisiä runkosarjanne sijoitukseen/peliinne?

Ghosty: Aktiivisuus oli hiukan ailahtelevaa, joten oli vaikeeta pitää hyvää pelikuntoa yllä. Päätavoite oli kuitenkin saada pelit pelattua, ja tiukkaa se tekikin. Sitten seuraava tavoite oli päästä pleijareihin ja tiukkaa teki sekin. Viimeinen tavoite oli päästä liigaan, mutta se oli jo löysää

Chelios: Mitäs osaat sanoa näistä kolmesta liigakarsintapelistä humbaa vs?

Ghosty: Vähän turhaan jäi viimetinkaan. Ensimmäinen peli oli aika jännittämistä, kumpikin joukkue keskittyi virheiden karsimiseen, eikä hyviä paikkoja ollut niikseenkään. Jatkoaika taitaa kertoa sen, että aika tiukka matsi se oli, varsinkin kun tuli musta hetki puolustuksessa ja taisi aika nopeesti upota 2 maalia meidän verkkoon, 2-2. Toinen peli oli sitten jo hiukan suuntaa antava; Humba lopetti puolustamisen ja päästiin mättämään maaleja, kun Korpisalo puolusteli yksin. Jotain sekin kertoo, että minä pakkina tein siinä matsissa 4+2. Kolmas matsi oli lähinnä vaan pelailua, eikä katsojiakaan kiinnostanut.

Chelios: Nimeä kauden tärkein pelaaja joukkueessanne ja heikoin lenkki jos kaasua ei lasketa?

Ghosty: Vaikea aivan tärkeintä pelaajaa nimetä, kun kaikki aktiiviset pelaajat hoitivat hommansa. Heikoimmaksi HK:n Blåksi nimeäisin kuitenkin Delpieron, joka ei kyllä joukkueelle antanut apujaan kuluneella kaudella. Myös Renbergkin löysi elämän ja jörri löysi jotakin muuta..

Chelios: Pystytkö vielä antamaan yhtään lausuntoa tulevaisuudesta? Entä oma panoksesi tilastosivujesi mukaan etsit joukkuetta?

Ghosty: Parin päivän kuluessa luultavasti selviää joukkueen jatko. En viitsi sanoa siitä vielä muuta, kuin että katsokaa tiimin sivua lähipäivien ajan. Tuo joukkueen etsiminen on vain varasuunnitelmani, jonka pistin jo käyntiin pahimman varalta.

Chelios: Pikkulintujen mukaan leikit tärkeääkin kaveria joukkueessanne?

Ghosty: En leiki, vaan olen... No ei, eihän minua ole edes nimetty vastuuhenkilöksi, mutta ensi kaudella vastuu saattaa lisääntyä merkittäväksi - jos siis joukkue ei kohtaa vastoinkäymisiä..

Chelios: Missä merkeissä joukkue nyt alkaa valmistautua ensi kauteen, alatteko heti reenamaan vai onko kenties joululomaa pojille suotu?  

Ghosty: Varmaan sitä perjantaina vietän synttäreitä ja lähen rellestämään, muista en tiedä. Joulu on yliarvostettua aikaa. Ensi kaudesta hyvällä lykyllä etsitään pakkeja ja mahdollisesti myös hyökkääjiä, mutta katsotaan, mitä nyt tapahtuu lähipäivinä..

Chelios: Juups, eikai mulla tässä tällä kertaa tän enempää palaillaan ens kauden aikana samoissa merkeissä? Ja viel kerran onnittelut!

Ghosty: Kiitos vaan, muttei me mitään onnea tarvita. Pidä tunkkis!

Joo mutta kassellaan josko sitä pääsis vaikka ens kauden päätteeks sit rustaamaan et "Failed Ones kiekkoliigan kultaa!"? ;)

Kirjoittanut: Chelios
Julkaistu 11.12.2006 21:58
Luettu: 1278 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.