Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pelijengi - Viimein liigaan

Kuusi kautta divaria mätkinyt perinteikäs joukkue Pelijengi on vihdoin toteuttanut unelmansa liigasta. Kaudella 1/2005 PJ oli jo voiton päässä liigasta, mutta FC MalPo kiristi vielä ohi. Tämän jälkeen ei joukkue olekaan selviytynyt kertaakaan toiselle kierrokselle asti liigakarsinnoissa. Avaimet nousuun löytyvät varmasti kolmikon Arto, Shar ja huippuhankinta Joskan taskuista. Runkosarjassa Pelijengi nappasi 13 voittoa 22 ottelusta päästen samaan pistesaaliiseen kuin Kuolema, mutta paremmalla maalierolla ja näin otti nimiinsä divarin kuninkuuden. Niimpä liigakarsinnoissa PJ sai vastaansa liigan jumbosijaa pitäneen New Delhi Bullssin. Sarjan voittaminen tietäisi suoraa nousua liigaan ja niin Pelijengi tekikin. Helppoa se ei tosin ollut, sillä kaksi ottelua meni jatkoajalle.

Palkkaamani reportteri Juntus Von Tillenberg tivasi Artolta muutaman rivin painavaa tekstiä koko Pelijengin taistelulauman puolesta.

Otetaan tähän alkuun vaikka se joka kaavan mukainen, "miltä nyt tuntuu?"
"No meikäläisellehän tämä nousu merkitsee varmasti eniten. Emmä oikein sanoiksi sitä jaksa pukea, mutta tuskin nettipeli voi enempää tyydytyksen tunnetta tarjota :)"

Oliko divarin taso edellisiä kausia huonompi ja ketä vastaan oli vaikea blata?
"Divarin taso ei minusta ollut heikompi, vaan pikemminkin hyvin tasainen. Tappioita tuli vain kolme, joista kahdesti häntäpäähän sijoittuneille joukkueille. Vaikeimmat vastustajat pelillisesti olivat Viru Valge, Habs ja miksei myös Kuolema."

Ketä mainittisit joukkueen avainhenkilöiksi liigaan nousun syyksi?
"Meillä oli laaja neljän puolustajan ja neljän hyökkääjän materiaali käytössä, ja jokainen pelaaja teki osuutensa menestyksen eteen. Jos nyt kuitenkin kehutaan, niin mainittakoon Shar joka varmasti yllätti monet pelaamalla elämänsä kauden. Puolustajalle tehot 10+26 ovat erittäin kovat varsinkin meidän rotaatiossa. Shar myös voitti joukkueen sisäisen +/- tilaston. Tulokaskehut Joskalle, jonka maalit eritoten liigakarsinnassa olivat elintärkeitä meille."


Mitä odotuksia, jos kultaa ei lasketa,  ja tavoitteita ensi kaudelle?
"Tavoitteena jatkaa Pelijengin kestävää kehittämistä eteenpäin, tällä kaudella esittämäämme tiukkaa puolustuspeliä tullaan varmasti pelaamaan jatkossakin. Yksi hyökkääjä on etsinnässä Fledan tilalle, tosin emme välttämättä hae siihen snaipperia vaan enemmänkin hyvin puolustavaa playmakeria."

Vapaa teksti:
"Pelijengi kiittää kaikkia sidosryhmiään kuluvasta kaudesta sekä lähettää terveisiä D-fencelle, M.Bartekille, zorerolle, Fledalle, Bondralle, parturille sekä kaikille faneille!"

Kirjoittanut: tilpero
Julkaistu 11.12.2006 16:38
Luettu: 1140 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.