Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Habs juhlatunnelmissa! (Kaikkea jöötiä Habsista)

Habs juhlatunnelmissa! (Kaikkea jöötiä Habsista)

Heijaata! Habs otti siis ja nousi liigaan eliminoimalla HC Playboysin tieltään otteluvoitoin 3-0. Liigakarsinnat eivät olleet täysimittaisia, mutta liigaan nousu on aina liigaan nousu, sanoipa kuka hyvänsä mitä hyvänsä. Jo ennen kautta ennakoissa Habsin maalitykki (ja tämän kauden pistepörssin voittaja!) MutiM ilmoitti joukkueen tavoitteeksi liigaan nousemisen. Tätä tavoitetta oli julisteltu jo neljän divarikauden ajan ja nyt vihdoin nasahti!

Ikäviä uutisia Kiekkoliigan sisältä saapui kun Kiekko-Hobiitit ilmoitti lopettavansa aina kaudesta 1/2004 alkaneen kunniakkaan tiensä Kiekkoliigan sarjoissa. FHR taas ei kyennyt nykyisellä miehistöllään enää taistelemaan edes kakkosessa ja putosi. Näin ollen Habs on ainoa kaudelta 1/2004 säilynyt alkuperäinen joukkue Kiekkoliigan sarjoissa. Ainoana alkuperäisenä Habsin on määrä taistella ensi kaudella Kiekkoliigan mestaruudesta kaikkein pyhimmässä, Kiekkoliigassa. Ja kaiken maailman saivartelijoille tiedoksi se, että ei siellä NHL:n original six – joukkueissakaan pelaa yhtään sen enempää alkuperäistä pelaajaa kuin meilläkään. Itse asiassa vaikka kaikkien kuuden NHL:n  alkuperäisen joukkueen nykypäivään asti joukkueessa säilyneet pelaajat lasketaan yhteen, saadaan sama luku kuin meillä on alkuperäisestä jengistä olevia pelaajia jäljellä.

Jaa että Habs juhlatunnelmissa? No totta munassa! Onhan se sentään melko muikeaa palata taistelemaan kullista (heh heh) Kiekkoliigaan. Habsin juhlat olivat paljon massiivisemmat, mitä joukkueen rommilta tuoksahtanut manageri (omien sanojensa mukaan diktaattori) Preda oli suunnitellut. Preda (ja varmasti myös muu joukkue) olisi tyytynyt pelkkiin orgioihinkin, mutta MalPon starcraft päätti yllätykseksemme toivottaa joukkueemme vielä tervetulleeksi upealla stand up – komediallaan Kiekkoliigan salaisimman ja tarkasti varjelluimman idlauskanavan tiloissa. Habs muuten suosittelee starcraftin suorastaan hulvatonta ohjelmaa ”olen vitun vihainen vittu teini ja rankasti vittuuntunut vittu kiekkoliigan ja vittu siihen vitun homojen johtokuntaan”, joka olikin suorastaan hulvaton ja vallan mainio yllätys. Habs kiittää starcraftia! (tietojemme mukaan starcraftin ohjelmapalvelu toimii puhelinsoitoilla numeroon 876-876-876 [vihje: lausu numero ruotsiksi, HEH HEH]) Ehtipä Preda vielä Les Boysin (onnea noususta!) Iiroakin vikitellä raisuilla ehdotteluilla ennen orgioita. Orgioissa kaikki saivat riittävästi sitä mitä tahtoivatkin, ei niistä sen enempää!

Pitäis kait jotain vähän tuumata siitä karsintasarjastakin. Noh, ensimmäinen ottelu oli vaiherikas, tasainen ja jännittävä, kaksi seuraavaa ottelua olivatkin sitten enemmän (toinen osaottelu) tai hieman vähemmän (kolmas osaottelu) Habsin pillin mukaan tanssimista. Kaikki kunnia kuitenkin HC Playboyssille, joka urhoollisesti taisteli Habsin pleijarikiekkoa pelanneen puolustusmuurin läpipääsy määränpäänään. Habs toivottaa HC Playboysille onnea ja menestystä jatkoon!
Mitäs muuta kauden aikana koettiin? Todellinen extreme-elämys oli tappio Narrilaumalle, joka pystyi Habsin lisäksi kukistamaan koko kauden aikana vain toisen joukkueen, niin ikään liiganousijan, Team Viru Valgen (onnea noususta!). Kausi muuten oli vuoristorataa, jossa oli yksi hyvin jyrkkä lasku ja yksi hyvin jyrkkä nousu. Habs onnistui kuitenkin taistelemaan tiensä pleijareihin ja sitä kautta liigaan asti.

Kiitoksia Habs haluaa lähettää kaikille suurille Habs-faneille ja Habsin nousuun uskoneille! Habsin ykkösfani D-Fence jaksoi aina olla katsomassa Habsin otteluja kriittisellä silmällä ja kannustaa Habsia eteenpäin! Meki sua, D-Fence!

Kauden aikana Habsista sanottua:

tonzales: ”oho onpa habsi tikissä” (as always)
Juizny: ”Habs liigaan!” (totta munassa)
Hudler: ”Ihan uskomatonta peliä Habsilta!” (aina)
Ayoso: ”Aina ne habsit itkemäs passeista…” (pää kii)

ISO KIITOS KAIKILLE KAUDESTA 3/2006 JA TSEMPPIÄ ENS KAUTEEN KANS! NII! JOO!

Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu 11.12.2006 16:27
Luettu: 1404 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.