Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Hc Kauhava, vihdoin divariin?

Kerran 2. divarin runkosarjan voitto, kerran 2. divarin runkosarjan neljäs sija ja nyt viides sija. Ennen tulevaa kautta molemmilla kerroilla tämä joukkue on jäänyt ensimmäisellä pudotuspelikierroksella altavastaajan jalkoihin ja tippunut jatkosta. Tämä Hocken varassa notkuva joukkue jatkaa matkaansa jälleen kohti divaria, kolmannen kerran. Heillä on nyt parhaimmat mahdollisuudet divariin, koska pelillisesti parempaa joukkuetta ei 2 divarista löydy, ellei playoffien aikana nähdä samanlaisia notkahduksia kuin runkosarjassa. Ailahtelua kaudella on tullut yllättävän paljon, eikä kukaan osannut odottaa tuollaisia tappioita Naattorin ja Väinämön kaltaisten puolustajien siivittämässä joukkueessa. Joukkueen siirtolistalla on käynyt kuhina. Joukkueesta ovat kauden aikana lähteneet Westcott, Def, Tilpero ja Mazter. Joukkueeseen tulleita on vain yksi, .jorma.

Hc Kauhavan runkosarjan saldo oli tällä kertaa 10 voittoa, 5 tasapeliä ja 7 tappiota. Maaliero pysyi plussalla 13 maalin verran, eikä ihmekkään sillä joukkueessa pelasi kaksi todella loistavaa hyökkääjää, jotka tosin jo jättivät joukkueen. Nimittäin Tilpero ja Mazter. Tilpero teki kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kuusitoista maalia, mutta joukkueen selkeä johtohahmo Hocke 17 ottelussa VAIN 14 maalia. Seuraavalle kaudelle Kauhavaan playmaker joka saa Hockellekkin maalipaikkoja?


Piinapenkkiin tällä kertaa tarrautui Naattori.

Peca - Pakkikalusto on vaihdellut kauden mittaan paljon. Kaksi puolustajaa lähti ja yksi tuli. Miten tämä on vaikuttanut puolustukseen kauden aikana?

Naattori -  noh. Puolustajia on lähtenyt kyllä ihan kivasti, mutta silti tuntuu että nykyinen pakkikalusto on niin tiivis, että tuskin tuota vaihtelua voisi pitää niin " suurena " mullistuksena.

Peca - Millä asenteella lähette playoffeihin ja mitä teidän täytyy vielä parantaa että divaripaikka lohkeisi?

Naattori - noh. asenetta pitäisi kyllä löytyä, sillä Divariin pääsy on ollut tavoitteemme jo pari kautta, mutta jotenkin aina ollaan tössitty ja jääty kakkoseen. Aktiivisuutta pitäisi parantaa, että saisi jonkinlaisen liekin päälle :-), + tohon parannusjuttuun, uudet hokkarit!

Peca - Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.

Naattori - Muuri, leija, snipu!

Peca - Yli-innokas fanisi haluaa tietää, mitä mailamerkkiä käytät ja erkkarin väri?

Naattori - mailani olen itse suunnitellut ja toteuttanut. Katajasta sen väänsin - jouskari. ja erkka on pinkin väristä. <3

Peca - Kiitos sinulle, ja voisitko esittää pienen runon vielä hockesta?

Naattori - päällikkö Hocke, on joukkueen huonoin mokke. Hocke pelaa jo erä, on solmuissa kuin lankakerä. Häneltä taitoa puuttuu, pitäisi olla kone, jos häntä ei saisi suuttuu

Naattori - kiitos peca <3Playoffien jälkeen nähdään, ovatko uudet luikkarit siivittäneet joukkueen divariin, vai puristavatko ne vielä jalassa?

Kirjoittanut: Westcott
Julkaistu 26.11.2006 12:56
Luettu: 1170 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.