Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kiekko-Hobiittien uusi aikakausi

Kiekko-Hobiittien kausi kakkosdivarissa on ollut varsin tasapaksu. Tällä hetkellä Hobiiteilla on hallussaan kuudes tila, 14. ottelua joista sarjana 7-0-7, pisteitä on kertynyt 14. Hobiitit ovat pelanneet viidentenä majailevaa HC Kauhavaa pelin enemmän, ja ovat maalieron takia alempana. Seitsemäntenä, aivan Hobsujen niskaan hengittää tulokasjoukkue Team Jälkihiki-Hockey, pisteen vähemmän saalistaneena.

Hobiittien pistepörssin kärjessä 11. ottelua pelanneena on Alfonso, huimin tehoin 15+11=26. Kolme pistettä jäljessä, 9. ottelua pelanneena on Liero. Viime kauden pettymykset on nyt nollattu, ja matkaan on lähdetty täysin uudella asenteella – myös uusiutuneella pelaajistolla. Joukkueeseen ovat liittyneet Kims85, BlindFly, Rolsku, nepi, YoNi sekä muutama päivä sitten värvätty Slo. Kävin kysymässä Alfonsolta tämän kauden tavoitteista ja niiden onnistumisista. ”No tavoitteenahan oli vaatimattomasti lähteä pitämään paikka 2.divarissa ja ainakin näillä näkymillä ollaan onnistumassa siinä. Uudet pelaajat ovat sopeutuneet ihan hyvin, tosin pirullinen pokeri on viime aikoina verottanut japan (blindfly) aktiivisuutta.”

On selvää, että tällä kaudella on tehty jotakin selkeästi paljon paremmin kuin tuloksellisesti laihaksi jääneellä viime kaudella. Mitäköhän? ”No me pelataan eri sarjatasolla”, Alfonso tokaisee. ”Ehkä myös se, että ratkaisijoita on löytyny vähä laajemmalta rintamalta.” Hobiitit ovat tällä kaudella pelanneet hurjasti vaihtelevin tuloksin; aikaisempi peli mahdollisesti voitto, seuraava hurja tappio..

Veikkaisin, että Hobiitit pääsevät divarikarsinnassa toiselle kierrokselle. Materiaali ei aivan vielä ole divaritasoa, ehkäpä on parempi odotella pari kautta kakkosdivarissa. Jos KH:n porukka saa kaikesta huolimatta vireen päälle, heitä ei pysäytä mikään jengi. Mutta tietysti voi käydä myös toisin päin.

-Phaneuf

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 16.11.2006 19:53
Luettu: 1049 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.