Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Katsaus Los Amigosin kauteen.

Los Amigosien hieman alakanttiin mennyt kausi on yllättänyt monet, tähän mennessä 16 pistettä 15 ottelusta, plusmiinus-tilasto näyttää +6. Emre kertoili hieman mietteitään kuluneesta kaudesta:

CodeFX: Amigosien kausi on ollut hieman alakuloinen, kuvalisitko muutamalla lauseella omia mietteitäsi kaudesta?
Emre: No, ensimmäinen puolisko kaudesta meni vähän niin ja näin. Ei siihen tyytyväinen voi olla. En tiedä mistä se johtui, mutta veikkaan, että saattoi olla vähän asennevikaa joukkueessa. Lähdettiin ehkä liian takki auki viime kauden hyvien suoritusten jälkee. Aktiivisuus oli kanssa ekalla puoliskolla hieman liian vähäistä. Sit ryhdyttiin harkkaamaan enemmän ja tulokset on parantuneet. Ollaan jopa rang-listalla suhteellisen korkealla pitkästä aikaa. :)
CodeFX: Onko joukkueessa ollut mitään erityisempiä yllätyksiä pelaajien osalta, niin positiivisessa kuin negatiivisessä mielessäkin?
Emre: Eipä oikeestaan. Timtimin puuttuminen pelikaukaloista on tietenkin negatiivinen asia joukkueen kannalta. Sen verran hyvä pelaaja se on.
CodeFX: Entä loppukausi, millä asenteella peleihin lähdetään?
Emre: Lähdetään voittamaan kaikki pelit. Ensisijainen tavoite on päästä liigakarsintoihin, ja sieltä sit niin pitkälle ku päästään. Usko on kova.
CodeFX: Onko Amigoseilla ensi kaudelle odotettavissa suuria pelaajamuutoksia, vai pysyykö runko samana?
Emre: Juza lähtee inttiin ja karvis tulee sieltä pois. Muista muutoksista on liian aikaista sanoa mitään. Toivottavasti kuitenkin runko pysyy suunnilleen samana.

Villi veikkaus: Tiputtaa PB:n divariin viimeisellä kierroksella ja nousee tiukkojen vaiheiden jälkeen liigaan.

Kirjoittanut: CodeFX
Julkaistu 16.11.2006 19:45
Luettu: 1094 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.