Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pelijengi - Joko seuraavalle kaudella liigaan?

Otin suurennuslasini alle kaudesta 1/05 divarijyränä toimineen Pelijengin. Viime kausihan  päättyi heidän osaltaan 2-3 ottelutappioihin H.C.A.P:lle liigakarsinnan ensimmäisellä kierroksella. Runkosarjan sijoituksena oli silloin 4.

Tämä kausi on heidän osaltaan mennyt miltei niin hyvin kuin vain voi; kymmenen voittoa, kolme tasapeliä, ja mikä parasta: vain yksi tappio! Pelijengi hommasi kaudelle kaksi vahvistusta; Lugusta mukaan loikkasi Joska, ja Kiekko-Hobiiteista koksu. Jo viime kauden lopussa tehopisteitä takonut  Fleda (aka Letti) on tehnyt pisteitä hyvään tahtiin tälläkin kaudella. Joska on pelannut hyvin debyyttikaudellaan kiekkoliigan alaisuudessa. Tällä hetkellä pelejä on takana siis vähän yli puolet, 14, ja niistä on kerääntynyt 23 pistettä. Se riittää tällä hetkellä ensimmäiseen sijaan, pisteen päässä vaanii Kuolema, tosin kaksi peliä enemmän pelanneena.

Etenkin Pelijengin puolustus on tällä kaudella loistanut: keskinmäärin alle 2 päästettyä maalia / ottelu.  Eniten vastuuta puolustuspäässä on saanut kolmikko Shar - koksu - Turo, ja hyvin ovatkin hommansa hoitaneet.

Kyselin Artolta vähän Pelijengin kuulumisia:

K: Kausi näyttää alkaneen teiltä melkoisen hyvin, onko mielestäsi kukaan joukkueen pelaaja noussut yli muiden divaripeleissä? Entä miten uudet kaverit ovat esiintyneet?
Arto: "Uudet pelaajat Joska ja koksu ovat molemmat esittäneet laatupeliä ja ansainneet oman paikkansa meidän kivikovassa miehistössä. Muutenkin meillä on aika tasainen tiimi kasassa, ei supertähtiä ylitse muiden. Peliaika on jakautunut tasaisesti ja tulosta on tullut kaikilla koostumuksilla."

K: Olette tasaisesti onnistuneet säilyttämään paikkanne divarin liigakarsintarajan yläpuolella, muttei siltikään ole kertaakaan vielä tärpännyt itse karsinnoissa. Joko tällä kaudella?
Arto:  "Sen näkee sitten. Tällä kaudella pyritään tosissaan voittamaan runkosarja jotta karsintavastus olisi mahdollisimman helppo. Tosin divari on tällä kaudella erittäin tasainen eikä helppoja vastustajia karsinnoissa enää tule olemaan.

Jääkäämme jännittämään, että joko Pelijengin kausi huipentuu liigaan nousuun.

Kirjoittanut: Orafos
Julkaistu 13.11.2006 21:32
Luettu: 1027 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.