Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Habsin kausiraportti

Parin viimekauden divarin heittopussi Habs on tällä kaudella osoittanut, että pelaajamuutoksilla tehdään ihmeitä. Habs hankki tulevalle kaudelle neljä pelaajaa, Manin, Ridgen, Galderin ja Kashmirin. Galder tosin ehti pelata vain kaksi peliä ja hän päätti lähteä kokeilemaan muualle uusia tuulia. Preda vihdoin tajusi, ettei Puhelin sovinnut Habsin pelityyliin ( 1-1-2 ) ja päätti potkaista hänet huonoiden otteiden jälkeen. Magito päätti lähteä haistelemaan uusia tuulia ja suuntasi pelikamppeensa Völligeiden pukukoppiin. Mutta asiasta puuhanheen Habsin uusista pelaajista positiivisesti yllättänyt Mani on pelannut "vain" 10 ottelua, mutta saalistanut niissä tehot 5+22=27, eli ei mikään turha hankinta. Tosin Ridgeä ja Kashmiria ei voi ylistää, koska omaan reppuun on mennyt 20 ottelussa jopa 68 maalia. Mutta asia ei haittaa ollenkaan sillä Habsia pitää kärjessä raudanluja hyökkäyskaksikko Preda - MutiM, jotka ovat ylivoimaisessa kaksoisjohdossa pistepörssin kärkipaikkoja katsellessa. Predan loistavat syötöt ovat löytäneet perille ja Mutimin tarkka laukaus on löytänyt yleensä tiensä maalin perukoille.

Habs, 7 kauden liigakokemuksella sekä 2 kauden divarikokemuksella on takuulla kiekon mielenkiintoisimpia joukkueita, jotka ovat vieläkin kauden 1/2004 jälkeen pystyssä. Ainoastaan ensimmäisen kauden jälkeen Habsin lisäksi kiekkoliigan alaisissa sarjoissa pelaavat FHR ja Kiekko-Hobiitit.

Haastattelin vielä Predaa hiukan Habsin kuulumisista ja miten he ovat päässeet näin "hurjaan" vireeseen.

Peca - Mitäs on habsille tapahtunut sitten viimekausien, kun ovat Divarin kärkipäässä jahtaamassa jopa liigapaikkaa. Mitä osa-alueita ollaan parannettu ja miten?

Preda - peli alko sujumaan vaa yhtäkkiä sen jälkee ku hommattii ridge. Ollaa päästy pelaamaan sitä peliä mitä osataan pelata ja ku o kuiteki
kohtuullisen pieni aktiivinen kokoonpano ni se homma toimii

Peca - Ketä on positiivisesti yllättänyt sinut tällä kaudella?

Preda - En osaa sanoo yksittäistä pelaajaa, mutta joukkuepeli on yllättäny :)

Peca - Millä eväillä lähdetään playoffeihin?

Preda - lähetää pelaa omaa peliä ja sitä kautta nousemaan liigaan. Joukkuehenki o hyvä ja ei oo oikein heikkoja lenkkejä. homma pelaa ku junan vessa.

Peca - Ja vielä kohuttu kysymys. Kumman näet ykkösvaihtoehtona ylemmäksi pakiksi. Ridge vai Saarinen?

Preda - Ne on aika tasan, ehkä täl hetkel ridge ku se o aktiivisempi.Vielä jää näkemättä, nouseeko Habs takaisin liigaan vai jääkö tahkoamaan vielä vähintään kauden divaria?

- Peca

Kirjoittanut: Westcott
Julkaistu 13.11.2006 15:47
Luettu: 1145 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.