Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Tenkrat Kuolemaan, Archetypelle lähtö S.S.K:sta!

Kiekkoliigassa tapahtuu: S.S.K:ssa pari päivää pelannut Archetype on saanut lähtöpassit. Huhujen mukaan joukkueen hyökkääjistöstä haluttiin karsia porukkaa pois, ja koska Archetype oli viimeisin tulija, hän oli myös lähtijä. Archetype on Kiekkoliigassa edustanut New Delhi Bullsia, Elite Razoria, H.C.A.P:ta, Team Viru Valgea ja Kuolemaa. S.S.K:n riveissä hän ei ehtinyt pelaamaan ainuttakaan ottelua. Hän on tehnyt tällä kaudella Kuolemassa 9. ottelussa tehot 15+10=25.

Tästä vain pari päivää aiemmin joukkueesta lähti hyökkääjäosastolta Tenkrat. Jotakin kummallista on, sillä miksi treidata uusi jätkä vanhan tilalle, ja heti perään pistää pois?

Tenkratista voisi sanoa, että heppu on kiekon tunnetuimpia henkilöitä. Saavutuksista voisi mainita mm. 3x playoffien pistepörssin voitto (1/2004, 2/2004, 3/2004), kultaa Ukrainan Rajuissa 1/2004 sekä HCH – HardCoreHokia seuraavalla kaudella, 2/2004. Tenkratin uran tilastollisesti paras Kiekkoliigakausi oli 1/2004, hän teki 11. ottelussa huikeat tehot 122+21=143. Tällä kaudella Tenkrat on pelannut S.S.K:ssa liigaa 8. ottelua tehoilla 10+3=13, sekä Kuolemassa divaria 3. ottelua 5+2=7.

Kävin haastattelemassa Tenkratia hullunmyllystä. Kysyin syitä hänen treidaamiseensa. "Ihan puhtaasti pelillisiä syitä, parin hemmon kanssa ei vaan oikeen osunu yksiin. Ennen kauttakin oli kuulemma jo epäilyksiä muutamilla ja nuo muutamat kai kasvo sitten enemmistöksi", hän kertoo.

Entäpä sitten siirto? Mitä hän sanoo siitä. "Toinen vaihtoehtohan oli kick. Olen näillä näkymin tyytyväinen, kunhan tästä päästään vähän aikaa pidemmälle niin voi ehkä alkaa ajatusket osumaan enemmän yksiin." Kyselin myös pikaisesti, mitä mieltä hän on Kuoleman porukasta? "Rentoa sakkia kaikki tyynni, hyvää (ja huonoa) läppää lähtee vähän joka suuntaan joka suunnasta." Lopuksi vielä henkilökohtainen tavoite tälle kaudelle: "Tavotteena viedä pistepörssi divassa vielä tällä kaudella", Tenku veistelee.

Vastapainoksi kävin myös kysymässä S.S.K:n johdon puolelta pari kysymystä. Niihin vastasi Sharp.

K: Mitkä olivat syinä Tenkratin lähtöön?

Sharp: Lähinnä se, ettei tenki sopinu meidän peliin. Hyökkäys on ollu tällä kaudella aika jumissa ja jostain päästä sitä piti lähteä aukasee.

K: Minkälaisia tavoitteita tiimillä on vielä tälle kaudelle?

Sharp: Mestaruuden uusiminen. ;)

K: Onko teillä vieläkin hyökkääjä haussa?

Sharp: Ei ole. Hyökkejä oli oikeastaan liikaa kauden alussa.

Varsin mielenkiintoista nähdä, miten Tenkrat sopeutuu Kuolemaan. Entäpä löytääkö S.S.K uuden vireen Archetypenkin lähdettyä? Kuka lähtee liigassa seuraavaksi ja mihin?

Aika näyttää.

-Phaneuf

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 07.11.2006 19:59
Luettu: 1099 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.