Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Prvs sekoaa - jouluksi takaisin possuksi?

Razoreitten wanha luottopakki prvs on palannut takaisin joukkueeseen liigajoukkue Humbasta. Monien soittoyritysten jälkeen sain pääpossu Wakke:n langan päähän ja sain pienen haastattelun häneltä.

CodeFX: Prvs on äskettäin eksynyt takaisin Elite Razoreihin, miksi hän aikoinaan siirtyi Humbaan ja miksi hän nyt palasi takaisin Partateriin?
Wakke: Kai se sai musta tarpeekseen. Humban aikoina prvs lähti rakentamaan uraa työpolulla ja inaktivoitui. Parisen viikkoa sit hän ilmoitti, että olis kiinnostunut taas pelaamaan kunnolla työnsä lopetettuaan, joten kyseli josko meille taas pääsis possuilemaan.
CodeFX: prvs ei kuitenkaan ole vielä divarikokoonpanoissa, mistä tämä johtuu?
Wakke: Ollaan muutettu pelistrategiaa Porviksen lähdön jälkeen. Entisestä 2-2-strategiasta (2pakkia-2hyökkiä) ollaan siirrytty 1-1-2 versioon, jolloin pelaamme vain yhdellä puolustajalla. Porviksella on vielä paljon opeteltavaa kyseisestä strategiasta. Myös koko syksyn kestäneellä inaktiivisuuskaudella on osansa kokoonpanosta puuttumisen kannalta. Prvs saatetaan nähdä kuitenkin 2.divarissa ER:n paidassa vielä tällä kaudella.
CodeFX: Millaista roolia prvs tulee pelaamaan joukkueessa tulevaisuudessa?
Wakke: Prvs tulee - jos on tullakseen - korvaamaan Jupan jättämää aukkoa ERn yhden miehen sumppupuolustuslinjassa. Kantaa myös joukkueessa nimitystä klubimonsteri, tai naisten_mies.

Tälläisiä ovat Eliitti Partaterien kuulumiset, jännityksellä odotamme näemmekö porvista ER:n paidassa tällä kaudella.

Kirjoittanut: CodeFX
Julkaistu 06.11.2006 21:38
Luettu: 1000 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.