Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Räpsy HC Playboysin riveihin

Liigajoukkue HC Playboys on värvännyt Räpsyn joukkueeseen vapailta markkinnoilta. Räpsy on pelannut kiekkoliigan alaisuudessa kolmessa joukkueessa: Narrilauma, Failed Ones, ja nykyinen joukkue HC Playboys. Pelejä liigassa on kertynyt 39, ja divarissa 8, kakkosdivarissa 10. Räpsy ehti olemaan Narrilaumassa kolmen kauden verran, lähtöä hän selvittää näin: syyt narreista lähtöön olivat varmaan enimmäkseen pientä leipääntymistä samassa joukkueessa pelailuun; hienosti pronssiin päättyneen edelliskauden jälkeen seurasi vähän heikompi kausi, ja jengiä lappasi sisään ja ulos kuin Stockan ovissa. Joukkue ei saanut sen enempää muotoa kuin oikeaa suuntaakaan kuin vasta ihan loppumetreillä - ja silloin oli jo liian myöhäistä. Lisäksi erimielisyydet joukkueeseen paluun tehneen darbyn kanssa kasvoivat lopulta niin suuriksi, että yhteistyön jatkamiselle ei olisi ollut edellytyksiä. Lopulta kuitenkin narriajasta jäi päällimmäiseksi mieleen hyvät muistot; darbyn ja renbergin antama mahdollisuus päästä näyttämään kynteni divarissa, nousu liigaan sekä seuraavan kauden pronssimitali.

Viime kaudella Räpsy pelasi Failed Onesissa, josta tiet erosivat kuitenkin, Räpsy selventää syyn: Failed Onesista en sarjanousuun päättyneen kauden jälkeen oikeastaan varsinaisesti itse lähtenyt - enkä välttämättä olisi halunnutkaan poistua, vaan joukkueen käytännössä ainoana vastuuhenkilönä huseerannut jörri sekä kaasu lopulta potkivat minut sieltä epäaktiivisuuden takia. Tavallaan ymmärrettävä ratkaisu, mutta hieman tuosta jäi hampaankoloon kuitenkin; joukkueessa oli muita käytännössä aivan yhtä epäaktiivisia pelaajia, eikä joukkueen pelitahti tälläkään kaudella aina varsinaisesti ole päätä huimannut. Ehkä hieman kolautti egoa myös saada nettipelissä kenkää omasta joukkueesta  :D  Joka tapauksessa tämä tapahtumaketju aikaansai ja mahdollisti sitä seuranneen poissaoloni koko kiekkokuviosta hyvin satunnaisia humalaisia Jatkoaika-pelejä lukuunottamatta. Elin hetken sitä irl-elämää mistä monet ovat kuiskutelleet ja se maistuikin oikein hyvältä. Lopulta kuitenkin routa ajoi porsaan kotiin, ja kiekon vetovoima kävi jälleen vastustamattomaksi. Aloin viettämään yhä enemmän aikaa Jatkoajan paidassa, ja pelinälkää tyydyttääkseni iityin vielä kakkosnikillä Imperiumin vastaiskun mainioiden veikkosten ryhmään.

Siirtoa Playboyssiin Räpsy selvittää näin: Lopulta jo aiemmin korviini kiirineet huhut Playboysin pakkipuolen aktiivisuusongelmista realisoituivat, kun varjo jälleen piikitteli aiheesta MoomBaZia, ja tämä myönsi liigan ykköskierroksen deadlinen olevan käsillä, ja ongelman olevan hyvin akuutti. Niinpä päätin kohenneesta pelutuntumastani rohkaistuneena tarjota (ja varjon painostuksesta) omia palveluksiani MoomBazille. Lopulta kaikki kävi hyvin nopeasti ja jo samana iltana kurvailin PB:n paidassa liigajäillä. Joukkue on ajoittaisista *köh* maalinteko-ongelmista huolimatta mainio, henki kiitettävä ja jannut siellä mitä parhaimpia, "n00bz"- ja "xD"-osasto loistaa poissaolollaan. Tällä hetkellä jatkosta ei ole mitään havaintoa eikä toivottavasti tarvitsekaan olla, erittäin mielelläni ainakin kauden loppuun täällä vietän. Lopuksi Räpsy lähettää terveisiä kaikille tutuilla ja äitille.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 28.10.2006 13:45
Luettu: 1166 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.