Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigan puoliväli

Ajax Amsterdam

Viime kausista huolimatta Ajaxin peli on lähtenyt tällä kaudella erittäin mukavasti liikkeelle, mutta tappiot MalPolle sekä Ylikunnolle maksoivat ykkössijan. Huhujen mukaan D.Beckham sekä Madonna46 olisivat lopettamassa kiekon tähän kauteen. Tuota nyt kukaan ei uskonut, kaverithan ovat koukussa kiekkoon kuin mitkäkin foorum kirjoittelijat. Ajax on saanut pelata kaikki pelit parhaimmalla mahdollisellaan kokoonpanolla. Hyökkäyksessä Pulsu pistää kiekot pussiin ja D.Beckhamin keskityksistä ja Cassidy hoitaa puolustuksen varmasti Madonna46 seuranaan. Positiivista, että Ajax on lähtenyt pelaamaan hyökkäävämpää peliä viime kauteen nähden. Varmasti kova pala joukkueelle kuin joukkueelle. Runkosarjan 1-3 ja playoffeissa ainakin neljän sakissa.

HC Ylikunto

Neljän viiden pelaajan aktiivinen ryhmä on tappava taku nykypäivän liigassa. Varsinkin, kun kyseessä on tunnettuja kokeneita pelaajia, jotka osaavat hommansa erittäin hyvin. Itselleni täysin puskista tullut mabbe on pelannut loistavasti ja sopeutunut mielestäni hyvin Pumpun puolustukseen. Stravis sekä botto ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä hyökkäyksessä. Jos joukkueen aktiivisuus harjoituspeleissä pysyy korkealla, niin mestaruuteen on erittäin hyvät mahdollisuudet.  

FC MalPo

Malpo voittaa runkosarjan ja tippuu playoffien ensimmäisellä kierroksella? Ei tänä vuonna! Viime kauden tapaan Malpo jyrää liigassa. Viimeiset yhdeksän peliä ilman tappioita. Hehkutukset sikseen. Vaikka MalPo napsii pojot kavereilta, niin hyökkäys on silti tehotonta, mikä kostautuu viimeistään playoffeissa. Starcrafilta itse ainakin odotan hiukan suurempaa pistepottia, mutta ehkä siellä Kuusamossa on tähän aikaa jo liian kylmä? Aivan sama, hyökkäystä hieman tehokkaammaksi, niin mestaruus on siinä? Puolustus on hyvissä käsissä Smurffin, mummon sekä lisänimiä kaipaavan runescape Bouckin ansiosta. Runkosarjan 1-3 ja playoffeissa ainakin...

S.S.K.

FuckUp ja Sharp jatkavat joukkueen johtamista siitä, mihin viime kaudella jäivät. Tietojeni mukaan vain kullan uusiminen kelpaa joukkueelle. Pelit ovat lähteneet mukavasti käyntiin, mutta pahimmilta ennakkosuosikeilta on silti tullut takkiin. Tenkrat paukuttanut seitsemässä pelissä kymmenen osumaa ja parit syöttöpisteet päälle, mikä varmasti tyydyttää johtoa, mutta entä useita satoja faneja? Puolustus on myös erittäin kova FuckUp:n johdolla, mikä ei tietenkään tullut kenellekään yllätyksenä. Fanit odottavat mestaruutta sekä yhden entisen Kiekko-32 pelaajan värväystä. Miksei siis taas mestari? Veikkaan vahvasti, että S.S.K. jää runkosarjassa 4-5 sijoille, mutta playoffit on sitten eri asia!  

Kangasalan Voitto

Kavo aloittanut kauden odotetusti. Tony on yksi kiekon taitavampia pelinrakentajia, joka on tuonut Kavon peliin selvästi enemmän maalitilanteita ja ennen kaikkea malttia. Tony johtaa ansaitusti pistepörssiä. Myös omien sanojensa mukaan puolustajana pelaava Karpov on metsästänyt ison kasan pojoja ja on myös kuuma nimimaalipörssiä. Itse pidän Jollia ainoana varmistavana pakkina joukkueessa ja hänen isompi rooli toisi varmasti lisäpisteitä Kavolle. Kavo on liigan ainoa joukkue, joka hyökkää selvästi kolmella hyökkääjällä (sanoit mitä sanoit Karpov) ja puolustaa yhdellä puolustajalla. Rohkea ja onnistunut taktiikka näin kovassa sarjassa. Kavo tulee sijoittumaan 5-6 joukkoon runkosarjan päätyttyä. Playoffeista paha sanoa vielä tässä vaiheessa mitään.

HC Penetrators

Penejen peli on lähtenyt viime kausia paremmin liikkeelle teiniskandaali khallen lähdöstä huolimatta. Ubula sopii pelityyliin loistavasti ja hänestä on ollut erittäin suuri hyöty puolustuksella sekä hyökkäykselle. Sugar jahtaa pistepörssin voittoa ja mikäs jahdatessa kun onnistumisia tulee. Puolustajista Ubula on siis selkeästi toinen puolustaja, mutta toinen paikka on vielä auki. Jopen kun saisivat aktivoitumaan, niin uskoisin nollapelejä räpsähtävän. Sääli, että pisteitä tulee vain piste per peli tahtiin, koska potentiaalia olisi parempaankin. Uskon, että Penetratrosit tulevat parantamaan peliään seuraavalla puoliskolla ja runkosarjan lopulla kaverit ovat 4-5 sakissa.

Team Jupiter

Nousija Jupiter on aloittanut kauden odotettua paremmin. Erityisesti huuhkaja on ollut kova pala monen joukkueen puolustukselle, mutta muuten joukkue on erittäin tasavahva. Ylikunnon lyöminen antaa varmasti äijille lisää itseluottamusta, mikä toivottavasti tulee näkymään positiivisesti. Ehdottomasti toivon, että Jupiter säilyttäisi liiga paikkansa. Sijoitus tulee olemaan 7-9.

Völlig Zugefroren EM

Jäiset Völlärit aloittivat kauden erittäin heikosti, ainakin pisteiden valossa. Todellisuudessahan tappiot tulivat vain maalin tai kahden erolla vastustajaan. Loppu peleihin saatiin sitä tuttua Völligiä ja kuudesta pelistä kokoon yhdeksän pistettä. Jackal ja Nikkke ovat pelanneet erittäin vakuuttavasti ja siinä on myös suurin syy siihen, miksi omiin on mennyt vain 17 osumaa. Hyökkäys on mielestäni tehotonta. Heatley aktiivisuutensa takia pois organisaatiosta. Lasse89, Hossa ja Koala lupaavat suuri numeroisia maalikarkeloita, mutta ainakin toistaiseksi hanat ovat pysyneet kiinni. Joukkue lämpenee peli peliltä ja vielä kun hyökkäys saa kuviot kuntoon, niin meno on erittäin vaarallista. Tulee sijoittumaan 3-5 runkosarjan päätteeksi.

HC Playboys

Playboys lähti kauteen erittäin vaikeista olosuhteista, ennen kauden alkua joukkueessa oli oikeastaan vain Bergeron sekä MoomBaZ. Kaksikko onnistui keräämään kasaan pari kokenutta liigailijaa sekä useampia keltanokkia. Joukkueen peli perustuu aika pitkälti sumppuun sekä vastahyökkäyksiin. Playboys oli allekirjoittaneen mielestä selkeä liigajumbo kauden alussa, mutta joukkue on pistänyt koviakin joukkueita koville. Erityisesti neljän miehen puolustuksen ansiosta. Uusista kasvoissa nostettakoon nyt esille loistavasti puolustanutta Subua, joka on myös joukkueen sisäisessä maalintekopörssissä toinen. Siksipä kauden lopussa suureen kysymysmerkin saa Playboyssin maalinteko, jos sumppu pelaa ja maaleja tulee, niin joukkue selviytyy playoffeihin, muuten jyrkkä ei. Playboys tulee sijoittumaan runkosarjassa 8-10.

Hc Humba

Humba ilman Pulsua ja Heatleyta on sama asia kuin Salatut elämät ilman Ullaa ja Seppoa. Joukkue lähti siis viime kauden flopin jälkeen kauteen ilman viime kauden tehokaksikkoa. Kaksikko on korvattu laajalla hyökkäysmateriaalilla. Nostettakoon esiin vaikka Kytis ja loistavasti pelannut Karppa. Puolustajia on Humbassa myös laajalta akselilta. Kaikki pelaa –asenne näkyy myös nykyisen Humban peleissä, mutta pelaaminenhan pitääkin olla hmauskaa. Humba on kauden jälkeen yhdeksäs.

Darra OY

Viime kaudella hopeaa, ensi kaudella divaria? Joukkue koki erittäin suuria menetyksiä kauden välissä, mikä maksaa todennäköisesti playoff paikan. Joukkueen puolustus on ollut erittäin huonoa, itse siihen pidän valitettavasti Juakon aktiivista osallistumista peliin. Scott on syystä tai toisesta jäänyt penkille, mikä näkyy selvästi päästettyjen maalien tilastossa. P.Varis ei ole pystynyt täyttämään Scotin suuria saappaita. Hyökkäyspään uusin tulokas HotShot toivottavasti tuo piristystä toiselle jaksolle. Jos synkkää analyysiin pitää hakea jotain positiivista, niin Puasonen on esittänyt hyviä otteita hyökkäyspäässä sekä puolustuksen tukena. Odotan, että manageri tajuaa virheensä ajoissa ja toivottavasti Darra saa viime kauden pelinsä kuntoon ja nousee vielä taistelemaan playoff paikasta. Sijoitus runkosarjassa 8-11.

New Delhi Bulls

Mitähän tähän sanoisi? Jos Raxa-Jacqn ”omissa soi” –laskut eivät menneet Narrilaumassa sekaisin, niin nyt uskoisin niin olevan tapahtuneen. Perätin 41 päästetty maalia ja kahdeksan tappiota eivät varmasti lämmitä M.Bartekia. Minua suuresti ihmetyttää, miksi joukkueen tällä  hetkellä kovin puolustaja Aluvanne on pelannut vain yhden pelin? Luulisin, että Aluvanteen pelaaminen pitäisi numeroita edes jotenkin siedettävinä. Joukkueessa paljon kokeneita (painostan sanaa kokeneita) pelaajia, joiden pitäisi loistaa playoffeissa eikä liigakarsinnassa. Mxyzptlkin sekä PoliZein poistuminen kokoonpanosta ei helpota yhtää joukkueen nousua ylöspäin. Joukkue tulee pelaamaan liigakarsintoja, joissa tällä kerralla taipuu divariin. Raxa-Jacq kahteles jo seuraavaa tiputettavaa seuraa!

Kirjoittanut: JK11
Julkaistu 26.10.2006 11:08
Luettu: 1148 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.