Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kouvola Sabres kaaoksen partaalla - odotettua

Kouvola Sabres. Nuori joukkue. Vähän kokemusta. Liiderin puuttuminen. Tässä suurimmat syyt tämän hetkiseen sekoiluun. Kaikki alla oleva on kuitenkin kokeneelle kiekkoaivolle odotettua. Mikään ei tullut yllätyksenä.

Kouvola Sabresin alkukausi on lähtenyt kohtalaisesti käyntiin, jopa yllättävänkin hyvin siihen nähden mitä tapahtuu joukkueen sisällä. Joukkueen sijoitus kaksinkertaisen sarjan ensimmäisen osan oltua ohi on 8. maalierolla -7. Huono maaliero ja sijoitus on varmasti yllättänyt negatiivisesti Kouvolan Keisarit, mutta suurimpia kiekkoanalyytikkoja tämä tulos ei yllätä. Joukkue koottiin väärin kautta varten. Puolustuspäästä ei löytynyt kuin yksi kiekkolisesti ja kiekottomasti hyvin pelaava puolustaja: sydis. Mastan varaan ei pystytä kovin paljoa rakentamaan, tuumin ennen kauden alkua.Kouvolan organisaatio on 2.divarikauden 3/2006 alla hajoamassa totaalisesti käsiin. 24. lokakuuta Kouvola rajoittikin esiriippua joukkueen sisälle ja antoi lehdistötiedotteen kiekkoliiga.netissä jossa ei kylläkään tullut esille yhtään mitään uutta.
Kauden ensimmäisen puoliskon aikana joukkueesta on lähtenyt neljä (4) runkopelaajaa. Ensimmäisenä lähti Drunkku. Joukkueen tärkeä hyökkäyspään pelintekijä. Sitten lähti sydis Aaltoliikkeeseen. Tässä siirrossa liikkui isot kasat pelimerkkejä koska Tsuna tarvitsi paikkaajan Klee:lle joka karkasi Aallosta kriisiaikaan. Joukkueen puolustuksen tukipilari oli siis poistunut. Hetki tästä karkasivat myös haule ja Masta. Tämä onkin mielenkiintoisin osuus. Olen saanut tietooni, että hauleen ja Mastan poistumiset joukkueesta eivät olleet mitenkään tekemisissä pelillisten asioiden kanssa. Molemmat erot johtuivat riidoista joukkueen sisällä. Pääsyyllisiä joukkueen murenemiseen ovat Avain88 ja fouba. Masta kuvailee Avain88:n ja fouban huumoria joka kohdistui hauleen ja häneen itseensä "jälkeenjääneeksi". Saamieni tietojeni mukaan Avain88 ja fouba ovat viitanneet hauleen mahdolliseen homoseksuaalisuuteen. Tätä haule ei kestänyt vaan lähti Rymälättylän Lättyyn, joka on tunnettu joukkue siitä, että se suosii vähemmistöjä. Tiedä sitten mistä on kysymys...

Nyt kun runko on hajoamassa niin Kouvola Sabres tarvitsee uusia kykyjä joukkueeseensa mikäli mielii 2divari paikkansa säilyttää ensikin kaudella. Uusina niminä tänään 25.lokakuuta joukkueeseen ovat saapuneet try-outilla Outsi ja 0hho.
Outsi voi hyökkäyspäähän ollakkin oiva scouttaus Sabressin johdolta ja varmasti pystyy jollain tasolla korvamaan hauleen.
Seuraava nimi onkin 0hho. Tästä kaverista ei ole mitään hyvää sanottavaa. Ei paikkaa Mastaa, ei sydistä. Jos läpäisee try-outin  ja pelaa 2divaria vielä tällä kaudella, annan ilmaisen vinkin Kouvolaa vastaan pelaaville joukkueille: karvatkaa 0hholta kiekko pois. Sen saa helpommin kuin muuan Galutimelta.

Oheessa 0hhon ensimmäisten harjoituspelien otteita Kouvolassa:
http://www.kiekko.tk/teams/video.cws?key=JXQCFEAKGW&period=2&number=1
http://www.kiekko.tk/teams/video.cws?key=JXQCFEAKGW&period=1&number=1

!!! http://www.kiekko.tk/teams/video.cws?key=BTOIGFGVEX&period=3&number=1 !!!

- Kiekkoaivo

Kirjoittanut: Harkimo
Julkaistu 26.10.2006 01:16
Luettu: 1162 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.