Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Heatleylle potkut VZEM:stä!

Völlig Zugefroren EM:n hyökkääjä Heatley on irtisanottu joukkueen palveluksesta. Lähes ankeriasmaisen liukas Heatley on saavuttanut jos jonkinlaista meriittiä Kiekkoliigassa; mm. liigan runkosarjan syöttöpörssin voitto (1/2006) sekä samalta kaudelta playoffien syöttöpörssin voitto. Hän voitti myös kaudella 2/2005 Hc Humbassa Kiekkoliigan mestaruuden. Seuroista mainittakoon Völligin ja Humban lisäksi HCH-HardCoreHokia ja Takapenkin Tytöt menneiltä vuosilta. Parhaimmalla kaudellaan Heatley takoi 20. ottelussa tehot 95+12=107. Hänen toistaiseksi viimeiseksi pelikseen Kiekkoliigan alaisuudessa jäi Kiekkocupin ottelu VZEM – Rowdyruff Boys.

Tavoitin Völligin riveistä lasse89:n kommentoimaan potkuja: ”Epäaktiivisuuden takia Heatley sai monoa. Ei oikein miellyttäny tollaset monen päivän katoamiset useasti”, hän kommentoi. Entäpä mitä mieltä entinen joukkuetoveri Nikkke on Heatleyn taidoista? ”Loisto maalintekijä ja osas haistella paikkoja hyvin. Syöttely sitten taas heikompi osa-alue, ja aika ylhäällä yleensä oli. Mikä ei mun kanssa oikeen menny nappiin kun lähinnä availen lyhyempiä jos mahdollista.”

Heatleyn vapaa teksti kiekossa on osviittaa antava: ”en jaksa enää” kielii lopettamisesta. Vai kieliikö? Jäämme odottamaan kiekkosuuruuden paluuta.

-Phaneuf

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 23.10.2006 22:43
Luettu: 932 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.