Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Joska vaihtoi Lugun Pelijengiin!

Pelijengi on hankkinut itselleen uuden kiekkoilijan, ennen Lugussa pelannut mailataituri Joska (ent. jozky) siirtyi Pelijengin vahvuuteen vähän aikaa sitten. Joskan siirron tiimoilta haastattelin PJ:n Miikkaa.

”Meillä on Pelijengissä tapana puhua Arton kanssa kaikista uusista värväyksistä ja ottaa uusia pelaajia tiimiin vain jos se molemmille sopii. Joskan kanssa olin pelannut publaa jo useamman kerran ennen kuin se Pelijengiin liittyi ja varmaan maininnutkin miehen Artolle joskus, mutta varsinainen värväysehdotus tuli kuitenkin Artolta.”

”Mulle idea sopi hyvin, kun tiesin Joskan entuudestaan hyväksi pelaajaksi. Joskan parhaista ominaisuuksista mainittakoon hyvä syöttöpeli ja paikan haku. Sopii ainakin omaan pelityyliini kuin naula päähän”, Miikka jatkaa. Asiaa kommentoi myös Arto: ”Joska otettiin targettiin Miikan ja Vladin suosituksesta ja sit jonkun aikaa vakoiltuani vakuutuin itsekin pojan pelitaidoista ja sit vaan pyydettiin tryoutille”, hän myhäilee. ”Eikä ole tarvinnut katua, erittäin monipuolinen pelaaja jollaista aina tarvitaan.Kuitenkin potentiaalia on vielä suurempaan.Luultavasti ja toivottavasti vielä suuri pelaaja Pelijengin historiassa.”

Myös itse Joskalta kysyttiin, miksi hän päätyi juuri Pelijengiin. ”Pelijengin peli on komeaa ja mukavaa, sinne menin aluksi ”korvaamaan” joitakin pelaajia aktiivisuuspulan vuoksi ja siinä tuli pelailtua jonkun aikaa kunnes ilmoitettiin että voisin jäädä. Ja tässä sitä nyt ollaan.”

Joska on pelannut Pelijengissä Kiekkodivaria viisi ottelua, iskien taululle tehot 5+5=10. Varmasti tehopisteitä on lisää luvassa, saattaapi yltää jopa pistepörssissä varsin korkealle.

-Phaneuf

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 23.10.2006 19:53
Luettu: 949 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.