Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuoleman uudet nuolet

Kuolema meni ja värväsi arrowin vahvistamaan hyökkäyspäätä, mutta kuka tämä arrow oikein on...?

CodeFX: Minkä tyyppinen pelaaja olet?
arrow: hmm, no enimmäkseen aikaisemmissa joukkueissa maalintekijänä olen pyörinyt mutta se on hieman muuttunut kuolemaan siirtymisen jälkeen, nykyään melko passaileva, mutta kyllä maalikin sieltä tulee (omari) :D
CodeFX: Entä mitä olet pitänyt Kuolemasta?
arrow: Oon tykänny tosi paljon, aikaisempiin joukkueisiini verrattuna melko erilaista peliä, puolustus ja karvaaminen ei oo enää sitä kiekollisen perässä rynnimistä vaan hyvin sijoittumista. Yö aktiivisuus vetää myös puoleensa ja muiden pelaajien huumorin taju on kovaa.
CodeFX: Olet aloittanut divarissa vahvasti, viidessä pelissä yhteensä 12 pistettä. Onko sinulla mitään erityisiä tavoitteita divarissa?
arrow: en ole asettanut henkilökohtaisia tavotteita, pääasia että joukkue pärjää. yritän vaan pelata mahdollisimman rauhallisesti ja ilman isompia virheitä.

Tavoitin vielä togon kommentoimaan värväystä.

CodeFX: Miksi värväsitte juuri arrowin Kuolemaan?
togo: Kaipa se johtui siitä kun tiedettiin että kaveri osaa pelata ja tehdä maalejakin, ja aktiivisuutta riittää paaaaljon, mikä oli tärkeää. Tarkemmin ei etukäteen tunnettu mutta sellanen käsitys oli että asiallinen kaveri on kyseessä, ja niinhän se on osoittautunut olevan. Meillä oli muutama muu tryoutti siinä aiemmin, mutta ne eivät syystä tai toisesta toimineet.
CodeFX: No onko arrow sopinut joukkueeseen?
togo: Onhan se. Peli kulkee varsin mukavasti ja sopii muutenkin, rento tyyppi.
CodeFX: Oletko ollut tyytyväinen arrowin alkukauteen divarissa?
togo: Alkukausi on mennyt mainiosti koko joukkueen osalta, myös arrowin.

Näin siis Kuolemassa, arrow on asettunut aloilleen hyvin, ja manageri togokin on pitänyt näkemästään. CodeFX kiittää ja kuittaa.

Kirjoittanut: CodeFX
Julkaistu 22.10.2006 18:30
Luettu: 1076 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.