Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1.Divarin välikatsastus

Uskomattoman kiireisen sunnuntai-aamun keskellähän on hyvä tarkastella vähän mite tuolla 1.divarissa on pelailtu tähän mennessä:

Katsaus sarjataulukkoon ei paljasta mitään mullistavaa, Los Amigos play-off viivan alapuolella hämää koska kavereilla vasta 6 ottelua takana, mut asiaan:

1.Kuolema

10 peliä 8-0-2 sarjalla, maaliero +19 ja divarin kärkipaikka tässä vaiheessa. Fallenin sekä Errorin aktiivisuuden laskettua kuin lehmän häntä ovat uudet miehet Archetype sekä arrow näyttäneet kaapin paikan divarikansalle. 35 pistettä takonut kaksikko pelaa hienosti yhteen ja heitä on kuoleman kiittäminen tämän hetken paalupaikasta.Togo-Spolle kaksikon luutiessa alapään ei kuolemalla pitäisi olla hätää loppukaudestakaan,reservistä kun löytyy Kuhtaa sekä Fallenia, jotka eivät iha turhia jätkiä ole hekään. Potentiaalinen runkosarjan voittaja.  


togo(Kuolema)

-togo ei odottanut tälläistä sijoutusta vielä alkupuoliskolla, joten yläkanttiin menny.

-togo on tyytyväinen kaikkiin pelaajiin joukkueessaan, koska kaikkien pelillinen taso on ollut etukäteen suurinpiirtein tiedossa, joten siinä mielessä ei. Positiivista on kai se, ettei joukkueessa ole negatiivisia yllättäjiä.

-togo kertoi että he koittavat sählätä runkosarja loppuun mielellään ilman suurempia tappioputkia, ja jos hyvin menee niin he ovat runkosarjan jälkeen neljän sakissa. Playoffeissa koittavat sitten olla kauden parhaassa iskussa. Jos siinä onnistuvat niin ovat kova vastus kenelle tahansa.


2.Pelijengi

Kaikkien divarijyrien äiti ja isäpuoli Pelijengi on parin kauden haparoinnin jälkeen löytänyt ilmeisen toimivan paketin ja peli kulkee hienosti josta osoituksena tämän hetken kakkospaikka divarissa. 2 pistettä sarjajohtaja-Kuolemaa yhden pelin vähemmän pelanneella jengillä on myös painava sanansa sanottavansa kun runkosarjan voittajaa aletaan hakemaan, joko PJ viimein nousisi liigaan? Tällä hetkellä näyttää erittäin hyvältä. Arto on ollut hyökkäyspään aivot, 9 peliä 5+18 tehot, noilla passeilla on useampi voittomaali syntynyt Fledan/Joskan/Turon toimesta. Vanha koira Tonzales pelannut vain 2 peliä, säästeleekö itseään vai onko uudet naamat ohittaneet konkarin PJ:n avauksessa. Puolustukseenkaan PJ:n nousuhaaveet tuskin kaatuvat, Shar, Vlad ja kumppanit ovat "miehiä paikallaan".Arto(Pelijengi)

-Arto kertoi, että he olivat katsoneet katsoneet, että heillä on realistiset mahdollisuudet kärkisijoille ja siellä he myöskin ovat. Kiekkocupissa heillä ei mennyt tavoitteiden mukaan kun hävisivät Ajaxille niukassa ottelussa jatkoajalla 2-1. Arto myös sanoo, että Ajax on kiekon paras joukkue, joten ei ollut mikään valtava pettymys hävitä heille.

-Arto sanoi, että hän on tyytyväinen koko joukkueeseen, mutta hän mainitsee Sharin, joka on pelannut todella hyvin kaikissa peleissä.

-Pelijengi aikoo pelailla kaikki pelinsä kunnolla mitä jäljellä on ja heidän tarkoitus olisi voittaa runkosarja. Sitä myötä sitten pelata hyvät liigakarsinnat ja nousta liigaan.

3. H.C.A.P

Viime kaudella divariin noussut H.C.A.P ei alkanut kumartelemaan kuvia vaan viimekauden tapaan he keikkuvat jälleen kärjen tuntumassa. Divarin parhaista hyökkääjistä puhuttaessa ei voi sivuuttaa Omenaa, tehopisteitä on kaudesta toiseen semmonen määrä et heikompaa hirvittää, tälläkin kaudella 3,33 pts/peli tahdilla vetänyt omena on tehnyt jo 30 pistettä vaikka kautta pelattu alle puolet. Manki-salonen on myös hyvässä syysvireessä, 29 pojoo ja näiden kahden harteilla on levännyt poikien maalinteko ,viisumilla 4 maalia. Jääkäsi-Hudleriltakaan on turha odottaa apuja, 0 maalia :) Top-5:ssä kauden päätyttyä, liigakarsinnassa sit punnitaan taas poikien kantti.Majic(H.C.A.P)

-H.C.A.P oli odottanut paljon enemmän. Majic myöskin kertoi että neljä tappiota heille yhdelle kierrokselle on liikaa.

-H.C.A.P:ssa pontti ollut yllättäjänä, positiivisessa mielessä. Armottomat pelurit värväsivät hänet pakkipulan takia eikä hän pelannut ekoja harkkapelejä hyvin, mutta nytten peli on parantunut tosipelejä varten. Susikäsi taas yllättänyt, negatiivisessa mielessä, kun hän katosi irc-kannulta mitään ilmottamatta.

-Majic kertoi, että heillä on tavoitteena neljän joukkoon ja sitä kautta nousua liigaan.


4.Les Boys

Kakosesta noussut LB on alottanut sarjan hyvin, pahat kielet kertovat heillä nousseen keltaisen aineen nuppiin mut kentällä homma toimii, 8 pelin jälkeen sijoitus 4:s.  Sisäisessä pörssissä Mr.Ranne eli Jallis  keikkuu kärjessä, kakkosena 11 maalia 5 pelis tehnyt ElMano. Joukkueessa myös kokeneempaa kaartia Iiron, Exercitumin jne muodossa, jotka tulevat olemaan tärkeässä roolissa jos ja kun liigakarsinnat alkavat LB:n osalta...Vai meneekö koko homma brassailuksi ja pelaaminen unohtuu kokonaan, se jää nähtäväksi.


ElMano(Les Boys)

-Manon mielestä mennyt ehkä vähän paremmin ku odotettiin, sillä he odottivat pikkasen kova tasosempaa divaria.

-ElMano tykkää MZA:sta, koska se on aika hyvin nakuttanu passeja lapaan, mutta liekö se enään yllätys. Olihan mies jo viime kaudella kovassa tikissä.

-ElMano kertoi, että heidän joukkue aikoo pelata samalla tasolla kun tähänkin asti. Tavotteet ollaan asetettu sinne neljän sakkiin, joten tosissaan pitää pelata loppuun asti jotta yllämme sinne.5. Team Viru Valge


Henkilökohtainen suosikkijuom...tiimini keikkuu sijalla 5 kahdeksan pelatun ottelun jälkeen. 4-2-2 sarja alkaa olemaan tätä keskitason porukka -tasoa, näillä sijoilla odotan virun olevan kauden lopussakin.  Reddenin lähtö tiimistä jättää maalinteon nyt melko kokonaan PWNAGErin harteille, Wyxin ja Sipulin ruokkiessa häntä, saapas nähdä onko vahvistuksia tulossa hyökkäysosastolle. Justin otteita on kehuttu viru-pelien katsomois ja hän onkin pelannut hyvän kauden myös pisteiden valossa, itseasiassa parhaan ikinä. PWNAGErin vireestä on paljon kiinni virun lopullinen sijoitus tämän kauden runkkiksessa, päässee kuitenkin liigakarsintaan.


PWNAGEr(Team Viru Valge)

<Chrisu> Miten joukkueellanne mennyt odotuksiin nähden?
<Sorrower> paskasti
<Chrisu> voitko hieman tarkentaa?
<Sorrower> en voi
Irc-keskustelusta päätellen virussa kieuhuu ja pahasti!

-PWNAGEr:in mielestä joukkueessa on negatiivisesti yllättänyt pelaaja nimeltä Koikkis2. Hän pelaa vain pokeria eikä kiekko innosta.


6. Rowdyruff Boys


Toinen divarijyrä RB on tasapeleillään sijalla 6. Liigakarsintaan hamuttaessa olisi poikien pystyttävä kääntämään nämä tiukat pelit voitoiksi muuten tulee noutaja, takana nälkäisiä tiimejä (FC Kiviniemi, Los Amigos, FO?). Gunski on omilla lukemillaan tiimin sisäisessä pistepörssissä 29 tehopisteellään, koko divarin pistepörssissä hän on kakkonen heti Omenan jälkeen ja ilman häntä RB tuskin kovin montaa peliä haluaa pelata. Clymer myöskin paukonut kaukovetojaan kiitettävästi häkkiin, maaleja 14 kappaletta. Puolustus on hienoinen kysymysmerkki, V.Retku, Longi, Jupsa ovat kaikki hyviä peruspakkeja mut riittääkö se Omenoita sun muita väkkäröitä vastaan, tiukaksi vetää pääsy pleijjareihin.


Longi(Rowdyruff Boys)

-Longin mielestä joukkueella mennyt alakanttiin tavoitteeseen nähden. Tavoitteena oli olla kärkinelikossa, mutta kun tasureita tullut liikaa niin toisella jaksolla ne käännetään voitoiksi niin päästään tavoitteeseen.

-Longi kertoi että aktiivisuuteen nähden kaikki pelannu mahtavasti. Kaikki pystyvät toki parempaankin, mutta luulen että kaikki säästelee tosipeleihin. Sotis vielä kun saatais pelailemaan remmiin niin hyvältä näyttäisi.

-Lähetää pelaa rentoa hokia ja kokemuksella jyrätään liigaan, sanoi Longi!


7.HC PU


Ei hyvältä näytä, sijoitus vielä tällä hetkellä playoff-viivan paremmalle puolella mutta puolustus vuotaa ku seula, 44 maalia omiin on toiseksi eniten koko sarjassa narrien jälkeen joten hyökissä sais olla melkoisia taikureita että pelejä alettas voittamaan. Darts 22 pistettä oikeestaan ainoo valopilkku tällä hetkellä PU:n riveissä, Ceetee lähti läksimään ja Sepekki on inaktive, tarttis tehdä jotain, itse en usko PU:n yltävän liigakarsintaan tällä kaudella ellei Barco ole sateentekijä, katsellaan...Salsa(HC PU)

-Salsan mielestä heillä ei ole mennyt odotusten mukaan. (ei suostunut tarkentamaan)

-Barco on yllättänyt Salsan, positiivisesti. Kaikkien muitten pitäis petrava.

8. Failed Ones


Epäonnistuneet onetimerit laajenemassa epäonnistuneeksi kaudeksi, tällä porukalla pitäisi olla korkeammilla sijoituksilla mutta vielä on kautta jäljellä. Jörrin väsäillessä taktiikkavideoita telkkariin on pakitus jäänyt eri miesten harteille, ompa FO nähty harkkamatsejakin vetävän 4:llä hyökillä. Renberg on ollut elementissään tällä kaudella, 4+17 kertovat kuka FO:lla ne maalipaikat luo. Plaz sekä Januzki pelaavat 2 pts/peli tahdilla molemmilla 9 maalia miksi siis sijoitus vasta 8:s. 1-2 maalin tappioita näyttäisi olevan liuta joten voitoiksi olisi FO:nkin käännettävä tiukat matsit jos liigakarsinnat kiinnostavat. Muutenkin ailahtelevaisuus leimaa hieman otteita.


januzki(Failed Ones)

-Failed Onesilla ei muita tavoitetta runkosarjalle ole, kuin playoffeihin päästä. Heillä on mennyt vaihtelevasti tämä ensimmäinen jakso.

-januzki kertoi, että heillä joukkuepeli ollut hakusessa. Pelaajien taidot ollut tiedossa, joten kukaan ei ole tehnyt mitään ihmeitä.

-januzki sanoi, että FO:n pitää parantaa paljon jos playoffeihin haluavat. He yrittävät löytää sopivaa rentoutta ja mukavaa peliä. Playoffien kautta yrittävät nousua liigaan. Januzki mainitsi vielä että heille ei ole mikään ongelma kuka heillä on vastassa playoffeissa, kun divari on kuitenkin täyttä tasasia jengejä.

9.FC Kiviniemi

Kiviniemen 9:s sija on itselleni todella suuri yllätys, puolustus on mielestäni divarin kovimpia ellei kovin Tassun, Nirpen , Metromanin sekä JTurron johdolla, piileekö vika sitten hyökkääjissä(Stapleton testillä, onko hänestä herättäjäksi). Toeni tuttuun tapaansa sisäisen pörssin kärjessä 19 pisteellä, joka on kuitenkin koko divaria katsoen suht vaisu pistemäärä( vrt. omena 33 pts, gunski 29 jne). Kausi alkoi 2:lla tappiolla, sit kaatui PU 6-0 ja näkyi valoa tunnelin päässä, siihen pari tasurii, sarjajohtaja-kuolemalta puhtaasti 3-0 pataan, narreista voitto pelin viime sekunneilla jota seurasi sitten maalin tappio FO:lle. Uskon kuitenkin pelin jossakin vaiheessa loksahtavan uomiin ja kiviniemi tulee pelaamaan playoffeissa, kuitenkin lähtö sinne tulee olemaan alemmilta sijoituksilta kuin mitä kukaan varmaan odotti.


NirpE(FC Kiviniemi)

-NirpEn mielestä heillä mennyt todella huonommin kuin mitä he odottivat, mutta hän myös muistutti että aikaa on vielä!

-NirpE kertoo että kaikilla on paranneltavaa. Kaikilta löytyy taitoa mutta yhteinen sävel ei ole vielä löytynyt. Archetypen lähtö jätti joukkueeseen ison raon jota kiviniemen heput eivät ole pystyneet täyttämään. Silloin kun Archetype oli vielä joukkueessa niin pelit kulki, sanoi NirpE.

-NirpE vielä sanoi loppuun että he parantavat peliä! Parasta Kiviniemeä ei olla vielä nähty tällä kaudella.

10. Habs


Preda-MutiM keikkuu jälleen pistepörssien kärkisijoilla, joukkue keikkuu yhtä tuttuun tapaan karsintaviivan rajassa, mielenkiintoinen yhtälö..Myöskin habsilla maalin tappioita on enemmän kuin riittävästi joten samat prinsiipit myös heillä playoff-paikan saamikseks, tiukat pelit käännettävä voitoiksi. Hyökkäysvoimaa tosiaan löytyy kun vielä Manikin on paukuttanu 23 pistettä, mutta ilmeisesti liikaa puolustuksen kustannuksella koska voittoja ei ole tullut kuin 2. Pakitus kuntoon niin mahdollisuudet viel 8 joukkoon, muuten soronoo.Preda(Habs)

-Preda kertoi, että pelit alkoivat hyvin mutta sitten yhtäkkiä lähti alamäkeen. Muutoksia on tulossa kokoonpanoon, jotta saisivat alkukauden meiningin takasin ja pääsisivät liigakarsintoihin.

-Pienenä yllätyksenä Preda pitää Magitoa. Hän myös kertoo että kaukalon ulkopuolella hän on todella mukava heppu mutta kaukalon sisällä ei kemiat toimi.

-Preda sanoi, että he lähtevät loppukauteen hakemaan playoff paikkaa ja sitä kautta nousua liigaan. Hän myös kertoi että palailevat varmaankin kolmikkoon Preda-MutiM-Mani, joka toimi hyvin alkukaudella.

11. Los Amigos

Yksi divarin suurimpia suosikkeja sijalla 11 missä nyt mennään? Kuten alussa todettua vain 6 matsia pelattu mutta silti tulokset ovat aika karseaa luettavaa, painajaisia mexicaaneille aiheuttanee lienee eniten 1-7 tappio nousija les boysille sekä 3-4 PU:lle, tälläiset pelit olisi voitettava tällä materiaalilla. Uusi kasvo Myll  hankittu hyökkäykseen jonka uskon nolifettävän amigot takaisin aurinkoon ja jopa ihan kärkikahinoihin. Kun viel ftaaby ja muut pakit heräävät horroksestaan ja alkavat pelaan omalla tasollaan on kaikki mahdollista.Emre(Los Amigos)

- Emre kertoi, että vähäinen harkkamatsien pelaaminen on näkynyt divarissa. Jos aktiivisuus nousee niin hän lupaa että sijatkin paranee!

- Emren mielestä positiivisuutta on vaikea löytää, mutta negatiivisena asiana hän näkee timtimin katoamisen kiekkokaukaloista mitään sanomatta.

-Emre haluaa että pelin parantuu selkeästi jokaisella osa-alueella ja sitä kautta liigakarsintoihin, sit katellaan miten käy..

12. Narrilauma

Voi itku ja hammastenkiristys, suuri ja mahtava Narrilauma rypemässä divarin häntäpäässä murheellisella saldolla, 9 pelistä 1 voitto ja 8 tappiota, maaleja omiin 51..ei näin..Uusia miehiä on pyritty hankkimaan, tuoreimpana Chris joka pelaa siis Gjogi-nikillä mutta onko mitään enään tehtävissä?2 viime pelissä 2-8 takkiin PJ:ltä , failedilta 0-5 ja kiviniemipelin voitonki he onnistuivat mokaamaan vielä pelin viimehetkillä...Ens kaudella 2.divarissa siitä ei ole kahta puhetta ,sääli :( Puolustukseen tarvittas johtohahmo ja renbergin tasosen pelintekijän puuttuminen näkyy liian raskaasti.


Mabo(Narrilauma)

-Mabo kertoi, että hän osasi arvata jotain tällästä, mutta ei näin heikkoa. Renberg jätti ison aukon joukkueeseen, eikä sitä olla pystytty täyttämään.

-Mabon mielestä positiivista yllättäjää joukkueessa ei ole. Negatiiviseen voisi listata koko joukkueen, mutta itselle ehkä suurin pettymys on ollut darbyn epäaktiivisuus ja sitä kautta yhteispelimme ei ole toiminut sitä vähääkään mitä se oli esim. vuosi sitten.

-Kiekkocup mennyt paremmin kuin kiekkodivari, mistä mahtaa johtua?
 -Jaa-a. Ehkä se on jotenkin paineettomampaa peliä, kun saatiin ensimmäisestä ottelusta voitto. Divarissa painettiin monta peliä armottomalla sähläyksellä tappiosta tappioon ja aina johtoasemassa tulee älyttömät paineet. Cupissa ei ole käytännössä mitään hävittävää, pelkästään voitettavaa.

-Mabo toivoo että pystyvät kääntää toisella kierroksella kelkka täysin ja nousta karsintaviivan yläpuolelle. Se vaatii tarkkaa nelikkopuolustusta ja onnistumisa hyökkäyspäässä..

Juizny & Chris  kiittää

Kirjoittanut: Juizny
Julkaistu 22.10.2006 15:32
Luettu: 1265 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.