Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Vilkaisu Hc Humban ensimmäiseen jaksoon!

Hc Humba suoritti Kiekkoliigan joukkueista ensimmäisen jakson ottelunsa ensimmäisenä. Saldo 11:sta ottelusta on kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Tällä hetkellä Humba majailee liigan sarjataulukossa kuudentena, pisteen ja neljä ottelua takana olevia HC Penetratorsia  ja Team Jupiteria enemmän. Humban sisäistä pistepörssiä johtaa Kytis, pelattuna yhdeksän ottelua ja niissä tehopisteitä 11 (5+6). Humba hankki itselleen hyökkäysosastolle vahvistusta – Laitataklauksesta tulevan suuruuden asonicin. Hän on pelannut kuusi ottelua, ja tehnyt niissä tehot 5 (1+4).

Yritin saada joltakin Humban pelaajalta pientä arviota joukkueen menestyksestä ensimmäisellä puoliskolla. Kysymykseen vastasi Kytis: ”Todella hyvin sillä kauden tavoitteena oli saada 1 piste ja nyt se on jo saavutettu. Stepi on myös tehnyt maalin joka on todella harvinaista herkkua”, mies virnisteli.

Veikkaisin, että Humba tulee pysymään playoff-viivan yläpuolella. Taitavia pelaajia on jonoksi asti, ja näyttäisi siltä että he eivät ole saaneet itsestään ihan kaikkea irti. Mutta kuinka korkealle Humba lopulta pääsee? Sen näyttää aika.

-Phaneuf

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 22.10.2006 12:51
Luettu: 1057 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.