Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Failed Onesin kaudenavaus

Failed Ones aloitti kiekkodivarikautensa saldolla 1-0-3, ennen kautta allekirjoittaja ja varsinkin moni muu olisi odottanut, että FO olisi paljon korkeammalla.
Failed Ones on kohdannut tähän mennessä jo Pelijengin, HCAP:n, Rowdyruff Boysin, ja Habsin. Habsista joukkue otti 5-4 voiton, PJ:lle, HCAP:lle ja RB:lle joukkue hävisi. Joukkueen pistepörssin ykköspaikkaa pitää odotetusti pelinrakentaja Renberg, tehoilla 2+5=7. Joukkue on tehnyt neljässä pelissä yhdeksän maalia, ja päästänyt kuusitoista. FO on runkosarjassa sijalla 11. tällä hetkellä.

Sain joukkueen vastuuhenkilön Januzkin kiinni puhelimetse, ja saamme kuulla hänen mietteitä kauden alusta: ' Huonosti on tosiaan pelit alkaneet. Vähän täytyisi saada aktiivisuutta lisää ja sikäli ehkä se suoritustason ailahtelevaisuuskin korjautuisi... Liikaa vielä ailahtelee pelistä toiseen. Ei kovin paljoa olla pelattu, ja 3vs3-pelejä ollut paljon, kun ei neljää ole saatu hereille. Mutta eipä tässä sen kummempia sinäänsä, 4 peliä vasta takana ja kausi ihan alussa. Turha tässä hätäilemään on alkaa. Ainut tavoite on playoffeihin pääsy, runkosarjasijoituksella ei ole väliä. Eiköhän tämä tästä vielä!' - Januzki

Tälläistä tänään, lisää tulossa myöhemmin, jolloin tulee samantapainen katsaus jonkun toisen joukkueen avauksesta, palaillaan!

By: Redden

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 10.10.2006 16:07
Luettu: 1169 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.