Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2.Divarin välikatsaus!

Jihuuuu. Itsellenikin läheisen 2.divarin väliaikakatsaus! Tässä pienenmuotoista lämmittelyä, olkaa hyvät!

Elite Razor
Kakkosen kuumin ja tämän hetken paras joukkue. 5 pelistä mahtavat viisi voittoa ja kärkipaikka. Rafan ja Kadlecin tehdessä maalit Wakke tarjoilee paikat. Alakerrassa Jupa on ollut vuorenvarma, vaikka kakkosen peleissä ei ole vielä pelannut (maali kiekkocupis 2-1 voittoon päättyneessä pelissä). Nousee kiekkodivariin.

Into
Toista kauttaan kakkosessa pelaileva Into on myös löytänyt hyvän syysvireen. Vaikka itse odotin viime kauden komeetasta, Larzasta, joukkueen maalitykkiä, niin esille onkin noussut Typho. Taistelee paikkansa kärkinelikkoon, Asiamies noussee loppukaudesta joukkueen keulahahmoksi.

Aaltoliike REDUX
Tsuna hukkasi tähtipelaajansa Mazterin kauhavaan ja se näkyy joukkueen otteissa. Ailahtelevat suoritukset, Tsuna ja Klee kantavat yksin vastuun maalinteosta. Joukkueen menestys perustuu lähinnä puolustuspelaamiseen, sitä taitoa ei ole vielä näkynyt. Taistelee tyvipäässä.

Team JälkiHiki-Hockey
Ensimmäistä kauttaan kiekkoliigassa pelaava joukkue on myös kärsinyt ailahtelevaisuudesta. Lavec on saanut maalintekijän roolin harteilleen, ja tukea on odotettavissa ainakin Jurgulta. Tulokasjoukkue taistelee kärkipaikoista.

FHR
Kiekkodivarista 2.divariin, 2.divarista ulos koko liigan alaisuudesta. Poron täytyisi tehdä ihmeitä, jotta jo monta kautta lähellä ollut putoaminen estettäisiin. Kaipaa sniper-henkistä maalintekijää. Parhaassa tapauksessa välttää putoamisen, mutta se lienee epätodennäköistä.

HC Kauhava
Jo kaksi kautta lähellä ollut nouseminen tapahtuu viimeistään tällä kaudella. Ei runkosarjassa nouse ihan kuumimpaan kärkikolmikkon, muttaa selvittää karsinnat kunnialla. Mazter ja tilpero hoitavat maalit, Westcott pitää maalin suhtkoht puhtaana.

Last Period
Antsut kärsivät maalintekotaitopuutteesta. Seanin kaltaiset hyökkääjät ovat muisto vain, nouseeko Ricky riittävään rooliin tsempatessa Periodia ylöspäin? All-Stars pakki Antsu hoitaa työnsä Beyoncen kanssa. Taistelee nousemisesta keskikastissa.

Kiekko-Hobiitit
Hobiitit in flames! Viime kauden putoaminen on poistettu mielestä ja nouseminen takaisin divariin näyttää valoisalta. Alfonson maalit ja Kims85:sen puolustustyöskentely pitävät hobiitit kärjen tuntumassa. Tarpeeksi iso materiaali pelaajistossa.

HC Roikkulämy
Jumbot. Edes Last Periodin entinen maalintekijä tikru2 ei pysty nostamaan joukkueen otteita. slQ pitää joukkueensa mainetta edes jotenkin pystyssä, mutta jotain tulisi tehdä, jotta putoamista ei tapahtuisi.

Kouvola Sabres
Kuten lehdistötiedote sanoi, piristävä alkukausi! Zippo ja Avain88 ovat olleet mieleenjäävä tutkapari kauden otteluissa. Puolustajista Hc Halkon entinen takalinjojen vartija Ayoso pitää lukemat siisteinä. Pistetään pieni yllätys tähän väliin, nousu lähellä.

Marshalsaarten Mainiot
Klakin soturit jatkavat matkaamistaan kakkosdivarissa. Joukkue on vakiinnuttanut paikkansa kakkosen joukkueena ja mitä todennäköisemmin myös ensi kaudeksi. Häiritsee kärkipäätä hyvillä otteillaan, jetse nauttii Klakin jakorasiasta.

Masters of The Universe
MOTU:n toinen kausi kakkosessa saa jatkoa. Jeccu on tehtaillut maaleja mukavaan tahtiin, sen pitäisi jatkua, jotta joukkue pystyisi taistelemaan itsensä kärjen tuntumaan. Keskikastissa koko kausi ja pääsee karsintoihin mustaksi hevoseksi. Pappis hoitaa puolustustyöt.

Näillä puheilla katseet kohti 2.divaria, nähdään katsomoissa!
-Hudler-

Kirjoittanut: Hudler
Julkaistu 09.10.2006 16:03
Luettu: 1439 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.