Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kiekkodivarin välikatsaus!

Morotere, on aika kurkata KIEKKODIVARIN kiinnostavaan ja jännittävään maailmaan, eli välikatsaus menneen kauden otteista vaikka suurin osa ei ole kauttaan edes vielä aloittanut!

Los Amigos
Amigos avasi kautensa nolosti, kun tulokasjoukkue Les Boys höykytti divarin eliittiä luvuin 7-1! Toisessa pelissä oli tappio unohdettu, ja Amigot löivät Emren johdolla RB:n 4-2.
Puolustus on erittäin vahva, mutta saa nähdä kestääkö kokeneiden norsujen hermot tulokasjoukkueita vastaan!

Habs
Habs on avannut kautensa hieman omituisesti, kasassa 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 3 häviötä!
Mainitsemisen arvoista on upea 7-6 voitto FC Kiviniemestä. Jos MutiM ja Preda jatkavat samalla tahdilla, liigakarsinnat kutsuvat. Mani tyytyy play-makerin rooliin.

Failed Ones
Failedien kausi on alkanut erittäin onnettomasti. Keräilyjengiä povattiin ennen kautta jopa kärkikahinoihin, mutta Renbergin ja jörrin maalivainu ei ole ollut huippukunnossa. Kiviniemestä Failedeihin siirtynyt Plaz on sen sijaan näyttänyt mallikasta syysvirettä. Taistelee putoamisesta.

Pelijengi
Pelijengin nousu eliittiin. Fleda jatkaa mahtavan käsittämättömiä otteitaan, mutta hänen tutkaparinsa, Tonzales, on vaihtunut Artoon! Tämä ikämies on noussut raipemaiseen vireeseen, ja odotettavissa on tuhoisaa jälkeä kyseiseltä parivaljakolta. Liigakarsinnat edessä, puolustus Sharin johdolla kuoseissa.

Les Boys
Tulokas joukkue näytti heti kahdelle suurelle (HC PU ja Los Amigos) kaapin paikan, ja aloitti kautensa mahtavasti kahdella voitolla. Jos ELMano jatkaa samaa rataa, voi tämän nimen alta nousta kiekkodivarin parhaan maalintekijän titteli. Jallis hoitaa alakerrassa työnsä, mutta kuka korvaa hänet hänen ollessa sivussa?

Kuolema
Kausi ei varmasti alkanut odotusten mukaan. 1 voitto ja 2 tappiota on liigan eliittijoukkueelle surkea alku. Viru Valgesta tullut Archetype on noussut uuteen rooliin Kuolemassa, ja kasassa on jo 4 maalia. Togo pystyy varmasti herättämään joukkueen, mutta tapahtuuko herätys liian myöhään? Kuhta tulee olemaan tärkeässä roolissa kauden aikana liimojensa kanssa.

Narrilauma
Kahdessa pelissä käsittämättömät 15 päästettyä maalia! Hyökkäys on Fioldurin johdolla ihan hyvällä mallilla, mutta joukkueella on ikävä kyllä sarjan huonoin puolustus. Taistelee ehdottomasti putoamisesta. Jos puolustuspeli ei parane, Au Revoir.

Rowdyruff Boys
Gunskit ovat alottaneet kautensa mielestäni odotetusti. Hyökkäyspäässä tehoja tehtailleet Clymer ja Gunski kaipaisivat tukea melko kapeahkolta puolustukselta, Longi tulee olemaan tärkeä lenkki kauden edetessä. Jos Gunski tehtailee maaleja samalla tavalla, taistelee parhaassa tapauksessa jopa noususta.

Team Viru Valge
Virut aloittivat kautensa kahdella selkeällä voitolla. PWNAGEr hoitaa maalinteon ja alakerrassa Darkki hoitaa tarvittavat tilanteet. Kysymysmerkkinä vain asenne, liigakarsinnat kutsuvat. Seuraa Reddeniä, pistepörssin kärkikahinoissa mukana kärkkymäisellä pelityylillään.

FC Kiviniemi
Kiviniemet saatana! Jättäkää maljan nostaminen vähemmälle ja keskittykää pelaamiseen, muuten putoaminen saattaa olla ainoa heräte. Masael pitää joukkueensa edes jotenkin elossa, puolustus kaipaisi sitä johtohahmoa.

HC PU
Vaikka kausi alkoi hieman epävarmasti, niin joukkue nostaa tasoaan kauden edetessä. Ceetee on joukkueensa tärkein pelaaja, hänen maalivainu yhdistettynä Salsan jakorasiaan on pelottava yhdistelmä. Nikosso pystyy korvaamaan tärkeissä paikoissa Ceeteen.


Tässä tän kaltaista iltalukemista, ei noista jutuista tarvii mitenkään nokkiin ottaa :) Tsemppistä joka joukkueelle!
EDIT: omasta joukkueestani en jaksanut kirjoittaa, tulee kuiteski kuittii!

-Hudler-

Kirjoittanut: Hudler
Julkaistu 08.10.2006 20:09
Luettu: 1076 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.