Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

PB uudistui

HC Playboys lähtee liigakauteensa uudistuneella kokoonpanolla, ainoastaan manageri Bergeron ja MoomBaZ pysyivät joukkueessa.
Botto jätti suuren aukon täytettäväksi kun suuntasi HC Ylikunnon riveihin, korvaajaksi ovat ehdolla: MoomBaZ joka ei ole häppönen maalintekijä, eikä ole pystynyt hirmutekoihin edellisillä kausilla, Bergeronin hyvät ajat ovat luultavasti ohitse, joten tulokas Koivu saattaa olla merkittävässä roolissa. Gempa ja Fabio on leimattu hyökkääjäksi, mutta miten on kavereiden aktiivisuuspuoli, Gempa on hyytynyt viime kausina, ja Fabio on pelannut kiekkoliigan alaisuudessa viimeksi 1/06.

Puolustus on kokonaan uusi, ja se saattaakin maksaa putoamisen PB:lle. Subu, Westi, nada ovat tulokkaita, ja paineet saattavat olla liian suuret. Luka on palannut elävien kirjaan, mutta onko taidot tallella, se jää nähtäväksi kauden kuluessa. Häiliksen sopimus purettiin Pelijengin kanssa, ja näin hänestä tuli free agent, Häilis löysi kuitenkin tien PB:n jossa saattaa olla tulossa peliaikaa ja vastuuta.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 08.10.2006 12:20
Luettu: 1074 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.