Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1.Divarin kausiennakko 3/06

FC Kiviniemi

Merkittävimmät tulijat: Tassu (HC Penetrators)

Merkittävimmät lähtijät: Juizny (Aaltoliike Redux), Orke (HC Playboys), Plaz (Failed Ones)

Vastuuhenkilön mietteet: 'Tavoitteena meillä on ei enempää eikä vähempää kuin nousta kiekkoliigaan, offseasonilla pelit ovat menneet ihan hyvin, ja kun turhat peelot sai kenkää niin tiimi näyttää tosi hyvältä.  Archetypeltä odotan maalipörssin voittoa, onhan poju ollu aika liekeissä ainaki harkkapeleissä. Ja pakeista NirpE tulee luultavasti pelaamaan aika paljon. Runkosarjan voittajaksi voisin veikata Los Amigosia, ei siitä ftaabystä vaan pääse läpi ja osaa kai emre vähä hyökätä. - Toeni

Analyysi: Joukkue teki vihdoinkin tärkeät muutokset tulevalle kaudelle, Juizny ja TepaJ saivat lähteä joukkueesta. Joukkue koki kuitenkin kaksi kovaa iskua, hyökkäävänä puolustajana pelaava orke suuntasi liigakaukaloihin, Plaz taas suuntasi Failed Onesiin. Vahvistukset ovat hyviä, Archetype on hyvä maalintekijä, ja parhaimillaan hyvä pelinrakentajakin, 30 pisteen kausi. Penetraattoseista hankittu Tassu vahvistaa hyvää puolustusryhmitystä. Joukkueen puolustusnelikon muodostaa NirpE, JTurro, Tassu, Metroman.

Archetype-Timppe saattavat muodostaa hyvän kaksikon tulevana kautena, Toeni on tunnettu maalintekijän maineesta, mutta mikäli hänet saadaan kuriin, vastuu on Archetypen, ja Timppen. Masael on jäänyt viime kausina varjoon, ja pelannut vaisut kaudet, häneltä tuskin odotetaan ihmetekoja tällä kaudella. Jos joukkue saavuttaa viime kauden sijan, tai siitä ylöspäin, niin he yllättävät minut. Innolla odotetaan.

Team Viru Valge

Merkittävimmät tulijat: Darkki (Habs)

Merkittävimmät lähtijät: Setärnä (Aaltoliike Redux), Pappis (-), Bursa (-)

Vastuuhenkilön mietteet: Kauteen valmistautuminen on sujunut vaihtelevasti pienten aktiivisuusongelmien takia jotka varmaan karisevat pois kun kausi todella alkaa. Joukkueen tärkeimpänä pelaajana tulee todennäköisesti tänäkin kautena olemaan diktaattori-PWNAGEr, itse odotan suuria myös Habsista kaapatulta Darkilta. Runkosarjan voitosta taistelevat kovimmin luultavasti FC Kiviniemi ja Los Amigos. - Justi

Analyysi: Kuten ylempänä Justi mainitseekin joukkuetta ovat haitanneet aktiivisuusongelmat offseasonin aikana. Joukkueen kokoonpano on kuitenkin jonkun verran muuttunut, Bursa, Setärnä, Pappis saivat lähteä kauden jälkeen. Pitkien sopimusneuvotteluiden jälkeen joukkue sai Darkin joukkueeseen, Darkilla tulee olemaan erittäin tärkeä rooli alempana puolustajana. Joukkueen puolustuskolmikon muodostavat Koikkis2, Darkki, Justi. Offseasonin aikana pakkipari Darkki-Justi ovat pelanneet erittäin hyvin, Darkki hoitelee alemman puolustajan roolia, Justin rakennellessa peliä. Hyökkäyksessä löytyy sama nelikko, joka pelasi viime kaudellakin Sipuli, WyX, Redden, PWNAGEr. On selvää, että suuri vastuu lepää PWNAGErin harteilla, mutta vaarallisuutensa ovat näyttäneet sekä Redden, että Sipuli.

Joukkueen viime kausi oli suuri pettymyt sija 9. ei tyydyttänyt ketään, ja tulevalla kaudella lähdetään parantamaan, viiden sakkiin pitäisi olla hyvät mahdollisuudet.

Habs

Merkittävimmät tulijat: Mani (-), B.Lievers (-), Kashmir (-)

Merkittävimmät lähtijät: Darkki (Team Viru Valge)

Vastuuhenkilön mietteet: 'Tavoitteet ensi kaudelle ovat selkeät, nousu liigaan. Pre-season on sujunut melko hyvin, koska vanha runko viime kaudesta pysyi kasassa ja uusia pelaajia on tullut tuomaan laajuutta materiaaliin. Paljoa omakehuiselta kuulostamatta pidän hyökkäystriomme(minä, mutim, mani) onnistumista ensi arvoisen tärkeänä ja maalien tullessa olemme voittamattomia. Myös puolustuksessa on uusi nimi Kashmir, joka on hiukan ailahdellut, mutta pelannut silti erittäin vakuuttavasti pre-seasonilla.  En seuraa muita joukkueita niin paljoa, että voisin sanoa ennakkosuosikkia. - Preda

Analyysi: Habs on ollut jo kaksi kautta peräkkäin divarikarsinnoissa, mutta on pystynyt pitämään sarjapaikkansa. Viime kausi ei ollut kovin onnistunut, joukkue pelasi viidellä pelaajalla melkein koko kauden. Joukkueen diktaattori Preda on nähtävästi ymmärtänyt, että pieni kokoonpano, ja ainoastaan kahdella hyökkääjällä pelaaminen ei olekkaan taktiikka, jolla pystyttäisiin pärjäämään. Habs vahvistikin puolustuslinjaansa hankkimalla B.lieversin, sekä Kashmirin joukkueeseen. Myöskin Magito on kokoonpanossa, ja tietojen mukaan hänkin on aktivoitunut ja on mukana auttamassa joukkuetta. Tutkapari MutiM-Preda ovat edelleen yhdessä, kolmas hyökkääjä on Mani. Peluutus on mielenkiintoista, suostuuko Mani lämmittämään penkkiä, kuten ovat edellisetkin hyökkääjät joutuneet tekemään... miten puolustuksessa menee peluutus, kumpi nousee vastuutekijäksi ylemmän pakin roolissa Saarinen vai Magito? uskoisin, että joukkue taistelee sijoista 8. - 10.

Kuolema

Merkittävimmät tulijat: Fallen (New Delhi Bulls ), Spolle (New Delhi Bulls), Vipa (Ajax Amsterdam), Django (Lederhosen), Kuhta (HC Penetrators)

Merkittävimmät lähtijät: tilpero (HC Kauhava), Rolsku (Takapenkin Tytöt),

Vastuuhenkilön mietteet:

Analyysi: Kuolema on muuttunut hyvin paljon viime kaudesta, iso läjä lähti joukkueesta, ja takaisin palaajiakin on mm. Fallen, Vipa, Spolle. Kuolema on erittäin iskukykyinen ja vaarallinen tällä kaudella. Togo on edelleenkin tukipilari joukkueen puolustuksessa, Django vahvistaa hyvin alakertaa. Hero ja Spolle ovat hyökkääviä puolustajia, joista Spollella on luultavasti suurempi vastuu ja enemmän peliaikaa. Fallen-Vipa muodostavat erittäin kovan tutkaparin, he ovat ennenkin pelanneet yhdessä, ja vielä kun tutut miehet ovat takana tukemassa, niin kokoonpanolla Togo-Spolle-Vipa-Fallen voi tulla tuhoisaa jälkeä. Myöskään ei pidä unohtaa peneistä tullutta Kuhtaa, nykyisin hyökkääjänä toimiva, erittäin taitava ja monipuolinen kaveri.

Kuolema on mielestäni joukkue, joka pystyy hyvällä pelillä kolmen joukkoon.

Rowdyruff Boys

Merkittävimmät tulijat: -HaBa- (-), Benjamin (HC Keskipeukalot),

Merkittävimmät lähtijät: maBBe (HC Ylikunto), Amigo (-)

Vastuuhenkilön mietteet: Tavoitteet on 4 joukkoon, ennakkosuosikki on Rowdyruff boys. - Longi & V.Retku

Analyysi: RB yllätti viime kaudella sijoittumalla sijalle 8. Kokoonpano on paljolti sama, -HaBa- vahvistaa joukkueen hyökkäystä, suurin vahvuus on maalinteko, mutta senkin saa kuriin, kun joku pitää kärkkymiset kiinni. Clymer-Sotajermu oli pirteä kaksikko viime kaudella, luultavasti nelikko HaBa-,Gunski,Clymer,Sotajermu jakavat peliaikaa keskenään. Puolustuksessa löytyy Benjamin, joka on pelannut Los Amigoseissa myöskin, hyvä vahvistus. Jupsa,Longi, V.Retku ovat taas peruspuolustajia. En usko joukkueen etenevän kovinkaan pitkälle. Sijat 10. - 12 RB:lle!

HC Armottomat Pelurit

Merkittävimmät tulijat: Salonen (HC PU), -Flap- (-), Kalle (Motu/HC Roikkulämy), Tac (Wild Frogs),

Merkittävimmät lähtijät: Mazter (Aaltoliike Redux)

Vastuuhenkilön mietteet: Lähetään tavottelee sitä liigaan nousua joka oli lähellä viime karsinnoissa ja siitä sisuuntuneena lähdetään parantamaan se aina nousuun asti tulevalla kaudella. Joukkue on täysin valmiudessa alkavaan kauteen. Viisumi tulee hoitamaan tärkeetä roolia meillä siinä keskikentän säätäjänä ja myös maalinteossa. Los Amigos on oma ennakkosuosikkini runkkiksen voittajaksi. - Salonen

Analyysi: H.C.A.P oli erittäin hyvä viime kaudella. Joukkueen kokoonpano on erittäin nimekäs puolustuksessa löytyy Hudler,-Flap,Jööran,Pontti. Hyökkäyksessä löytyy nimekäs ryhmä: Salonen, Viisumi, Kalle, Omena tulevat tekemään varmasti tuhoisaa jälkeä. Viime kausi oli onnistunut, ja samaa odotetaan varmasti tältäkin kaudelta, Mazterin poissaolo voi vaikuttaa, mutta Kalle on myöskin hyvä maalintekijä. Puolustuksen ei pitäisi vuotaa, sillä nimekäs ryhmä on alakerrasakin. Kaikki riippuu joukkuepelaamisesta, ja miten hyökkääjät löytävät toisensa, saadaanko peliaika kaikille tasan, ja kaikki tyytymään siihen? H.C.A.P Taistelee runkosarjanvoitosta Kuoleman & Los Amigosien kanssa.

Les Boys


Merkittävimmät tulijat: Iiro (Kuolema), nuuska (völlig),

Merkittävimmät lähtijät: Deny (-)

Vastuuhenkilön mietteet:

Analyysi: Sarjanousija Les Boys saattaa olla yllättäjä tällä kaudella. 2.Divarikausi oli onnistunut, ja kausi kruunautui nousulla ykkösdivariin. Iiro tuli vahvistamaan jo ennestään kovaa hyökkäystä, sekä nuuska vahvistaa puolustusta. Suurin vastuu lepää Jalliksen rinnalla, loistavat tehot kakkosessa, paras hyökkääjä palkinto, ja kutsu Failed Onesiin oli hänen saldonsa viime kaudelta. ElMano, sekä Iiro ovat kovia maalintekijöitä, niinkuin on Jalliskin. Puolustuksessa on itselleni hyvin paljon uusia kasvoja. Joukkue sijoittuu sijoille 6.- 8. Divarijoukkueet, pitäkää Jallis tiukasti kurissa!

Narrilauma

Merkittävimmät tulijat: Fioldur (-), Mapis (-)

Merkittävimmät lähtijät: Renberg (Failed Ones), Dominator (New Delhi Bulls)

Vastuuhenkilön mietteet:

Analyysi: Narrilauma tippui liigasta erittäin vaisun kauden jälkeen. Tärkeimmät pelaajat Renberg & Dominator jättivät joukkueen. Uusia vahvistuksia on, suurin osa on hyvin tuntematonta. Suurimmat vastuuhenkilöt hyökkäyksessä ovat: Darby, Fioldur, Limini. Vaikea kausi narrilaumalle, liigasta ykköseen, ykkösestä kakkoseen!
Sijat 10. - 12 ja divarikarsinnat ovat erittäin todennäkäisiä.

Failed Ones

Merkittävimmät tulijat: Renberg (Narrilauma), Plaz (FC Kiviniemi), Gelkter (Motu), Ozolinsh (Pelijengi)

Merkittävimmät lähtijät: Räpsy (-), Omiisi (Ajax Amsterdam), Keskinen (-), Gempa (HC Playboys)

Vastuuhenkilön mietteet: 'Joukkueen tavoitteisiin lukeutuu ainakin ensimmäiseksi selvityä playoffeihin, ja sitä kautta tietysti hakea nousua liigaan. Valmistautuminen on sujunut hiukan ailahdellen. Peli on ollut nyt pari päivää hiukan sekaisin, jonka vuoksi tuli häviökin FHR:lle Kiekko Cupissa. Nyt alkaa näyttää jo hiukan valoisammalta, ja usko on kova, että divarissa alkaa kulkemaan. Tuskin voi Renbergin tärkeyttä liikaa hehkuttaa, playmaker vailla vertaa. Tasainen joukkue meillä kaikenkaikkiaan kuitenkin on, hyviä jannuja jokainen. Jokainen on kykeneväinen ratkaisuihin. Toivottavasti allekirjoittanut löytää sen vanhan draivin peliin, kun vähän ollut kadoksissa viime kaudet. Joukkuehenkihän on meillä tietysti rrrrrrrautainen! Divarin ennakkosuosikista on vaikea sanoa, kun en joukkueita niin kovin hyvin tunne. Tasaiselta sarja kuitenkin etukäteen vaikuttaa, tultaneen pelaamaan ristiin melkoisesti. Les Boys tullee ainakin olemaan kova, ja tottakai Narrilauma!' - Januzki

Analyysi: Jörrin projekti Failed Ones sai hyvän alun, joukkue pelasi hyvin kakkosdivarissa, muttei ollut ylivoimainen, vaikka nimekäs ryhmä olikin. Omiisi, Keskinen, Gempa, Räpsy saivat lähteä, ja tilalle tulivat Renberg, Plaz, Gelkter, Ozolinsh. Suurimmat vastuut puolustuksessa tulevat jörrille,Ghostylle,Gelkterille ja Ozolinshille, ounastelen Delpierolle vähän peliaikaa, kiekko ei innosta? On selvää, että Renberg on joukkueen pelin sielu, pelinrakentaja vailla vertaa, erittäin taitava kaveri joka tulee jakamaan paikkoja entiselle joukkuetoverille Januzkille, sekä Kaasulle ja Plazille. Taistelevat varmasti sijoista 1. - 3. Pahimmat uhkaajat ovat luultavasti Los Amigos ja Kuolema.

HC PU

Merkittävimmät tulijat: Sepekki (HC Penetrators), Huuhah (-), Maple (Völlig), Ceetee (Takapihan kollit)

Merkittävimmät lähtijät: Salonen (H.C.A.P)

Vastuuhenkilön mietteet:

Analyysi: Pu sijoittui viime kaudella keskikastiin, ja pelitkin sujuivat hyvin. Tällä kaudella joukkueelle on uusia vahvistuksia Sepekki, Huuhah, Maple ja Ceetee. Joukkueessa löytyy maalintekovoimaa, sillä Maple, Ceetee, Darts, Nikosso ovat tunnettuja maalintekijöinä, pelinrakentajan hankkiminen ei olisi ollut pahitteeksi, vaikka Sepekkin pelipaikka ja rooli onkin vielä auki. Salsa-Orja ovat hyvä puolustuskaksikko, ja Huuhah on kolmas puolustaja jengissä.
Sijat 10 - 12 PU:lle.

Pelijengi

Merkittävimmät tulijat: Arto (Ajax Amsterdam), Koksu (Kiekko-Hobiitit),

Merkittävimmät lähtijät: Ozolinsh (Failed Ones), PoliZei (New Delhi Bulls)  

Vastuuhenkilön mietteet:

Analyysi: Pelijengin haave nousta liigaan oli viime kaudella erittäin lähellä. Tonzales-Fleda kaksikko osoittautui erittäin vaaralliseksi viime kaudella. Arto palasi ajax reussultaan, joten hyökkäys on entistäkin kovempi. Tuoreiden tietojen mukaan Bonk ei osallistu divaripeleihin, joten vastuu on Tonzan-Fledan ja Arton. Puolustuksessa on tuttuja henkilöitä, Shar,Vlad,Turo,Koksu,Häilis, ovat kaikki hyviä puolustajia, ja osaavat pelata yhteen. Pelijengi tulee olemaan vaarallinen, kuten aina, mutta ihan terävimpään kärkeen? ei ehkä sittenkään, mutta sijat 4 - 7. saattaisivat olla tavoittettavissa.

Los Amigos

Merkittävimmät tulijat:

Merkittävimmät lähtijät:

Vastuuhenkilön mietteet: Joukkueen tavoitteena on nousta karviksen intin loppumisen kunniaksi liigaan, hyvää ja rentoa peliä pelaten. Ja kauteen valmistautuminen on sujunut ihan normaalisti. Uskon ja toivon, että joukkueessa jokainen pelaaja on tärkeässä roolissa, kaikkien onnistumisia tarvitaan. Ennakkosuosikiksi on vaikea povata ketään, mutta toivottavasti me itse olemme siellä kärkipäässä runkosarjan päättyessä. - Emre

Analyysi: Runkosarjanvoittaja lähtee tulevaankin kauteen yhtenä ennakkosuosikeista, kokoonpano on sama kuin viime kaudellakin. Hyökkäysvastuu on enimmäkseen Emren ja timtimin käsissä. Myös Juza on taitava, ja hyvä hyökkääjä, mutta hän ei ole kuitenkaan lyönyt itseään vielä läpi. Karvis ei luultavasti osallistu kovinkaan moneen peliin. Puolustusvastuu on Ftaaby-Spike-Tikkin käsissä, kun Japsu ei aijo taaskaan osallistua. Ftaaby-Spike oli viime kaudella loisto kaksikko, ja heidän kanssa kun Emren-timtim kaksikon heittää kentälle voi tulla tuhoisaa jälkeä. Joukkue hyökkää joukkueena, ja puolustaa myös, maalintekopaikat ovat vähissä heitä vastaan, Emre on pelaaja joka kannattaa pitää tiukasti kiinni. Ennakkosuosikki runkosarjanvoittajaksi!

Ennakkoa rupesin tekemään klo 23, joten kaikilta joukkueilta en mietteita saanut, mutta jos ne haluaa lisätä niin irkissä tai kiekossa yhteyttä.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 24.09.2006 00:27
Luettu: 1299 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.