Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2. Divarin 3/2006 ennakko a la Juizny

Jaaha, koska mutasarjaa ens kaudeksi "jouduin" pelaan nii kirjotampa siitä myös jonkinnäköisen ennakon, jolla saan myöhemmin pyyhkiä....sen....mutta, mutta, 2.divan taso tuntuu nousevan kausi kaudelta, alkava kausi näyttää tasaisemmalta kuin koskaan ja mukana on uusia nimiä(Aaltoliike REDUX, Kouvola Sabres sekä Team Jjälkihiki-Hockey),kuten myös vanhoja liigajyriäkin(FHR,Kiekko-Hobiitit). Mut sitte ite asiaan eli tiimi tiimiltä arviointiin:


Aaltoliike REDUX

Yleistä

Allekirjoittaneen tiimi seuraavalla kaudella, aakkosissa ensimmäisenä et siks ekana täs =)
Joukkueessa on juossut ilmeisesti ennen kauden alkua kaikenlaisia onnenonkijoita hakemassa paikkaa kliigan alaises seurassa, mut näillä näkymin tiimiin ens kaudeksi uusia kasvoja ovat ;Setärnä sekä Jebsu puolustukseen,Mazter,  allekirjoittanut sekä elite razorissa viimekauden pelannut Warden hyökkäykseen. Wilzu lähtenee espanjaan pelaan golfia, mutta joukkueessa riittää kovia pelureita siitäkin huolimatta ja kokoonpano näyttää erittäin kovalta 2.divarin mittapuulla.

Seuraa erityisesti:
.jorma.  , vanha tuttu jo monesta seurasta ja hyvä taso säilyy pelistä toiseen, varma puolustaja ja vanhana hyökkääjänä osaa myös hyökkäyspään metkut ja maalinteon, aaltoliikkeen kulmakiviä tulevalla kaudella jos kerkeää BB:n seuraamiselta pelaamaan.

Klee, vähän tuntemattomampi nimi varmaan monelle veteraanille mutta armoton kuti ja semmonen mukava "liimailu" ovat tämän kaverin valtteja, todella vaarallinen ja maaliahne hyökkääjä.

Muakin saa seurata jos haluaa =) joo...

Sijoitusarvio:

Ensimmäistä kertaa Kliigan alaisessa sarjassa, viimekaudella EHL:n voitto,mut taso nousee  parilla pykälällä, 5:n joukkoon pääsy täysin mahdollista jos peli on uomissaan.


Masters Of The Universe

Yleistä

Viime kaudella joukkue jäi pisteen erolla 9:nelle sijalle ja playoffien ulkopuolelle joten nälkä on varmasti kova seuraavalle kaudelle. Joukkueesta on lähtenyt porukkaa mm. Jedi joka lähti Humbailemaan, sekä joukkueen tärkein(?) pelaaja He-Man, joka hajoilee jossainpäin suomea armeijan harmaissa. Viime kaudella Motun riveissä 2.divari-pelejä pelasi 16 pelaajaa joten saa nähdä löytyykö ensi kaudeksi tiiviimpi pakka jolla peli kulkee. Uusia miehiä tiimissä Epäilys pakkina(?), sekä Saint ja myöskin Pappis siellä näyttäisi olevan.


Seuraa erityisesti

Tump3lo, maalintekijä Allahin armosta
Hercu, selvinpäin loistava pakki
Tumppi, shellin pelikonemestari on varmaan tiimin monipuolisin pelaaja, saanee paljon peliaikaa.

Sijoitusarvio

He-manin lomapeleillä mahdollisuudet 8 joukkoon, kärkeen ei asiaa tällä kaudella(kaan).


Marshallsaarten Mainiot

Yleistä

MM:stä tulee edelleenkin mieleen semmonen hajuton, mauton ja väritön tiimi joka pelaa varmasti siellä keskisakissa kaudesta toiseen, todellinen 2.diva jyrä tulossa?Uusia nimiä näyttäisi taas pari olevan, Wayloo pakkina, PÖLLÖ tryllä vai pelaako ens kauden Spöke nikil tiimis paha sanoo, myöskin Roby näyttää kotiutuneen joukkueeseen peliajan jäätyä kavossa ja kalmassa vähemälle?Todelliset "supertähdet" joukkueesta puuttuvat, mut nähtäväksi jää miten joukkue selviää ilman aluvannetta ensi kaudesta.

Sijoitusarvio

Joka kausi veikkaan MM:ään karsintoihin joutujaksi ja teen sen myös tällä kertaa, sillä joskus sokea kanakin löytää jyvän.  9-12


Last Period

Yleistä

Viime kaudella oli tilaisuus nousta jo divariin mutta Habs säilytti paikkansa voitoin 3-2. Nälkää varmaan siis riittäänee myös LP:n riveissä. Kokoonpanossa runsaasti uusia miehiä(jälleen), kuten T.Salama, Windu, Roque sekä Rihanna (Jesse aka Walkeri) tryllä, kovia nimiä mutta toimiiko yhteispeli, se jää nähtäväksi, jos toimii en näe mitää estettä Last Periodin nousuun Divariin ensi kaudelle. Viime kaudella kukaan ei tehnyt yli 2 pistettä per peli joten peluutus jakaantunee tälläkin kaudella laajasti ,no katsellaan.

Seuraa erityisesti


Luttinen, HIFKissä tuhoisaa jälkeä ja jalkakynää tullaan varmasti näkemään, hyytyykö 5-kikan käytö kiellon myötä , jää nähtäväksi :>

Roque, armoton maalitykki, pitelemätön pelipäälle sattuessaan ,puolustajat varokaa!

Sijoitusarvio

5:n parhaan joukossa, "kotietu" erittäin todennäköinen


Kouvola Sabres

Yleistä

Yksi kolmesta uudesta nimestä Kliigassa, EHL:ää sekä hoki-divareita aikansa kolunnut tiimi nousi vihdoin myös kliigan alaisuuteen, eivätkä menestymismahdollisuudet tässäkää sarjassa huonoilta näytä. Hyökkäyspäässä erittäin kovia tekijöitä (Fouba, Avain88 sekä Orr) ja henk. koht kokemuksista pakkeina myöskin kovia luita kuten santeri sekä Masta. Myöskin vanha pieru Drunkku näyttää olevan tiimissä, liekö kaveri vielä takavuosien iskussa jää nähtäväksi millainen rooli hänellä on tiimissä. Muttamutta, ensimmäinen kausi on aina ensimmäinen kausi joten katsotaan miten poikien kädet tärisevät kliigakaukaloissa mutta uskoisin heidän viimeisistä Playoff-paikoista taistelevan jos saavat pelin toimimaan, ainakin viimeisissä harkkapeleissä näyttäisi kovia tiimejä kaatuneen.

Seuraa erityisesti

Fouba, veto lähtee kovaa ku Al Mäkinnisillä ja tarkkuuskin taitaa olla vähä parempi ku alilla. Sabresin ens kauden pistepörssiykkönen jos kerkeää pelaamaan.

santeri, vakuuttanut keskinäisissä peleissä, todella hyvä puolustaja ja osaa myös tukea hyökkäyksiä hyvin.


Kiekko-Hobiitit

Yleistä

FHR:n kanssa käsi kädessä liigasta aina nykyiseen 2.divariin tippunut hobiitit on kovan paikan edessä jos ensi kaudella mielivät vielä kliigassa pelata, materiaali on suoraan sanottuna 2.divarin heikoin ja karsimispaikan välttäminen olisi jonkunasteinen ihme. Viime harjoituspeleissä näkyyy 10-1 tappioita ja muutenki pelit ovat olleet tuntemattomia joukkueita vastaan. Uusia naamoja on pari kuten Jarod sekä LOSTEDT mutta he tuskin ovat niitä sateentekijöitä joita joukkue kaipaisi, Timin vireestä on paljon kiinni hobiittien sijoitus ensi kaudella.

Seuraa erityisesti

Timi, Hobiittien paras hyökkääjä, voi ratkaista pelejä yksilösuorituksilla


Sijoitusarvio


Karsimaan, 9-12


Into


VIime kauden kakkonen jatkaa melkeimpä samalla kokoonpanolla seuraavalla kaudella ja en näe mitää estettä sijoihin 1-3 runkosarjassa tälläkin kaudella. Sepsi palas kuolleista tiimiin eikä ainakaan heikennä joukkuetta. Kauan yhdessä pelannut tiimi tulee olemaan varmasti vaikea voitettava kenelle tahansa ensi kaudella, puolustus on tiivis ja hyökkäysestä löytyy todella taitavia kavereita jotka eivät kummoista paikkaa tarvi nakatakseen kiekon reppuun.

Seuraa erityisesti


Asiamiehen puolustustyöskentelyä, Typho/Larza/Myy hyökissä

Sijoitusarvio


kuten edellä mainittu sijat 1-3 ovat täysin mahdollisia,elleivät jopa odotettavissa


HC Roikkulämy


Viime kauden kolmonen 2.divas ja toiseks vähiten päästettyjä maaleja kielivät hyvin joukkueen aseesta (sumpusta) jolla varmaan mennään ensi kaudellakin pitkälle. Viime kauden tiimin ylivoimaisesti paras pistemies Kalle (41 pts, seuraavalla 15) lähti H.C.A.P:n riveihin joten tikru2:selta ja Th1molta odotetaan kovasti maaleja. VIime kauden 15 pelaajan sijaan täksi kaudeksi roikku lähtee matkaan 10 :llä pelaajalla joten parempaa yhteispeliä lienee odotettavissa.


Seuraa erityisesti


Jantunen, todella varma puolustaja, muuten vähä tasapaksu materiaali joka kuitenki puolustaa ja hyökkää nimenomaan joukkueena, josta erityisesti puolustusinnokkuus näkyy 2.vähiten maaleina päästäneenä joukkueena viime kaudelta.

Sijoitusarvio


Playoffeihin 5-8 sijoilta


HC Kauhava

Viime kauden runkosarjan ykkönen 14-3-5 sarjalla, ylivoimaisesti eniten tehtyjä maaleja, 3 hyökkiä tehtailevat yhteensä 177 pistettä kauden aikana, maaliero +36 ja mitä siitä seuraa....tippuminen 5:nessä ottelussa runkosarjan 6:nnelle Les Boysille ja 3:s kausi 2.divarissa edessä. Joukkueeseen on palannut SML, puolustuksessa pari uuttaa naamaa (luetaanko naattoria tähän enää) ainaki West-bilis-Scott siellä näyttää olevan ja myös tilpero tehnyt comebackin kuolemassa  vietetyn kauden jälkeen. Hocke varmaan johdattaa joukkonsa pleijjareihin ja uskoisin joukkueen olevan ensi kaudella 1.divarissa.


Seuraa erityisesti

Hocke, kauhava-ikoni tehtailee tälläkin kaudella  50+ pistettä

Naattori, se kuuluisa viimeinen lukko, kiekon maalivahdeille tommosta ylistystä ei voi antaa.

Sijoitusarvio

1-3, tiivis runko ja peli toimii, kärkikolmikossa ehdottomasti.


FHR

hohhoijaa, uppoava laiva, viime kauden divarin jumbo, 93 päästettyä maalia, tippuminen 2:seen suoraan 3-0 voiton Failed Onesille... eikä muutosta parempaan ole varmaan tulossa ensi kaudellakaan, otan jopa sanat takaisin siitä et hobiiteil ois 2.divan heikoin materiaali, kyllä se löytyy fhr:ltä, joukkueen paras pelaajaki Vidual  lähti hautausmaalle kaivelemaan joten ei hyvältä näytä sano Kai Lehtinenki. Egig uutena naamana tiimissä, ja pari try-outtia mutta ei niin ei, jos FHR:n miehet eivät ole kauden jälkeen karsimassa 2.diva paikastaan se on todella positiivinen yllätys, mutta siihen vaaditaan jo omien kykyjen ylitystä joka pelissä fhr:n jannuilta. Tehtävä on kova mutta voittihan Daavidkin Goljatin.


Seuraa erityisesti


Poro24, pelaako ja tekeekö maalin??

Sijoitusarvio

12


Elite Razor

Yleistä

Viime kauden seiska, 9 voittoo, 9 tappioo 1.000 pts/peli, juuri sitä keskitasoa mitä ennustelin itsekkin.  Ensi kaudella uskon runkkis-sijoituksen nousevan ainakin pykälällä ellei parilla, sillä joukkueeseen tullut uusi pakki Perkele on sen luokan peluri ettei eliten päässä pitäisi ainakaan omissa soida liikaa, ja jos hyökit gilardino, wakke ja rafa osuvat maalipuiden väliin nii elite ottanee parhaan sijoituksensa runkkiksessa historiassaan.Runko  on pysynyt monta kautta samana, joko tällä kaudella olisi elite vuoro nousta sarjatasoa ylemmäs...

Seuraa erityisesti

Perkele, perkeleen kova pakki, aiheuttaa monelle hyökille harmaita hiuksia varmuudellaan

Sijoitusarvio

4-6, riippuen perkeleen peliajasta


Team Jälkihiki-Hockey


3:s uusi nimi kiekkoliigassa, ehl:ssä menestyksekkäästi pelannut joukkue nyt haistelemaan kliigamenoo, ja uskosin et kaudesta tulee pojille vaikee. Sarja on tasanen ku Gwen Stefanin rinnanalue, jos playoffeihi tekee mieli ois voitettava ns 4:n pisteen pelit pahimpia uhkaajia vastaa siinä viivan tuntumas, mut koska uskon niin vahvasti FHR:N, Hobiittien sekä MM:n miehittävän viimeset sijat nii annetaa jälkihielle vähä uskoa parempaan. Pelaajat ovat minulle täysin tuntemattomia ja se on jo harvinaista mun publanhakkausmäärillä joten siitä en osaa sanoo mitään , mut uskosin tiivin pakituksen ja vastahyökkäyksien olevan tämän(kin) joukkueen ase playoff-paikkaa hakiessa. Viime harkkapelis 0-9 tappio kuolemalle ....mielialajoukkue?sattuiko karsintoihin vaan hyvä vire, se jää nähtäväks kun kausi kohta polkastaan käyntiin.


Seuraa eritysesti

-

Sijoitusarvio

7-8

Joo elikkä pähkinänkuoressa suurimmat suosikit runkkiksessa ovat Kauhava, Into, Last Period/Kouvola Sabres, ja puolueettomasti Aaltoliike Redux. Tippujina melko varmasti FHR, Hobiitit, Marshallasaarten Mainiot/jälkihiki Hockey. Hocke korkealla pörssissä kuten myös innon hyökit, paras pakki Perkele(Elite Razor) kiitos.

Kirjoittanut: Juizny
Julkaistu 23.09.2006 00:26
Luettu: 1336 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.