Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

GWB: Salaliitto paljastunut!

Kiekkoliigan ehkä kautta aikain törkein sabotaasiyritys on juuri paljastunut! Yön aikana saamiemme raporttien ja käytyjen keskustelujen pohjalta voimme olettaa erittäin todennäköisin syin, että joukkueen sisällä on ollut kolmen pelaajan salaliitto GWB:n tiputtamiseksi ykkösdivariin kaudelle 3/06. Illuminaatin jäseninä toimivat nyttemmin Kuolemaan siirtyneet Spolle sekä Fallen ja heidän juoksupoikanaan toimi Pelijengistä kesken kauden hankittu Jesse. Kuoleman ja Pelijengin johtohenkilöiden osuutta salaliittoon ei vielä ole pystytty näyttämään toteen, mutta tutkimukset jatkuvat! Alla tietoa tapahtumien kulusta:

Viime viikko: Jesse käyttäytyy kummallisesti molempien Amigos-pelien aikana ja niiden jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Huolimattomuusvirheitä kentällä, häirintää vaihtopenkillä sekä erikoisia kommentteja pelin jälkeisessä tiedotustilaisuudessa.

Viime vkl: Spolle ja Fallen käyvät kiivaita neuvotteluita Kuoleman päällikön, togon, kanssa.

Sunnuntai 20.8: Fallen menee ”katsomaan elokuvaa” juuri kun olisi tarkoitus mahdollisesti pelata karsintaa. Myöhemmin Spolle ilmoittaa, ettei ”jaksa pelata kovan päivän jälkeen maanantaina yhtään erää kiekkoa”. Spollen kova päivä koostuu notkumisesta ”töissä” sekä seisomisesta alimpana pakkina salibandy- ja jalkapallopuulaakipeleissä.

Maanantai 21.8: Allekirjoittaneen ilmoitettua toistuvasti, että on pelivalmiudessa klo 22 alkaen ja lähdettyä salibandyharjoituksiin, ryhtyvät Fallen ja Jesse yksissä tuumin järjestämään peliä Los Amigosta vastaan. Joukkueen vastuuhenkilö M.Bartek on tehnyt tiettäväksi tulevansa paikalle klo 22 aikoihin. Jesse saa kuin saakin niin vastustajan kuin muutaman GWB:n pelaajan pelaamaan kovan painostuksen jälkeen. Tuloksena Fallenin ja Jessen viimeiseksi jäävässä pelissä GWB:n riveissä 0-3 tappio hengettömän esityksen jälkeen. Onneksi joukkueemme todelliset sankarit kerkeävät paikalle ja korjaavat tilanteen neljännessä pelissä, eikä Illuminaatin yritykset tuota tällä kertaa tulosta.

Mitä opimme tästä? Älä luota kehenkään, varsinkaan rovaniemeläiseen!

t. Mxyzptlk

Kirjoittanut: D-Fence
Julkaistu 22.08.2006 06:47
Luettu: 1235 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.