Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

GWB:n kausi paketissa

GWB  HC sai myöhään eilisiltana kautensa pakettiin. Varsin tapahtumarikas ja dramaattinen kausi päättyi lopulta ilon kyyneliin, kun joukkue varmisti liigapaikkansa ensi kaudellekin ykkösdivarin voittajan, Los Amigoksen, kustannuksella. Ottelusarjasta ei puuttunut dramatiikkaa ja GWB turvautuikin ratkaisevassa pelissä myös penkityskomennukseen joukkuekurin rakoiltua aikaisemmin illalla hävityn pelin yhteydessä (ja varsinkin sitä ennen). Hattua nostettakoon erityisesti Latogorille ja PoliZeille, jotka näyttivät olevansa kovien pelien miehiä.

Runkosarja meni kaikin puolin penkin alle, eikä kukaan joukkueen pelaajista loistanut missään vaiheessa. Trafiikki tiimin sisällä oli myös erittäin kovaa Sharin tuodessa lauteilta pelaajan toisensa jälkeen kokeilemaan onneaan. Entisen GWB-pomon vihdoin menetettyä toivonsa ja pakattua laukkunsa, joukkueen ottivat haltuunsa Spolle sekä M.Bartek, jotka luotsasivat suojattinsa lopulta positiivissävytteiseen lopputulokseen. Plakkariin tarttui niin sadan pelimerkin Hoki-Cupin voitto 5v5-formaatilla (kiitokset myös Myllarolle), kuin myös em. sarjapaikan varmistaminen Los Amigoksen kustannuksella.

Ensi kaudelle joukkue lähtee hakemaan parempaa menestystä Kiekkoliigan runkosarjassa osittain uudistetuin voimin. Ydinporukka säilyy, mutta ympärille haetaan oikeita miehiä oikeille paikoille nopealla aikataululla, jotta edelliskauden tapaista härdelliä ei pääse syntymään. Muina mainittavan arvoisina tavoitteina mainittakoon nimenvaihdokseen liittyvä projekti, joka pyritään ajamaan läpi johtokunnassa – pätevin perustein tietenkin.

Kirjoittanut: D-Fence
Julkaistu 21.08.2006 23:59
Luettu: 974 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.