Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kavon tarinaa

Runkosarjassa Kavon lopullinen sijoitus oli kahdeksas, pisteitä kertyi 23, maalieron takia Kavo jäi Ajax Amsterdamin ja HC Penetratorsin taakse. Kausi sujui kuitenkin hyvin, ottaen huomioon, että KaVo on sarjanousija, ja pelaa ensimmäistä kautta liigassa. Kavon tie välierissä päättyi Darra OY:tä vastaan viimeisessä ottelussa lukemin 1-6, ja voitto irtosi Darralle suoraan otteluvoitoin 3-0. Pronssiottelussa KaVo kohtaa Ajax Amsterdamin.

Kangasalan Voitto koki myös kovia, sillä joukkueesta lähti Tenkrat välierien jälkeen, tällä hetkellä Tenkrat on scoutattu HC Ylikunnon riveistä toisella nimimerkillä. lasse89 tulee tekemään paluun Völlig Zugefroren EM:n miehistöön, ensi kaudella Völligin hyökkäysnelikon muodostaa lasse89-Koala-Hossa-Heatley, erittäin pelottava nelikko. Myös Superman on päättänyt lähteä joukkueesta kauden loputtua, joten joukkueella on monta aukkoa täytettävänä, Jollin ollessa armeijassa hänetkin voidaan laskea kokoonpanon ulkopuolella, joten KaVo joutuu täyttämään miehistöään useammalla pelaajalla, mikäli sopivia ei löydy, he ovat suuressa pulassa.

Tenkratin lähtemisestä raportoi meille Karpov: ”Eli Tenkrathan oli alunperin lähdössä kauden jälkeen, mutta ei sitten enää jäänyt pelaamaan pronssiottelua. Lähdön syinä olivat miehen tyytymättömyys joukkueen puolustuspelaamiseen. Ja ehkä pienet erimielisyydet taktisista asioista Shefkin kanssa auttoivat päätöksessä.”

"Tenkihän vietti joukkueessa reilut 2 kautta eli noin 9 kuukautta, ja oli erittäin tärkeä osa KaVon nousussa liigaan.” Muutenkin suurimmaksi osaksi leppoinen kaveri ja opetti varmaan kaikille jotain uutta.” Hänen tulevaisuudestaan ei ole tietoa, mutta toivon että päästäisiin pelaamaan vastakkain vaikkapa ensi kaudella liigaa”, hän jatkoi. Karpov myös summasi yhteen Kavon ensimmäistä kautta liigassa. ”Kulunut debyyttikausi liigassa sujui tuloksellisesti hyvin, vaikka peli ei aina ihan parasta mahdollista ollutkaan. Vaikka omissa kolisikin välillä turhan tiuhaan, on playoff-paikkaan ja MalPon kaatamiseen puolivälierissä pakko olla tyytyväinen. Pronssiottelua lähdetään tietysti voittamaan, manageri Keippari on luvannut jakaa bonuksia pelaajille, jos Kangasalan kunnantalon edessä nautitaan jälleen mitalikahveja.”

”Ensi kaudelle hyökkäykseen meille jää täytettäväksi valtava aukko, kun myös lasse on vaihtamassa joukkuetta. Hyökkäykseen ollaan parhaillaan etsimässä yhtä kovaa pelimiestä. Puolustuksesta Superman ei enää jatka joukkueessa ja Jolli on armeijassa vielä pitkään, joten yksi pakki on myös hakusessa”, Karpov vinkkasi ja lopetti keskustelun. Kavolla tosiaan olikin hyvä kausi, playoffien ensimmäisellä kierroksella Kavo yllätti FC MalPon ja kaatoi heidät voitoin 3-0, mutta tämän jälkeen tulikin noutaja. Tällä hetkellä Kavon riveissä on testailemassa kölli, Djbobo sekä jörri ovat ainoastaan pelailemassa, molemmat jatkavat nykyisessä joukkueessa.
Kävin kysymässä Shefkiltä vähän Kavon ensi kaudesta, ja pakkiasioista joukkueessa. ”Muutama vahva ehdokas vielä on pakkipäähän, mutta jos jostain ilmaantuu joku kova nimi niin ollaan edelleen kiinnostuneita.”

”Tavoitteena on pelata liigassa hyvää kiekkoo. Pokeri-iltoja kuitenki pitää olla enemmä ku reenei ja ainaki joka toisessa pitää oksentaa GM-Keipparin sänkyyn”, Shefki sanoi. Nähtäväksi jääkin, kuka tai ketkä heistä tulevat Tenkratin ja lasse89:n saappaisiin, ja miten ne täyttyvät. Myös pakisto muuttuu, mutta mukaan tulevista miehistä ei ole vielä tietoa. Ensi kaudella nähdään, miten Kangasalan Voitto on saanut rivit kuntoon pahojen menetysten jäljiltä, mutta kulta kiiltää silmissä, se on varmaa.

-Phaneuf

Kirjoittanut: Phaneuf
Julkaistu 21.08.2006 20:17
Luettu: 999 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.