Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuulumiset MalPon leiristä

FC MalPo eteni kuluvalla kaudella liigassa kolmanteen runkosarjavoittoon. Sarja 12-8-2 oli erittäin vakuuttavaa työtä, kuitenkin pahin uhkaaja jäi vain pisteen päähän, ja kolmanneksi sijoittunut kahden pisteen päähän, joten runkosarja oli erittäin tiukka. Joukkueen hyökkäysvahvuuteen liittyivät ennen kautta (Divarin paras pelaaja, 1/06) Starcraft, sekä Tomkuet, joka pelasi tulokaskauttaan. Jo ennen kautta oli tiedossa, että Wertin panos tulevalla kaudella tulee olemaan vähäinen, sillä häntä ei liigapeleissä useasti nähtäisi. Kausilla 1/05-3/05 liekeissä ollut Djbobo on pikkuhiljaa alkanut tekemään keskivertoja pisteitä, viime kaudella yhteensä 37p ja tällä kaudella 35p. Joukkueen sisäisen pistepörssin vei Starcraft tehoilla 22+20=42 ja ollen liigan pistepörssin 8.

Runkosarjanvoittajana MalPo kohtasi runkosarjan kahdeksannen Kangasalan Voiton. KaVo järjesti ensimmäisen jymypaukun jo puolivälierissä kaatamalla MalPon otteluvoitoin 3-0.

Joukkueeseen on liittymässä yksi uusi kasvo, nimittäin 7rm:n luovutettuaan paikkansa kiekkoliiganalaisissa sarjoissa onnistui MalPo saamaan Sutenörin allekirjoittamaan sopimuksen heidän kanssa. Sutenörillä on kasassa 45 2.divariottelua, ja 11 divariottelua. Tuleva kausi liigassa tulee olemaan kokeneella Sutenörille ensimmäinen kausi liigassa.

Joukkueen kokoonpano ensi kaudelle on valmis Suten siirryttyä heille. Ensi kauden hyökkäysnelikon muodostaa Wertti, Tomkuet, Starcraft, Djbobo. Puolustuskuusikon muodostaa Smurffi, Mummo, Slo, Sute, Ozora, & Flooti. Peluutus tulee olemaan mielenkiintoista, saako kokematon Tomkuet enemmän vastuuta ja peliaikaa? miten puolustajien peluutus menee? tuleeko mummo, Smurffi ja Sute viemään isomman osan peliajasta? mielenkiinnolla odotetaan vastausta näihin kysymyksiin. Vielä loppuun Starcraftin kommentit:

Mennyt kausi meni miten meni ja lopputuloksena 5. sija.  Runkosarja vietiin suvereenillä pelillä. Taidettiin tehdä siinä samalla uusi ennätys ( Pisin tappioton putki). Runkosarjan ensimmäisenä saimme vastaan KaVon, joita veimme kyllä reilusti runkosarjassa, mutta itse tosipeleissä turpaan tuli otteluvoitoin 3-0. Runkosarjassa oltiin tasaisia. Pelit eivät ailahdelleet kuten harjoitusmatseissa. Pakituksen kannalta peli sujui hienosti. Yleensä tehtiin useampi maali kuin päästettiin. Tästä voidaanki pääosin kiittää pakitusta, jotka hoitivat hommansa paremmin kuin hyvin. Pienenä ongelmana alkukaudesta meinasi olla maalittomuus hyökkäyspäässä, mutta se saatiin korjattua kuitenkin sen verran pian, että maaleja rupesi satamaan jo rutkasti toisella puoliskolla. Ensi kaudelta odotetaan tiivistä ja tehokasta peliä. Pakituksessa tullaan luultavasti näkemään mummo-smufa-sute kolmikko, kun flooti suuntaa alapään kanssansa kohti englantia opiskelemaan Harry Potter opistoon, naurahtaa Starcraft. Hyökkäyksessä nähdään taas sama kolmikko kuin viime kaudellakin bobo-tomkuet-starcraft, Wertin rooli ja pelaaminen on vielä kysymysmerkki, sillä Wertti on alkanut viettämään enemmän aikaa naisensa ja uuden autonsa kanssa. Wertin kohdalla on myös pieni mahdollisuus muutosta Amsterdamiin ja tällä en tarkoita, että wertti siirtyisi pelaamaan ajaxin riveihin kiekkoliigaa vaan töihin Amsterdamiin. Ensi kaudelle nähdään siis vieläkin mediaseksikkäämpi MalPo joka kykenee tällä kertaa ihan mihin vaan, ehkä jopa pleijareiden kuninkuuteen, kun Puolustuspäässä jyllää kylmähermoisia kavereita ja hyökkäyspäässä tulisia tykkejä.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 19.08.2006 14:26
Luettu: 1058 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.