Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Heatley ensi kaudeksi Völlig Zugefroren EM:än riveihin.

Kiekkoliigan yksi pelätyimmistä maalitykeistä, kaudesta 2/2004 asti Kiekkoliigaa tahkonnut Heatley on siirtynyt HC Humbasta liigan Play-Offseissa pudonneen Völlig Zugefroren EM:än riveihin.
Kuluneella kaudella 22 ottelussa pelannut Heatley tehtaili jälleen erittäin hienon pistesaldon 34+21=55.

Hopeaa, kultaa ja pronssia Hc Humban riveissä voittanut Heatley ei suostunut antamaan kommentteja, kun tapasin hänet Mannschaftin vastavihityllä jäähallilla.
- "Mees pois, treenaan", totesi hän vihaisesti.
Tavoitin myös VZ EM:än vastuuhenkilö Jackalin, joka kommentoi kovanluokan vahvistusta seuraavasti.
- Heatleyn rooli tulee olemaan ylin hyökkääjä, hän lisää leveyttä hyökkäykseen ja vaihtoehtoja hyökkäysten päättämiseen. Hiitlin ehdoton vahvuus on laukaus, myös syöttöpeli toimii mallikkaasti.

Kysyin vielä mahdollisista ensi kauden vahvistuksista.
-Edelliseen kauteen verrattuna puolustukseen on tulossa sekä Veivari että Ookke, josta jo jotain juttua olikin. Lisäksi hyökkäykseen on liittymässä yksi (1) pelaaja. Tämän ks. hyökkääjän valinta on vielä hieman auki sillä toveri Koala haluaisi välttämättä värvätä RÖNSYn, mutta muu joukkue suhtautuu asiaan hieman nuivasti. Todennäköisempi vaihtoehto lieneekin eräs paluumuuttaja, jonka nickistä löytyvät kirjaimet S ja A. Lisää asiasta kertonee tiedotusvastaava Hossa lähitulevaisuudessa.

Völligin hyökkäyspäänhahmo Hossa on näillä näkymin myös jäämässä joukkueeseen. Se tietää mielenkiintoista kautta ensi kaudelle, Heatley-Hossa. Ei hassumpaa.

Kirjoittanut: Hudler
Julkaistu 11.08.2006 11:43
Luettu: 1190 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.