Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Narrilauman tarina

Narrilauman kausi meni suorastaan penkin alle, runkosarjasijoitus 11. ja joukkue joutuu karsimaan paikastaan vielä. Joukkue onnistui saamaan kiekon vastustajan verkkoon 49 kertaa, heidän verkkoonsa taas tehtiin 112 maalia. Joukkueen valmistautuminen kauteen ei onnistunut, pelaajavalinnat eivät osuneet oikein, oli varmasti vaikeata lähteä lähes täysin uudella kokoonpanolla mukaan. Narrilaumassa pelaa kuitenkin Renberg, joka on yksi parhaimpia pelinrakentajia kiekossa, mutta edes hän ei pystynyt omalla osaamisellaan pelastamaan Narrilauman karsinnoilta, Renulta kuitenkin kunnioitettavat tehopisteet 9+24=33.

Ensi kaudesta lähtien joukkueen manageriksi palaa Mabo, hänelle tilaa tekee Dominator, joka on yksi lähtijöistä, hän kertoo neuvottelevansa Masters Of The Universumin kanssa, sekä Kuoleman, mutta ottaa tarjouksia edelleen vastaan. Toinen lähtijä on Renberg, hän on ollut monen joukkueen kiikarissa, mutta joukkuetovereiden mukaan hän tulee vahvistamaan Failed Onesin hyökkäyskalustoa, nähtävästi FO:n hyökkäyksen muodostaa kuusikko Januzki, Gempa ,Kaasu, Jallis, Renberg, Keskinen.

Narrilauman manageri Mabo on neuvottelut ensi kaudeksi sopimukset ainakin Darbyn, Pikkiksen, ja Sundströmin kanssa, myöskin liminille tulee olemaan paikka, mikäli hän siihen tarjoutuu. Neuvotteluja käydään kauden jälkeen myerzin, joellin, sekä gorbtsin kanssa. Joukkue tulee etsimään ensi kaudelle peruspakin, sekä hyökkäävän puolustajan, ja 1-2 hyökkääjää. Joukkueeseen kannattaa luultavasti hakea vasta liigakarsinnoitten jälkeen, joukkue pyrkii keskittymään paikkansa vakiinnuttamiseen liigassa.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 10.08.2006 11:42
Luettu: 1032 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.