Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

HCAP:n pelaajat kuumaa tavaraa

Kiekkodivarijoukkue HCAP:n pelaajia yritetään suostutella vaihtamaan maisemia. H.C.A.P. - sijoittui kuluneella kaudella runkosarjan 3. ja kohtaa 2.kierroksella Pelijengin. Kauden avauspelissä HCAP kukisti Pelijengin murskaavasti 11-0, toinen kohtaaminen päättyi 2-2.

Joukkueen parasta pistemiestä Omenaa on houkuteltu HC Humbaan, joka ei selvinnyt playoffeihin, vaan joutuvat taistelemaan sarjapaikan säilymisestä. Omena teki tehot (28+24=52) sijoittumalla pistepörssin kuudenneksi, ja voittamalla HCAP:n sisäisen pistepörssin. Nuorta hyökkääjää ei kuitenkaan nähty All-Starsissa, vaikka jotkut sitä osasivat odottaa, kuitenkaan Omenan pelityyli ei nähtävästi ollut sellainen jota Togo odottaa All-Stars pelaajilta.

Tällä kaudella hurjassa vedossa ollut Mazter on myös muiden joukkueiden haluama pelaaja. Mazterin huikeat tehot (17+17=34) 9 ottelussa saivat monet joukkueet kiinnostumaan hänestä. Mazter nähtiin All-Stars kohtaamisessa, mikä ei ollut yllätys. Huikean kaukovedon omistavan Mazterin perässä on HC Playboys, sekä FC Kiviniemi. Mazterin mukaan hän käy kauden jälkeen pelailemassa sekä kiviniemessä, että PB:ssa, ja tekee visiittien jälkeen päätöksen missä pelaa, kuitenkin Hudlerin valinta tulee vaikuttamaan hänenkin päätökseen.

Joukkueen manageri Hudler on Kangasalan Voiton kiikarissa, Hudler aikoo käydä kauden jälkeen kokeilemassa KaVossa, mikäli Hudler päättää lähteä KaVoon, niin Mazter, Omena, Majic, Jööran aikovat vaihtaa maisemia myöskin.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 05.08.2006 22:43
Luettu: 1096 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.