Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuoleman kausi ohi

Kiekkodivarissa pelaavan Kuoleman kausi on ohi. Joukkueen tie liigakarsinnoissa päättyi 1.kierroksella, paremmaksi joukkueeksi osoittautui FC Kiviniemi otteluvoitoin 2-1.

Kuolema menetti kauden jälkeen oman kasvattinsa Ndurin, joka aikoo omistaa aikaansa wowille. Ndur pelasi Kuolemassa kolme divarikautta, ja kolmet liigakarsinnat. Tehopisteitä 41 divariottelussa kertyi (19+37=56) Ndur tuli valituksi myös Togon All-Stars miehistöön. Togon perustelut Ndurin valitsemiin oli: ’’ Kuoleman hyökkäys- ja puolustuspelin monitoimimies. Nousee erittäin voimakkaasti, silti lähes poikkeuksetta ajoissa puolustamassa. Varma otteinen, hyvin sijoittuva kiekollinen puolustaja.’’

Kuolema menetti myös toisen puolustajan Nyrpan, joka lähti vetämään omaa joukkuetta. Nyrpa pelasi kuluvalla kaudella Kuolemassa 13 divariottelua tehoin (3+3=6), se oli hänelle ensimmäinen kausi kiekkoliigan alaisuudessa.

Myös Sepsi, joka Kuolemaan tuli Intosta matkasi takaisin joukkueeseen. Sepsi ehti pelata Kuolemassa kaksi kautta divaria. 10 ottelussa tehot (8+8=16) ehkäpä Inton kovien pelimiehien Larzan & Typhon vieressä Sepsi onnistuu paremmin.

’’Toivomme Kuoleman väen kanssa heille kaikkea parasta onnea jatkoon', kertoo Togo.

Ensi kaudesta joukkue on käynyt keskusteluja ainakin Fluffypawin kanssa, parin muun nimeä Togo ei suostu mainitsemaan, uskon heidän kuitenkin olevan puolustajia, sillä ei joukkueella ole enää kuin kaksi puolustajaa Def & Togo, ja Defin jatko Kuolemassa ei ole muutenkaan varmaa.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 02.08.2006 14:54
Luettu: 1073 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.