Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Wanhainkodin plaoffennakko!

 Hyvää elokuun ensimmäistä päivää arvon kiekkoilijat! On Wanhainkodin ”perinteisen” playoffarvion aika. Aika oli tällä kertaa kortilla, joten jörrin turpamoottorin kierroksia jouduttiin hieman rajoittamaan. Mutta koska muitakaan ennakoita ei tätä kirjoittaessa ollut ilmestynyt, oli meidän uhrauduttava tämä kulttuuriteko tekemään. Enjoy.

FC MalPo - Kangasalan Voitto

<jörri> Heti alkuun erittäin mielenkiintoinen kaksikko joista selkeenä ennakkosuosikkina matkaan lähtee Malpo. Malpolla on takana todella kovat meriitit ja kokemusta omaa tämä joukkoe todella paljon. Malpolla on vielä takana lupaava runkosarja jossa he olivat loistavia ja pelasivat erittäin vahvasti. Silti lähden tässä parissa Kavon kintereille ja uskon siihen että nämä nuoret pojat alkavat syttyä vasta nyt. Tenkiltä odotellaan tehoja.

<jörri> Toisaalta jos mietitään niin Malpolla voi olla sittenkin saumaa ku saaneet Wertin pois pelikuvioista XD

<Arto> Tästä voi tulla kyllä aikamoiset turpajaiset, siis sellaiset missä Malpo vetelee turpaan ja Kavolaiset joutuvat poimimaan heinähattujaan jään pinnasta. Jos Kavo ei saa puulaakitason puolustuspeliään parempaan  kuntoon niin ei mitään jakoa.

<Arto> Tosin landepaukuilla on aikamoista potentiaalia hyökkäykseen, se tuo aina mahdollisuuden.

<jörri> Sanoo mies joka uskoi Tenkin jatkavan tälläkin kaudella pistetehtailua joten lukijat voi miettiä ketä uskoo ja ketä ei :D

<Arto> Hmm, paljonko se Tenki pisteitä tekikään. 17 ottelua, 12+11. Noh ehkä hieman enempää odoteltiin :)

<jörri> Noi tehot tekisin ihan millon vaan liigassa hyökkinä

<Arto> Heh, itse en valitettavasti voi sanoa samaa. Ennustan 3-0 Malpolle.

<jörri> Kavolle menee 0-3 tai 1-3

HC Ylikunto - Ajax Amsterdam

<jörri> Tämän sarjan matseja en tule katsomaan koska molemmat tiimit pelaa niin puolustusvoittoista peliä että maalit tulevat olemaan vähissä. Piru kun molemmat tiimit ovat semmoisia jäähyttelijöitä. Jos saan olla töykeä, niin voin todeta, että siirrytäänkö seuraavaan pariin? :D

<Arto> No ennustahan edes lopputulos. Minä olen jäävi kommentoimaan tätä sarjaa kun itse pelaan siinä.

<jörri> Ajaxilla puhti poissa joten Ylikunnolle mene sarja tylysti 3-0


Darra OY - HC Penetrators

<jörri> Jos Juakko ei pelaa niin Darra vie suvereenist i :D

<Arto> Olen samaa mieltä että Darra on selkeä suosikki. Maski-penet on niin väsyneitä ettei ne taida viedä kuin korkeintaan yhden pelin tässä sarjassa. Tosin Kuhta on ollut vireessä, jos ne saa sen pelaamaan niin oisko mahdollisuus? Pitää muistaa viime kaudella Darran jäätyminen Playboysseja vastaan 2-0 johtoasemasta. Kummitteleeko tämä yhä leksa-pettereiden mielissä? Veikkaan kuitenkin 3-1 Darralle.

<jörri> Penet toki yllätti minut täysin tämän kauden suorituksillaan ja jos Joppe yltyy kovinkin ruokkimaan nälkäistä Sugaria niin tästä sarjasta voi tulla yllättävänkin tasainen. Silti käännyn Darran puoleen koska heillä on vahva materiaali ja enemmän niitä pelaajia jotka pystyy ratkomaan omilal suorituksilla pelejä. Hyökkäyspelissä Darra on monipuolisempi ja käyttää enemmän mielikuvitusta mitä taas ei Peneillä näy kovinkaan usein.

<jörri> Kuhta :D. Liekköhän se Kuhta taas häviää kesken pelijen toiseen liigatiimiin ja sitten taas palaa hetken kuluttua Peneihin? Ei olisi taaskaan yllätys kun Malpon aikoinaan näin kävi.

<jörri> Enkä usko että viimekausi enää kummittelee mielissä. Eiköhän Darran pojille ollut viimekausi opetuskausi.

S.S.K. - Völlig Zugefroren EM

<Arto> No niin, sitten päästäänkin epäilemättä meidän molempien suosikkipariin eli S.S.K. - Völlig Zugefroren EM. Sinulla jörri taitaa olla jotain sanottavaa Hossa-Koala kaksikon otteista varsinkin kun muistelee mitä viime kerralla olit heistä mieltä?

<jörri> Joo, pitää syödä kyllä sanoja Hossa - Koala parista ja nieleskellä suu mutrussa alas. Hei mutta ehkä sanomani oli herätys tällä kaksikolle eli mustahan oli taas hyötyä niin kuin kaikissa asioissa yleensä?

<Arto> No pieni kritiikki ei ainakaan näyttänyt masentavan poikia. Mielestäni Völlärit lähtevät tähän sarjaan hienoisena suosikkina. Peli on uomissaan sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Jackal ja Nikkke osaavat molemmat rakentaa peliä maltilla eivätkä sorru hätäisiin ratkaisuihin. Hyökkäyksessä puolestaan tiimi esittää välillä pirun ovelia kuvioita Hossan johdolla. Sarja 3-2 Völläreille.

<jörri> SSK on selkee mun suosikki viemään Kiekkoliigan mestaruuden vaikka heidän yksi avainpelaajista (slut) on poissa. Völlärit petras loistavasti toisella jaksolla, mutta valitettavasti he saavat liian kovan vastuksen vastaansa vaikka heillä ehkäpä on kokemusta liigaympyröistä enemmän.

<Arto> Mitä  mieltä olet SSK:n pakeista Jakurrista ja Sekasta? Siirtyminen hyökkäyksestä puolustajaksi ei välttämättä ole helppo ja se saattaa näkyä juuri tiukoissa tosipeleissä.

<jörri> SSK puolustaa tiiminä todella hyvin joten tämä tuskin tuottaa ongelmaa ja Sekkahan on pelannut jo pidemmän aikaa pakkina. Kurri toki voi olla pieni kysymysmerkki mutta kun puhutaan joukkoeen puolustamisesta niin se antaa paljon jo anteeksi.

<jörri> Herkula - Sekka yhdistelmä tulee varmasti näyttämään suurta osaa tässä sarjassa koska heillä on yhteinen ja pitkä ura takana yhdessä joten nostan nämä kaksi pelaajaa tästä sarjasta esille. Sarja 3-2 SSK:lle

<Arto> Se riittäköön liigan playoffeista. Nakkaappa vielä ilmaan nousijajoukkueet divareista.

<jörri> Liigaan Los Amigos, Team Jupiter ja Humba ja divariin nousee Kauhava, Elite ja Roikkulämy.

<Arto>Loppuun vielä terveisiä Kesikselle ja Bonkille. Jörri haluaa lähettää terkkuja naapurilleen yläkerrassa.


Kirjoittanut: Arto
Julkaistu 01.08.2006 21:03
Luettu: 1145 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.