Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Last Period vahvistuu!

Kakkosdivarissa pelaava Last Period on tehnyt pelaajasopimuksia ensi kautta koskien. Joukkue on päässyt yhteisymmärrykseen L.Lawsonin kanssa, L.Lawson ei ole viime aikoina ollut parhaimmassa vedossa, mutta liigajyrä on aina vaarallinen, ja saattaa tehdä tuhoisaa työtä kakkosdivarissa Last Periodin riveissä. Toinen pelaaja, jonka kanssa Last Period on päässyt yhteisymmärrykseen, on Jasonite, jonka ura on takkuilut Zambolaation hajoamisen jälkeen. Jasonite pelasi kuluneella kaudella Pelijengin riveissä 8 divariottelua tehoin 3+8=11, se ei riittänyt Pelijengin johtoportaalle, ja hänet erotettiin joukkueesta. Joukkueella on myös sopimusneuvottelut menossa Narrilaumassa pelaavan Dominatorin kanssa, sekä Penetraattorseissa pari kautta pelanneen Kleprylin kanssa.

Joukkue tulee menettämään ainakin yhden pelaajan, Beyonce, joka pelasi kuluneella kaudella 12 kakkosdivariottelua, aikoo matkata muualle, osoite on vielä haussa.

Last Periodilla on yksi runkosarja ottelu jäljellä, sen jälkeen joukkueella on edessä playoffit. Nousua ykkösdivariin odotetaan kovasti, mutta kilpakumppanit ovat kovat, ennakkosuosikit nousemaan minun silmissäni ovat HC Kauhava, Failed Ones & HC Roikkulämy.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 29.07.2006 14:09
Luettu: 1060 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.