Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Vipa palaa Ajaxiin

Kiekkoliigassa vaikeuksissa oleva Ajax Amsterdam on vahvistanut hyökkäystä hankkimalla Vipan takaisin joukkueeseen. Hallitseva mestari on pelannut erittäin heikosti, 15 ottelussa 29 maalia ei ole hyvä saavutus, ja sen huomasi myös Ajaxin johtoporras. Parhaaksi pelinrakentajaksi kehuttu D.Beckham ei ole pystynyt itsekkään koviin tehoihin, 15 ottelussa tehot 11+9=20 ei ole sitä mitä Becksulta odotettiin.

Pelijengistä hankittu Artokaan ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin, 14 ottelussa 5+8=13 tehdyt tehot eivät Ajaxin johtoporrasta ole vakuuttaneet.

Joukkue tarvitsee maalinteko voimaa, ja sitä Vipa ja Masse voivat varmasti tarjota. Molemmat ovat tutut maalintekijän maineistaan. Vipan ura GWB:ssä ei onnistunut, vaikka paljon odotettiin vanhan pelikaverin Fallenin vieressä. Vipan voi heittää sekä Becksun, että Arton vierelle, jotka pystyvät jakamaan kiekkoa, ja järjestämään maalinteko paikkoja. Myöskin Massea tulee käyttää loppukaudella, katsotaan ketä herroista onnistuu, ja onnistuuko hallitseva mestari pääsemään playoffeihin.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 24.07.2006 14:31
Luettu: 1036 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.