Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

FC Kiviniemi kiinnostunut Saarisesta

1.Divarissa pelaava FC Kiviniemi on kiinnostunut Habsissa pelaavan Saarisen siirrosta Kiviniemeen. Uusimpien tietojen mukaan Toeni ja Saarinen ovat keskustelleet siirrosta eilen illalla.

Puolustajalupaus on pelannut 41 divariottelua tehoin 21+28= 49, kiekkoliigassa hän pelasi 21 ottelua. Habsissa hänellä on menossa neljäs kausi.

Habsien harjoituksiin Saarinen saapui tuttuun tapaan pyörällä, häntä oli odottamassa iso joukko toimittajia, mutta ainakaan ennen harjoituksia ei hän kommentoinut siirtohuhua Kiviniemeen.
Puolitoista tuntia oli kulunut, ja kaikki muut toimittajat olivat jo lähteneet, paikalle jäin vain minä, ja toivoin, että entiseltä pelikaveriltani saisin jotain irti, jotta paitsion ylläpitäjätkin olisivat tyytyväisiä. Sitten huomasin nuoren miehen, joka muistutti Saarista, hän oli lähdössä kohti omaa pyöräänsä, silloin minä huusin ’’Saarinen!’’. Hän pysähtyi ja kääntyi minua kohti, ja vastasi: ’’Kuka olet, ja mitä teet täällä, ei täällä ole yleensä ketään’’ Silloin kerroin hänelle olevani kiekon Brennan, ja työskenteleväni Paitsiossa. Silloin mies yllättyi täysin, ja kysyikin minulta, että miksi olen tullut tänne Turusta asti, vastasin hänelle, että tulin kyselemään siirrostasi Kiviniemeen, onko se totta, ja miksi? ’’No kuten huomasit, olin jälleen ainoa, joka oli harjoituksissa, ja pelaan Habsissa jo neljättä kautta, tämä kausi omistetaan Habsille ja kauden jälkeen keskustelen lisää Kiviniemen kanssa’’, kertoo Saarinen. Silloin mies hyppäsi pyörän selkään, ja höpisi jotain pesäpalloharjoituksista, ja lähti. Minä pakkasin omat kamani, ja soitin taksin Hyvinkään jääkiekko-areenalle, taksilla lähdin bussiasemalle, ja sieltä Turkuun.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 14.07.2006 23:23
Luettu: 1023 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.