Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Pelijengin ja GWB:n väliset treidit

Alkukauden pettymyksen kokeneet Divarijoukkue Pelijengi ja liigajoukkue George W. Bush HC ovat solmineet pelaajavaihdoksia.

Tällä kaudella 6 liigaottelua pelannut Shar treidattiin PoliZeihin ja Jesseen.Treidin syyksi Shar kertoo: Pelaamattomuuden ja ettei hän saanut gwbstä irti mitä halusi Myöskin Vladin ja Turon paluu jengiin oli se syy miksi sinne halusin loppupeleissä.

Kaverinsa Fluffypawin tulo samaan seuraan oli Sharille yllätys ja kehujakin häneltä heruu, 'hyvä pelaaja kannattaa poimia
aina talteen'.

Shar odottaa Pelijengissä  rentoa peliä hyvällä asenteella ja mahdollisuutta päästä kiusaamaan liigatiimejä mahdollisissa karsinnoissa.

Pelijengi koki muitakin muutoksia treidin lisäksi, sillä he saivat entiset pelaajansa takaisin Turo ja Vlad ovat varmoja puolustajia, joita tarvittaisiin tulevissa peleissä mm. liigakarsinnoissa. Kuitenkin joukkueesta joutui lähtemään pelaajia, Jasonite sai lähteä, kun hän ei tuonut joukkueelle mitä haluttiin. Myös Ozolinsh sai lähteä, syyksi Bonk kertoo: 'joukkueeseen piti kuitenkin saada tilaa, joten ozoulle ei valitettavasti löytynyt paikkaa enää'.

Bonk itse kertoo treidien syyksi, että hänellä oli tunne, että kaikki ei ole kohdallaan, ja sen näki tuloksista. Välikauden aikana kaikki vakuuttivat olevansa aktiivisia mutta käytännössä ainakaan hyökkääjien kohdalla näin ei käynyt. Tuona iltana sain kuulla, että Shar haluaa pois gwbstä, ja halusi meille. Hänen mukanaan tulisivat Turo ja Vlad, enkä usko että kenelläkään vaikeuksissa olevalla divaritiimillä on varaa kieltäytyä paketista Shar, Turo & Vlad.  Mietittiin sitten ketä siirtyy ja mihin, kaikille tarjottiin paikkaa tuohon gwb treidiin mutta jesse ja jeppis olivat ainoita jotka siihen suostuivat.

Ainakin ensimmäisten pelejen mukaan tämä teki joukkueelle hyvää ja pelaaminen on ollut taas hauskaa.Tietenkin tämä hässäkkä oli ikävä monen yksittäisen pelaajan kannalta mutta joukkueen etu ajoi tällä kertaa yksilöiden edelle, nyt vaan toivon että meiltä lähteneillä pelaajilla ei jäänyt allekirjoittanutta kohtaan mitään hampaankoloon, sillä ratkaisut tehtiin pääasiassa pelillisten esitysten perusteella. hyviä sällejä ovat kaikki mutta homma ei vaan toiminut.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 05.07.2006 11:08
Luettu: 1074 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.