Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Wanhainkodin toinen kahvitauko

Leppoisat ja irvailevat keskustelutuokiot Jörrin kanssa jatkuvat lukijoiden lukemattomien pyyntöjen ja toivomusten vuoksi. Kestoaiheenamme siis kiekkoskenen tapahtumat, eritoten Kiekkoliigaan liittyvät asiat. Tällä kertaa analyysit ovat sivuosassa, ja irvaileminen sai pääosan. Älköön kukaan kuitenkaan ottako liikaa itseensä mitään näissä esiintyvää läppää, sillä pilke silmäkulmassahan tämäkin pökäle on ulos putkahtanut. Enjoy.

<jorri>Terve Arto!

<Arto> No terveppä terve, mitäs on mielessä?

<jorri> Mitäs Arto tuumii Kavon peliesityksistä alkukauden osalta? Ootko kenties kuullu että siellä ois joukkoehenki aika alhaalla?

<Arto> Hehe, no Kavolta tietysti odotetaan suuria tekoja koska siellä pelaa suurimpia tähtiä, ja tämän hetken kovimpana sanoisin herra Karpov. Mutta joo, niiden peli on ehkä vähän epäbalanssissa mielestäni ollut, rehtiä hyökkäämistä kyllä mutta puolustaminen ei ole yltänyt huipputiimien tasolle. En haluaisi jaksaa uskoa tuohon tiimihengen rakoilemiseen, ainakaan vielä, kuska niillähän on mennyt ihan hyvin tuloksellisesti pelit. Mutta sulla on insider-tietoa?

<Arto> Kavo on myös johtoasemassa pelannut melko avutonta passiivista peliä ja vain ihme pelasti Kangasalalaiset tasapeliltä Ajaxia vastaan liigassa, mutta Völlärit kuitenkin rankaisi kahdella maalilla viimeisessä erässä.Yhä kuitenkin haluan kehua mj-pelaaja Karpovin hienoja otteita, aina kun olen nähnyt pojan kentällä on tullut laatua. Tenki ja lasse vetässy aika perus suorituksen toistaiseksi.

<jorri> Karpov on pitänyt tasonsa muut ollu todellisia alisuorittajia koska kummiskin Tenkratilla, Lassella ja Shefkillä pitäs olla potentiaalia pyöriä liigassakin!

<Arto> Kai ne siellä on pyörineetkin. No ainakin Tenkiltä voisi odottaa enemmän kuin 4 maalia 8 pelissä. Mutta sanohan, mihin perustat nuo vihjailut Kavon kriisistä?

<jorri> Kavon kriisistä kuulin luotettavalta lähteeltä joka haluaa pysyä nimettömänä enkä sitä tule paljastamaan. Todettakoon, että voitaisiin kuvailla kriisiä sillä että Tenkrat on käynnyt kuksimassa Kuusamon mallipojan eli Lassen tyttöystävää mutta en kuitenkaan vertaa näin koska tunnetusti Tenkillä.....

<Arto> :D

<jorri> Tappiot on nakertanut myös kovasti poikien mieliä ja niistä on jauhettu pitkiäkin keskusteluja. Keskusteluissa on käytetty koviakin sanoja toisista joka varmasti vaikuttaa yhteiseloon.

<Arto> Oon kuullut että Shefki ois aika mulkku, onkohan tässä mitään perää?

<jorri> Sun kuulemiset tiedetään, mutten väitä vastaankaan. Henkilökohtaisesti mitä Sefkiä tiiän niin mukava heppu vaikka Tampereella asusteleekin.

<Arto> Onko siellä Kavossa edes muita pelimiehiä kuin nämä neljä sankaria?

<jorri> Kai siellä on koska liigassa pelaavat mutta nimeltään en muista.

<Arto> Jees, no eiköhän jätetä Kavo rauhaan ja siirrytään eteenpäin. Mukavia heppujahan ne on. Mites völligit, viime kauden runkiskunkut ovat olleet liemessä alkukaudella.

<jorri> Sehän oli varmaa et kun toi Lasse pakkas kamansa ja vaihto reviiriä niin Völlig tulee rämpimään. Lasse oli kummiskin völliggien tähti joka piti pystyssä tiimiään omalla hyvällä pelikäsityksellä ja kikoillaan. Tällä hetkellä Völligeissä ei ole pelaajaa joka astuisi Lassen Nokian saappaisiin koska loput jotka sinne jäi on tavan rivipelaajia. Toiseksi Völligeistä lähti teini-idoli joka saannut uuden lempinimenkin joka on Ookke"hiiri”veivi

<jorri> Alakerrassakaan ei ole ketään joka pitäs tiimiä pystyssä. Nää pakit jotka sinne jäi niin mitä olen seurannut ovat ylimielisiä joilla tuntus olevan ego kasvanu, mutta pakko myöntää etten ole tajunnu vielä että mistä niillä se ego on kasvanu. Uskon että Völlig rämpii loppukaudenkin ja heidät tullaan näkemään 100% varmasti karsinnoissa


<Arto> Olen hieman eri kannoilla völligien suhteen, odotan piristymistä  koska siellä on kuitenkin kohtalaisen laadukas hyökkäyspari Koala-Hossa.

<jorri> Koala ja Hossa on menneen talven lumia. Jos mentäs ajassa taaksepäin parisen kautta niin yhtyisin sinuun.

<Arto>  Mistäs tämä Ookken lempinimi "hiiri” tulee?

<jorri> Tämähän nimi tulee siitä kun Ookke omistaa semmosen hienon veivin, ja toiseksi Ookke vaihto tiimiä koska ”teiniangst” Botto tarjosi Ookkelle tästä kaudesta 85 euron hintasen hiiren, joten ”hiiri” tulee tuosta niin ku voi kaikki lukijat päätellä.

<Arto> Heh, onko tämä totta? tämähänon uusi ilmiö että pelaajista pitää jo maksaakin jotain.

<jorri> Onhan tämä totta ja luotettavalta lähteeltä kuulin, että Forberg pelasi viime kauden Playboyseissa koska sai Botolta jonkun sotapelin nimeltään CS.

<Arto> Tämähän on hienoa managerointia bottolta, loistavaa! Tavallaan yllätyin näistä paljastuksista, mutta eihän tuo nyt ihmeellistä ole lopulta. Varmaan Kavokin maksaa Tenkille huikeita summia mutta ne pidetään tietysti salassa.

<jorri> Tenkillähän oli Oululaisen Viagra-yhtymän kanssa sopimus mutta sehän purettiin taannoin koska kyseessä oli toivoton tapaus :D

<Arto> Aahahh….no niin nyt meni taas Kavoon tää juttu. Seuraava aihe kiitos!

<Arto> Kyllä muuten minunkin olisi aikoinaan Pelijengiä manageroidesani pitänyt ymmärtää panostaa pelaajiin ja ostaa pari kovaa staraa sinne lisää. Liiganousu olisi palkittu esimerkiksi uudella monitorilla jokaiselle pelaajalle.

<jorri> Nyt olet valitettavasti myöhässä.

<Arto> Ehkä joskus hamaassa tulevaisuudessa vielä sitten.

<jorri> Eipä tuo Pelijengi nouse divarista vaikka sinne pelimiehiä ostetaan. Walkerin ku ne kehtais potkia pois niin vois pelaaminen muuttua. Ozolinsille vastuuta alakerrassa kun siinä on mahtava pakki joka osaa sorkkia ylhäällä niin kuin alhaalla. Kuumia pelaajia kentälle ja kylmästi kylmät penkille. Papoille vastuuta ja vierellä vähän nuorisoo viipeltää niin jo kummasti tulokset muuttuu. Yksi asia vielä että malttia Pelijengi malttia. Tulokset ei synny hosumalla jos niitä tuloksia halutaan ja esimerkiksi nousua liigaa. Ja lopuksi kuten sanoin että ikuinen poikamies Walkeri pois niin pelisuoritukset muuttuu.


<Arto> Ok…no siinähä tuli purkaus. Mikäs sulla walkeria vastaan on. Kovaa se poika yrittää ja monessa pelissä ollut tärkeä ukkeli PJ:lle.

<jorri>Eihän mulla oo mitään sitä aivotonta kakaraa vastaan mutta olen vaan täysin sitä mieltä että sen omanlaatuiset tempaukset johtaa Pelijengin ennen pitkää kaivoon. Ihmettelen suuresti että miten kaveri edes pelaa Pelijengissä vaikka siellä on kaikki häntä lukuunottamatta fiksua porukkaa?! Mielestäsi tärkeä pelaaja monessa matsissa? Noi missä se ollu tärkee pelaaja niin ollu divarin huonoimpia vastuksia vastaan. Toiseksi Walkeri ollu mukana kaikissa peleissä ja heti kun tullut kovempi vastustaja niin omissa soinut aika rankasti joten en ymmärrä miten tommoisia puhelet. Voin väittää että jos siellä ois vaikka Jasonite pakittanu niin tulokset ois ihan eri luokkaa.

<Arto> Heh, no sinulla on oikeus mielipiteeseesi. Itse uskon ja toivon että PJ ja Walkeri saavat ihan alkukaudella esiintyneen hyvän vireensä takaisin.

<jorri> Muutenpa ei minulla enempää tästä asiasta

<Arto> Jees. No katsoitko kurdistan-slovakian?

<jorri> En jaksanu kattoa :D

<Arto> Joo meni minultakin ohi tämä kulttuuritapahtuma. Mutta kuulemma kurdit vei, huhhahhei.

<jorri> Eikös kurdit pelannu sekkoslovakiaa vastaan?

<Arto> Aijaa, no pääasia että kiekkoon saadaan lisää kansainvälisyyttä pikku hiljaa. Pohjoisamerikkalaisetkin ovat ottamassa kiekkoa omakseen jos et ole huomannut. Hfboardsilla, joka on siis jenkkien&kanukkien lätkäfoorumi, on pelistä kaksikin ketjua pystyssä ja toisessa oli tarkastushetkellä peräti 15 sivua tavaraa. Tuossa linkki: http://hfboards.com/showthread.php?t=233520

<Arto> Mut hei, kesäreissu häämöttää meikällä ja tänään Thaimaaseen lähtö muutamaksi viikoksi. Miten evästät minua matkaa varten, oi suuri guru?

<jorri> Ekaksi sanon että laita tummiin tyttöihin maitoa. Tokaksi tuo erilaisia tauteja mahdollisimman paljon Suomeen ja ala levittää täällä sanomaa. Kolmanneksi ota tatska jossa lukee ”Susinskii” Thaimaan eteläisen kulttuurin kielellä. Neljänneksi toivotan hyvää matkaa ja toivottavasti tulet ilman viivotinsilmiä takaisin.

<Arto> No siinähän tuli varatulle miehelle hyvät ohjeet, kiitoksia.

Kirjoittanut: Arto
Julkaistu 10.06.2006 03:10
Luettu: 1333 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.