Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Mxyzptlk presents: Chooserismit jatkuvat!

Tässä aluksi linkki vanhoihin Chooserismeihin:

http://www.kiekkoliiga.net/verkkolehti/viewtopic.php?t=221

Mutta asiaan! Nähtävästi uudistus, jolla laajemmalle joukolle käyttäjiä annettiin mahdollisuus arvostella kirjoittajien tekstejä plus- ja miinusasteikolla ei ole ollut Chooserille mieleen. Jatkuvat miinustelut "asiallisista" kirjoitteluista ovat saaneet sankarimme täysin turhautumaan ja jopa vainoharhaiseksi. Vai mitä sanotte alla olevasta:

"EDIT: menkää nyt niiden miinuspisteiden kanssanne jonnekki, jaksa tommosia.. ikinä saa rauhassa kirjotella, joku fence määräilemässä mikä on hyvä ja mikä huono kirjoitus."

:lol:  :lol:  :lol:

Ja kun heti perään isketty HUONO mukasarkastinen kirjoitus ei myöskään jota kuta miellyttänyt saimme nauttia NÄÄÄÄIN mittavasta avautumisesta:

"a) kirjoitukseni on äidinkieleltään asiallinen
b) kirjoituksessa en kirjaimellisesti mitenkään mollannut, pilkannut tai aliarvostanut ketään
c) kirjoitukseni sisältää tarpeeksi paljon asiaa, eikä sitä täten voisi luokitella turhaksi (teksti voi aina olla joko faktaa tai fiktiota ja mikäli olen vahingossa fiktiota kirjoitellut, siitä voi huomauttaa reply-toiminnolla, eikä miinuspisteellä)
d) kirjoituksessani kehuin toista kiekko.tk-pelaajaa, tämä tuo kirjoitukseeni lisää asiallisuutta viestiini

Muutenkin tuosta miinuspiste tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Laitoin monta hyvää perustelua ja kysymystä liittyen tuohon miinuspisteen antoon. Voisiko joku muuten selittää tai kenties kumota väitteeni ettei asia menisi pidemmälle (aina näkee kuka moderaattoreista miinuspisteen on antanut).

Toisaalta minulle on ihan sama. Kaikki tietävät, että forumpisteitä jaetaan täysin puoleellisesti eikä niillä ole mitään kunnollista merkitystä. Moderaattoreidenkin maine on oikeasti laskussa, kaikki sen tietävät. Miksi joku vain siitä julkisesti sanoisi?

Yksi vaihtoehto on, että jokaisella forumpisteen annolle pitäisi antaa perustelu (turha jne.), eikä vain lykättäisi sitä miinuspistettä sinne."


:twisted:  :twisted:  :twisted: Onhan se ihan sama juu... Nakertaako!  :twisted:

Sitä niittää mitä kylvää!

Niin ja minä pesen tietenkin käteni näistä miinuksista aivan täysin. Forummode? Missä pelaa?  :wink:

Kirjoittanut: D-Fence
Julkaistu 24.05.2006 22:58
Luettu: 1075 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.