Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Liigaennakko kaudelle 2/2006

Kangasalan voitto

Kokoonpano:

Puolustus: Jolli,niso,superman,tootoo,Tollo
Hyökkäys: Karpov,Shefki,Tenkrat,gjoran,lasse89

Tavoitteet: ’’Tavotteena pelata näyttävää ja yleisöystävällistä kiekkoa ja runkosarjassa sijottua kahdeksan parhaan joukkoon.’’ -Karpov

Analyysi: Ensimmäinen kausi 1.divarissa sujui joukkueelta hyvin: runkosarjan voitto, eniten tehtyjä maaleja, ja toiseksi vähiten päästettyjä maaleja. Joukkueen ennestään kovaa hyökkäystä vahvistaa VZ EM:sta hankittu lasse89, joka oli viime kaudella VZ EM:n tärkein pelaaja. Joukkueen hyökkäys on tulevalla kiekkoliiga kaudella erittäin kova, joukkueella on heittää kentälle: viime kauden pistepörssin voittaja Tenkrat, joka tulee olemaan tulevallakin kaudella tärkeässä roolissa,
sekä maalinteossa, että pelinrakentamisessa, Shefki, joka toimi viime kaudella pelinrakentajana, Karpov, joka oli kolmen hyökkääjän taktiikassa alin pelaaja, on tulevallakin kaudella joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja. Uusi hankinta lasse89 on myös tärkeä pelaaja maalinteossa, sekä pelinrakentamisessa, tulee saamaan paljon peliaikaa Tenkratin kanssa. gjoran, joka pelasi viime kaudellakin vähän, tulee olemaan myös tulevalla kaudella pienemmässä roolissa, mutta pystyy hoitamaan oman tonttinsa hyvin. Puolustuksessa löytyy tutut henkilöt Jolli, Superman, niso, joista Superman ja jolli pelasivat enemmän, ja olivat tärkeitä henkilöitä, kun KaVo pelasi 1 puolustajan taktiikalla. Joukkue tulee pelaamaan myös tulevalla kaudella, joko taktiikalla 1-1-2 tai 2-2. Erittäin hyvä porukka kasassa, ja varsinkin hyökkäys on erittäin pelottava.

Sijoitusarvio: 3. – 6.


HC Humba

Kokoonpano:

Puolustus: kolme,Mauska,prvs,Forsberg
Hyökkäys: Pulsu,Heatley,Outsi,ryan,karppa,Corppa,Nannor

Tavoitteet: ’’ tavoite et onnistutaan piiloidlaa ku nanne on hereilä’’ - Karppa

Analyysi: Viime kauden pronssimitalisti on saanut tulevalle kaudelle hyvän porukan kasaan. Kiekkoliigan parasta hyökkäyskaksikkoa vahvistaa Kuolemasta hankittu Outsi. Pulsu valittiin viime kauden parhaaksi hyökkääjäksi ja pelaajaksi, ja hän muodostaa Heatleyn kanssa vaarallisen tutkaparin. Puolustus on myös yksi liigan parhaimpia, Mauska-Kolme ovat pelanneet kauan yhdessä, ja Forsberg ja prvs vahvistavat puolustusta. Lopuille pelaajille ennustan pienempää roolia, ja vähemmän peliaikaa. Tulevalla kaudella liiga on kovatasoisin, ja nyt on mielenkiintoista nähdä onko Humba sittenkin kiekon paras joukkue?

Sijoitusarvio: 1. - 3.


Völlig Zugefroren EM

Kokoonpano:

Puolustus: Ookke,Jackal,Nikkke,Hietsu,
Hyökkäys: Hossa,Koala,stravis

Tavoitteet: ' kultaa haetaan' - nikkke

Analyysi: Viime kaudella Völligille jäi plakkariin runkosarjan voitto, pleijareissa 4. sija, eniten maaleja runkosarjassa & vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa. Joukkueen paras hyökkääjä lasse89 päätti suunnata kangasalaan, nyt on mielenkiintoista nähdä kuka pystyy ottamaan vastuun maalinteosta. Joukkueessa on 7 pelaajaa, joista 3 on hyökkääjiä. Koala ja Hossa päättivät jäädä joukkueeseen.Varsinkin Hossa pelasi hyvän kauden tekemällä tehot: (22+28=50). Lassen tilalle on hankittu Team Viru Valgesta stravis, joka on hyvin monipuolinen pelaaja. Joukkueen puolustus ei ole muuttunut, ja tulevallakin kaudella tullaan näkemään hyvää puolustuspelaamista völligeiltä.

Sijoitusarvio: 3. – 5.


HC Playboys

Kokoonpano

Puolustus: Enckes,Hilu
Hyökkäys: Bergeron,Botto,EniX,Datta

Tavoitteet:

Analyysi: Hopeamitalisti menetti kauden jälkeen tärkeimmät pelaajansa pois, Ghosty matkasi jörrin paratiisiin, Mxzyptlk lähti uudistuneeseen GWB:hen ja Forsberg matkasi humbaan. Tilalle hankittiin Team Viru Valgesta Enckes, joka kuuluu alemman puolustajien parhaimmistoon. Toinen hankinta on Hilu, joka on pelannut vain yhden ottelun divaria, ja onkin mielenkiintoista nähdä millainen rooli hänellä on. Hyökkäystä vahvistettiin hankkimalla Datta joukkueeseen, jolla tuntuu kulkevan hyvin varsinkin Botton kanssa. Bergeron oli viime kauden pistepörssin 6. ja on tulevallakin kaudella varsin korkealla, mikäli kiinnostusta löytyy pelata. Ennakoin, että PB vaihtaa pelityylinsä 1-1-2, jolloin Hilulla tai Enckesilla on ainoan puolustajan rooli, EniX pelaa puolustavaa hyökkääjää/keskikenttää ja piikissä peliaikaa jaetaan Dattan,Botton ja Bergeronin kesken.

Sijoitusarvio: 9. – 11.


FC MalPo

Kokoonpano:


Puolustus: Mummo,Ozora,Flooti,Slo,Smurffi
Hyökkäys: starcraft,Djbobo,Wertti,Tomkuet

Tavoitteet:

Analyysi: MalPo lähtee kauteen ilman Fallenia, joka oli joukkueensa paras pistemies viime kaudella. Hyökkäystä vahvistettiin hankkimalla divarin paras pelaaja Starcraft, jolla henkilökohtaiset tavoitteet on sijoittua kolmen parhaan joukkoon. Tomkuet liittyi myös joukkueeseen vasta, ounastelen hänelle pienempää roolia. Pystyykö Djbobo palaamaan parin kauden tasolle, vai sijoittuuko hän taas kauas pistepörssistä? Huhua on ollut liikkeellä, että Wertti tulee pelaamaan vähän. Puolustus on edelleen ihan hyvän mallilla, mummo ja smurffi ovat vieläkin kiekon parhaimpiin kuuluvia puolustajia, Ozoran & Flootin uskon pelaavan tulevalla kaudella vähemmän, ja Slo tulee jakamaan peliaikaa mummon ja Smurffin kanssa. En usko, että joukkue etenee pudotuspeleihin, sillä taso on erittäin kova.

Sijoitusarvio: 9. – 10.


Darra OY

Kokoonpano:

Puolustus: Scott, Ubula, Peipi, Juakko, Bouck, Darkki,
Hyökkäys: Tony, Xirean, Puasonen, Welbert,

Tavoitteet:

Analyysi: Darra OY on kasannut taas erittäin kovan joukkueen. Tony palasi joukkueeseen, ja on joukkueen tärkein pelaaja. Tony on yksi liigan vaarallisimmista hyökkääjistä. Xirean oli viime kauden paras tulokas, ja sijoittui runkosarjassa hienosti 5. myös Puasonen ja Welbert ovat kokeneita pelaajia, uskon kuitenkin, että korkeimmalle pistepörssissä sijoittuu Tony & Xirean. Täytyy myöntää, että puolustus on myöskin erittäin kova, Ubula tuli joukkueeseen, ja tulee olemaan tärkeässä roolissa hyökkäävänä puolustajana. Odotan, että Scott, Ubula, Peipi ja Bouck tulevat pelaamaan eniten. Joukkueen pelaajat ovat olleet kauan yhdessä, ja varsinkin hyökkääjät tietävät toistensa liikkeet kuin oman nimensä. Musta hevonen?

Sijoitusarvio: 5. – 8.


George W. Bush HC

Kokoonpano:

Puolustus: Spolle, D-Fence, Turo, Coppola, Jara,
Hyökkäys: Fallen, Vipa, M.Bartek, Latogor, Fabio, L.Lawson

Tavoitteet: ’’tavoitellaan pääsyä playoffseihin ja siellä mahdollisimman pitkälle’’ - Mxzyptlk

Analyysi: GWB on saanut kasattua erittäin kovan joukkueen. L.lawson hankittiin joukkueeseen, ja L.Lawson-M.Bartek tutkapari on taas yhdessä, Kuolemassa yhdessä pelanneet Vipa-Fallen ovat taas yhdessä. Latogor ja Fabio ovat puolustavia hyökkääjiä, joille tulossa pienempi rooli. Jos hyökkäys on kova, niin sitä on myöskin puolustus, Spolle matkasi kasvattijoukkueestaan GWB:hen, ja toi hyvän ystävänsä Mxzyptlkn mukaan. Coppola tulee pelamaan vähemmän, Spolle,Mxzyptlk,Jara ja Turo tulevat jakamaan peliajan keskenään. Joukkueessa löytyy tukku loistavia pelaajia, tyytyvätkö kuitenkin entisen joukkueensa parhaat pistemiehet siihen, että peliaikaa pitää jakaa?

Sijoitusarvio: 2. – 4.


HC Penetrators

Kokoonpano:

Puolustus: Ze77,Joppe, Tassu, Kuhta
Hyökkäys: Sugar, Hinaaja, Windu, Gwarth, renzody, Sepekki

Tavoitteet: 'eka pleijareihin ja sitten aina mestariks saakka' - Sugar

Analyysi: Joukkue pelasi viime kaudella kelpo kauden, ja sen uusiminen on erittäin vaikeata. Hyökkäystä vahvistettiin hankkimalla Gwarth Los Amigosista. Lopettelu uhkauksista huolimatta renzody on joukkueen kokoonpanossa, ja muodostaakin hyvän tutkaparin Sugarin kanssa. Puolustuksessa löytyy Joppe, jota on kehuttu kiekkoliigan parhaaksi hyökkääväksi puolustajaksi, tyytyykö Kuhta alemman puolustajan rooliin, vai haluaako hänkin pelata hyökkäävää? Ze77 oli viime kaudella tärkeässä roolissa, alemman puolustajan tontilla. Mielenkiintoista nähdä myös kuinka paljon uusi vahvistus Tassu saa peliaikaa, harjoitusotteluiden perusteilla erittäin varmaotteinen puolustaja. Taso on kuitenkin liian kova, ja ennustankin joukkueen joutuvan liigakarsintoihin, mikäli joukkue tippuu ykköseen, jääkö Joppe ja Kuhta joukkueeseen? Erittäin kiinnostavaa…

Sijoitusarvio: 10. – 12.


HC Ylikunto


Kokoonpano:


Puolustus: Pumppu, Eyemou, Mkunho
Hyökkäys: Akademiks, napkinz

Tavoitteet: ’’Ylikunnolla on liigassa tavotteena ensin pleijarit ja sen jälkeen niin pitkälle kun mahdollista’’ - Akademiks

Analyysi: Joukkueessa tapahtui mielenkiintoinen siirto viime yönä, Khalle matkasi HCAP:hen. Nouseeko napkinzin aktiivisuus ja pystyykö Ylikunto pelaamaan kahdella hyökkääjällä läpi kauden? Puolustusta vahvistettiin Mkunholla, jonka olisi tarkoitus korvata Eyemou, joka on lähdössä armeijaan. Pumppu on kiekkoliigan parhaimpia alempia puolustajia, ja Eyemou valittiin 1.Divarin parhaaksi puolustajaksi, hänen korvaaminen erittäin vaikeata, mutta mahdollista kokeneelta Mkunholta. Akademiks menetti jo kaksi tutkipariaan, ensiksi runkosarjan paras pelaaja starcraft, ja sitten Khalle. Ilman Khallen lähtöä olisin uskonut joukkueen sijoittuvan hyvin korkealle, mutta nyt en usko siihen.

Sijoitusarvio: 6. – 9.


S.S.K

Kokoonpano:


Puolustus: Fandul, Naattori, Sharp, FuckUp
Hyökkäys: slut, Herkula, Sekka, P.Roy, JaKurri,

Tavoitteet: ’’ Voittaa mestaruus häviämättä peliäkään’’ - Herkula

Analyysi: S.S.K  tulee olemaan erittäin vaikea voitettava. Joukkueella löytyy hyvä puolustusnelikko, FuckUp-Sharp ovat pelanneet iät ja ajat yhdessä, ja muodostavat erittäin kovan puolustuskaksikon. Naattori palasi joukkueeseen pienen pyörähdyksen jälkeen. Hyökkäys on myös liigan kovimpia, Herkula-Sekka muodostavat kovan hyökkäyskaksikon, sillä he ovat aikaisemmin pelanneet sekä Löysissä, että kiekko-32:sessa. Ounastelen P.Roylle pienempää roolia. slut tulee olemaan tärkeässä roolissa. Joukkue on vaikea voittaa, koska he puolustavat neljällä jätkällä, eivätkä anna paljoa tilaa, he rakentavat peliä syötöillä, ja hyökkäyksessä pyörittävät erittäin mallikkaasti.

Sijoitusarvio: 1. – 5.


Ajax Amsterdam

Kokoonpano:

Puolustus: Sepe, Sedi, Madonna46, Kesis
Hyökkäys: D.Beckham, Masse, Fluffypaw, Arto

Tavoitteet:

Analyysi: Viime kauden kultamitalisti on vahvistanut joukkuetta hankkimalla puolustaja Sepen, ja hyökkääjä Arton. Sepelle on kertynyt 24 ottelua 2.divarissa, ja 10 ottelua 1.divarissa. Arto on erittäin hyvä hankinta, sillä Arto on yksi kiekon parhaimpia pelinrakentajia, Artolla on kertynyt 70 ottelua 1.divarissa. Joukkueen hyökkäys on tulevalla kaudella kova, Masse on armoitettu maalintekijä, ja D.Beckham on hyvin monipuolinen kaveri, pystyy sekä pelinrakentamiseen, että maalintekijän roolissa pelaamiseen. Fluffypaw tulee taas olemaan pienemmässä roolissa, & Arto on taitava pelinrakentaja, joka pystyy itsekkin ratkaisemaan otteluita. Joukkueen puolustus on myös kova, viime kauden paras puolustaja Madonna46 tulee olemaan tulevallakin kaudella tärkeässä roolissa hyökkäyksiä tuettaessa, ja toinen hyökkäävä puolustaja on Sedi. Cassidy on varmaotteinen varmistava puolustaja, toinen varmistava puolustaja on Kesis. Joukkueen pelityyli on hyvin puolustava, kun vastustaja hyökkää, niin alas muodostetaan muuri, ja hyökkäyksiin lähdetään joko vastahyökkäyksillä tai alhaalta syötöillä rakentaen.

Sijoitusarvio: 5. - 8.


Narrilauma

Kokoonpano:


Puolustus: Dominator,Jollie,Sundström,
Hyökkäys: HaBa,Darby,Renberg

Tavoitteet:

Analyysi: Erittäin vaikea kausi edessä, Renberg-Darby muodostavat erittäin kovan hyökkäyskaksikon. HaBa on hyvä maalintekijä. Puolustus on kokematon, ja se saattaakin maksaa. Tosiasia on, että joukkue ei tule pärjäämään ilman Renbergia.

Sijoitusarvio: 10. – 12.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 21.05.2006 14:03
Luettu: 1198 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.