Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Lasse89 KaVon riveihin!

Völligissä yli vuoden viihtynyt Lasse89 siirtyy KaVon riveihin. Syyksi lasse kertoo: 'Yksinkertaisesti KaVossa kulki peli paremmin mitä MalPossa mikä oli toinen vaihtoehto. Varmaan uran vaikein valinta oli tässä mutta pakko oli johonkin suuntaan kallistua'.
Viime kaudella lasse89 todisti olevansa todellinen kultakimpale ja iski tehot: (37+22=59) sijoittuen pistepörsissä 3. Urallaan lasse89 on pelannut liigaotteluita 47 tehoilla: (62+46=108).

Karpovin mietteet siirrosta: Lasse on taitava kikkailija ja armoitettu maalintekijä, joka taittaa myös syöttöpelin, ja Lasse tuo joukkueelle lisää vahvuutta jo ennestään kovaan hyökkäyspeliin. ja odotetaan, että lasse tekis maaleja ja auttais joukkuetta pärjäämään.

Jackalin mietteet siirrosta: No lassehan on yks kiekon parhaista hyökeistä, joten pelillisesti aika iso menetys. Lasse oli sen verran kauan joukkueessa, että oli melko isossa roolissa myös pelien ulkopuolella. Mm. pelaajahankinnoissa ja pelien sopimisissa lasse oli vahvasti mukana. Toisaalta pieni vaihtuvuus tekee ihan hyvää ja eiköhän tässä korvaaja löydetä.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 07.05.2006 18:02
Luettu: 1102 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.