Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

PoliZei eroaa penetraattorsien palveluksesta!

PoliZei on eronnut HC Penetraattosin edustuksesta. PoliZei on kiekkoliigaurallaan ehtinyt pelata 13 divariottelua tehoilla: (10+10=20) ja 26 liigaottelua tehoilla: 26+16=42, hänet on valittu myös all-starsiin.

Syyksi PoliZei kertoo: 'Kaikki lähti siitä, kun mun kone hajos Helmikuun alussa, siihen mennessä olin olin ehtinyt pelata 9 kiekkoliigaottelua tehoin 12+6=18  ja peli kulki sekä harjoitusotteluissa, että liigaotteluissa. Nyt tässä pari viikkoa sitten tein paluun kiekkoon, ja on ollut ristiriitaiset fiilikset minun pelipaikastani, ja siitä taktiikasta mitä peneissä käytettiin, eli suoraan sanottuna halusin pelata enemmän kiekollista peliä, niin päätin lähteä hakemaan uusia haasteita. '

'Tulevaisuuden suunitelmat ovat vielä auki, mutta tarjoan itseäni joka suuntaan ja koitan päästä haistelemaan ilmapiiriä eri tiimeissä, siitä sitten olisi tarkotus valita itselle joukkue, jossa peli kulkee ja huulta heitetään', kertoo PoliZei.

Parhaimmat muistot peneistä: 'kun Joppe määräsi minut vilttiin kahdessa ottelussa, siitä sitten sisuuntuneena pääsin kentälle 3.erän puolessa välissä molemmissa matseissa, ja molemmissa matseissa tein sitten 3+0 tehot ja vastustaja repi hiuksiaan, kertoo PoliZei.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 04.05.2006 16:39
Luettu: 1011 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.