Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

starcraft sopimukseen MalPon kanssa, Lasse neuvottelee!

starcraft siirtyi FC MalPoon HC Ylikunnon riveistä, jossa hän pelasi 1.divaria 44 ottelun verran, ja keräsi niissä tehot 54+57=111. Viime kaudella Starcraft sijoittui pistepörssissä 2. tehoilla: 34+38=72. Siirron syyksi starcraft kertoi, että aktiivisuus vähenee, ja ylikunnon 2 hyökkääjän taktiikka ei tuntunut sopivan ylikunnon entiselle tähdelle.
MalPon starcraft valitsi, koska muita vaihtoehtoja ei kuulemma ollut. Tavoitteistasi starcraft kertoi, että liigan 1.sijoittuminen runkosarjassa, kolmen kärki pistepörsissä ja pleijareista kultaa.

VZ EM:n tähtihyökkääjää lasse89 on yhdistelty FC MalPon riveihin myös. Tähän Lasse kommentoi: 'Juuh ei tässä mitään dramatiikkaa ole.. Vuoden verran völligissä pelaillut ja alkanut tuntumaan siltä että kaipaisin uusia haasteita ja pääsisi katselemaan millaista muualla pelaaminen. Joukkuetta rupesin haeskelemaan jonne voisi mennä 2nickillä kokeilemaan pelaamista ja niin Fc MalPo osoitti kiinnostuksensa ja näin. Peli on tuntunut ihan hyvältä siellä ja joukkue on ollut muutenki lepposa. toki tässä on pari vaihtoehtoa mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Myös IRL-kaverini starcraftin siirtyminen MalPon riveihin lisää houkutusta siirtyä sinne. Tosiaan, vaihtoehtoja on vielä mutta MalPossa on tullut pelailtua eniten ja vaikuttaisi että sinne olisi mahdollisuus päästä.'

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 01.05.2006 19:39
Luettu: 992 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.