Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Straviksen ura Team Viru Valgessa ohi!

Yksi osa vastustajien kannalta tuhoisaa Team Viru Valgen hyökkäysmyllyä on poissa. Maaliahneena viimeistelijänä ennen Viru Valgea tunnettu Stravis kehittyi Virussa paljon monipuolisemmaksi hyökkääjäksi ja joukkueen on erittäin vaikea paikata hänen jättämää aukkoaan. Stravis iski Viru Valgessa kakkosdivarissa  järisyttävät 69 pistettä 20 ottelussa, voittaen samalla pistepörssin ja ykkösdivarissa aivan yhtä uskomattomat 62 pistettä 22 ottelussa, ollen pistepörssissä hienosti viides!

Straviksen lähtöön ei liittynyt suurta dramatiikkaa. ”Päätettiin Salaman ja Enskan kanssa pistää meidän osalta pillit pussiin”, Stravis kertoo. Syyksi Stravis mainitsee sen, että sopivia uusia pelaajia joukkueeseen oli vaikea löytää.

Straviksella ei ole tulevaisuudesta vielä sen suurempia suunnitelmia. Hänen tavoitteenaan on toistaiseksi vain löytää uusi joukkue ensi kaudeksi. Tällä hetkellä Stravis on bongattu pelaamassa kakkosnickillään HC Playboyssin hopeajoukkueessa. Stravikselle jäi hyvät muistot Viru Valgesta. ”Etenkin kakkosdivarin kaudesta”, Stravis toteaa odotetusti.

Kirjoittanut: Saarinen
Julkaistu 29.04.2006 13:19
Luettu: 1057 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.