Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Last Periodille viisi uutta pelaajaa!

2.Divarissa kuluneella kaudella toiseksi sijoittunut Last period vahvistaa rivejään viidellä uudella pelaajalla. Last periodin pelipaidan pukevat päälleen ensi kaudella puolustajat Beyonce ja Toni, hyökkääjät Warden,Sipuli & Wakke

19-vuotias Beyonce siirtyi Last Periodiin Lightningin riveistä. Beyoncella ei ole aikaisempaa kokemusta kiekkoliigassa pelaamisesta. Vahvuudeksi LP:n manageri Barco kertoi Alemman puolustajan tontilla pelaamisen ja tasaiset suoritukset alakerrassa.

Toinen hankinta on 15-vuotias myös ensikertalainen Toni. LP:n manageri Barco kertoi Tonin vahvuudeksi myös alemman puolustajan roolissa pelaamisen ja tasaiset otteet alakerrassa.

15-vuotias Wakke siirtyi Last periodiin kasvattiseurastaan Elite razorista. Wakkella löytyy kokemusta 2.Divarista 31 ottelun verran. Vahvuudeksi manageri Barco kertoo pelinrakennuksen ja maalinteon, myös suuren roolin ottaminen joukkueessa on hyökkääjällä vahvuus.

Warden siirtyi joukkueeseen HT-Suomesta, jossa hän pelasi 17 ottelua hokidivaria. Warden on myös pelannut 2.Divaria 16 ottelua HCAP:n riveissä. Vahvuudeksi manageri Barco kertoo maalinedustapelin, ja maskin tekemisen, ja riparien sisään saaminen. Pelinrakentaminen myös sujuu ja maalinteko on varsinkin suuri vahvuus.

Kolmas vahvistus Sipuli siirtyi joukkueeseen Failed Onesista. Sipuli on pelannut 1.Divaria 41 ottelua, mutta todellista läpimurtoa ei ole tullut, vaikka vastuuta ja peliaikaa on tullut. Oli kuitenkin viime kaudella joukkueensa paras pistemies tehoilla 11+13=24. Vahvuudeksi manageri Barco kertoo Pelinrakentelun, ja Raipemaisuuden.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 26.04.2006 17:04
Luettu: 1005 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.