Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kaasun turinoita menneen kauden 1.divarista.

Divarin runkosarja saatiin pelattua loppuun ja tässä pientä turinaa kuluneesta kaudesta. PR tämä ei ole ja tuskin tulee koskaan olemaan. Se oli herra D-fencen juttu ja toivotaan, että hän palailee sen pariin lähiaikoina tai ainakin joskus. Tämä olkoot vaikka turinoita divarista ja toivotaan, että joku edes saa edes jotain irti tämän lukemisesta paremman puuttessa.

Kavo

Runkosarjan voitto, Onnea! Viihdyttävällä kolmen hyökkääjän taktiikalla pelannut Kavo vei runkiksen, ehkä hiukan yllättäen, mutta ansaitusti. joukkueesta löytyy pistepörssin voittaja Tenkrat, joka johdatti divarin tehokkainta hyökkääjistöä eniten maaleja tehneeksi joukkueeksi.  
pienen (ehkä hiukan isommankin) miinuksen voi antaa, että kauden huipputiimeiltä (S.S.K., Ylikunto) kahdesti pataan kumpaiseltakin. Divan voitto antaa hyvät asetelmat pleijareihin ja ensimmäisellä kierroksella asettunee vastaan Kuolema-Pelijengi otteluparin voittaja, joista tuskin kumpaisestakaan nykykunnossaan on Kavolle vastusta. Tämän jälkeen edessä vielä kauden lopussa hiukan piristynyt Jupiter, joka myöskin kaatunee ja Kavo nähdäänkin liigassa ensi kaudella.


Ylikunto

Divarin toinen sija samoilla pisteillä Kavon kanssa , mutta maalierolla toiseksi. Sarjan kovin puolustus päästi selkeästi vähiten omiin ja hyökkäyksessä toisilleen tuttu parivaljakko hyvässä vireessä kauden läpi. Sarjan kovikset (Kavo, S.S.K.) saikin nenilleen kahdesti kummatkin, jonka ansiosta minun kirjoissani ehdottomasti kauden kovin tiimi. Pumppu vienee parhaan pakin tittelin helpohkosti ja nousua juhlittanee, ellei ihmeitä tapahdu.


S.S.K.

Toisella kierroksella hiukan hyytynyneet sissit jäivät kolmanneksi, joka varmasti pettymys joukkuelle. Nousua ajatellen tämä pienehkö hyytyminen voikin koitua kohtalokkaaksi ja edessä ainakin kivinen tie, jos liigaan mielii. Ensimmäisenä vastaan asettuu Viru Valge, tuttu taistelupari jo viime kaudelta. Tässä otteluparissa tarvittanee 5 ottelua ja jatkoonmenon ratkaisee päivän kunto joukkueiden olessa hyvin tasaisia.


Viru Valge

Selvästi ensimmäisestä kierroksesta piristynyt viru saalisti divarin neljänen sijan ja lievän ennakkosuosikin aseman S.S.K.:ta vastaan minun kirjoissa. Joukkueessa maalinteko taitoa vaikka muille jakaa suurin kysymys pleijareissa tuleekin olemaan kuinka nämä maalitykit jaksavat auttaa puolustusta. Veikkaukseni ottelusarjasta Sissit-valge 2-3.


Kiekko-Hobiitit

Hyvä toinen kierros 6:lla voitolla takasi Kiekko-khalleille viidennen sijan ja pleijareissa asettuu vastaan FHR, jonka uskon kaatuvan, mutta seuraavalla kierroksella ylikunto lähettää pojat kesälaitumille nauttimaan hyvästä kaudesta. Joukkueen riveistä löytyy kauden paras hyökkääjä khalle, joka teki uskomattomat 52 maalia!!11 kateelliset voivat panetella kärkyksi, itsekkääksi jne. mutta 52 maalia! puhuu puolestaan ja turinoiden toimitus onnittelee.


Kuolema

Varsin huonosti 2-3-6 saldolla pelannut Kuolema oli pettymys toisella kierroksella. Omissa soi usein ja hyökkääjistökin oli vaisua joten +- saldoksikin jäi huono -15. Pelijengi asettuu vastaan ensimmäisellä kierroksella ja kesäloma on lähellä, jollei pelit parane radikaalisti. Pontentiaalia tiimissä on, mutta sitä ei vaan olla divarissa saatu esille. Kovia vastaan joukkue pelannut sentään suht omalla tasollaan ja pienen pieni toivo liigapaikasta voidaakin tiimille antaa.


Pelijengi

Kokeneesta divaritiimistä ei noussut ketään esille ja viime kauden menytykset olivat lopulta liian kovia. Huono kausi vaisuine esityksineen kuvaa parhaiten tiimiä. Pelimiehiä tiimissä riittää, mutta taidot jääneet kauden ajaksi Oripään essolle. Kuolemaa vastaan jengillä vielä mahdollisuuksia voittoon, jos näin käy niin seuraavalla kierroksella tulee Kavolta turpaan ja Arto voikin keskittyä maajoukkueen valintoihin täysipainoisesti. Veikkaukseni Kuolemaa vastaan 1-2 tappio ottelusarjassa.


FHR

vain 2 voittoa toisella kierroksella ja vaivoin pleijareihin hyvän ensimmäisen kierroksen ansiosta. Vastaansa ensimäisellä kierroksella asettuu Hobiitit ja noutaja tulee. Kesäloma onkin hyvä käyttää pelaajiston tiivistämiseen, jos ensi kaudella mielii divarissa pysyä.


Zambolaatio

Kokeneen joukkueen huono kausi päättyi kesälomaan oikeuttavaan yhdeksänteen sijaan. Erittäin epäaktiivinen koko kauden ja tulokset sen mukaisia. suurin jännityksen aihe seuraavaan kauteen onkin jatkaako ikizambot Gempa-Stepi-Jasonite taisteluaan divarissa vai onko siirtoja odotettavissa? joukkeen kauden ainoa väripilkku Galileo loistopasseineen jo vaihtoi maisemaa aktiivisimmille pelikentille. Hyvää lomaa joka tapauksessa :D


Habs

Omissa kolisi tiuhaan ja Preda/MutiM eivät nousseet viime kauden tasolle ja edessä onkin karsinnat. Oma veikkaukseni on, että noutaja tulee ja Habs lähtee kakkoseen hakemaan uutta nousua pelilleen.


Rowdyruff Boys

Toinen kierros alkoi pojilta loistavasti kahdella voitolla, joista toinen S.S.K.:ta! vastaan. Tämän jälkeen joukkue hyytyikin täysin, lopuista yhdeksästä ottelusta vain 1 tasuri ja 8 tappiota ja joukkueen kausi jatkuukin karsinnoissa joissa tullee noutaja?


Failed Ones

Runkosarjan viimeinen sija saldolla 2-6-14 37 79 10 -42. Eipä tuohon paljoa lisättävää ole. Joukkue piristyi hiukan toiselle kierrokselle, mutta karsinnat edessä ja noutaja tullee Kiviniemen muodossa.


-Kaasu-

Kirjoittanut: Shar
Julkaistu 30.03.2006 19:38
Luettu: 1099 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.