Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

1/2006 Playoffs-ennakko by Mauska & Starchild

Yleisön pyynnöstä Mauskan ja Starchildin pleijariennakko on taas täällä! Valitettavasti Mauska on pitkän illan päätteeksi niin seis, ettei kyennyt ottamaan kuin yhden otteluparin vastuulleen. Loput hoidan siis minä.

VZEM-PENETRATORS

Vastakkain asettuvat runkosarjan ykkönen, VZEM, sekä ailahtelevasti runkosarjan pelannut maskipenetrators. VZEM:llä oli liigan tehokkain hyökkäystrio, sekä liigan tehokkain pakkikalusto Ooken vyöryessä big cam ateriat kädessään, sekä hietsun pelatessa pokeria. LAsse89 ei saanut yhtään henkilökohtaista palkintoa, vaan humban uberhyökkääjät veivät kaikki palkinnot, mutta uskon että vzem hyökktäs on rautaa playffosseissa starchildin tehdessä 10 maalia ja lassen syöttäessa 2 maalia ja oken tehdessä 10 tehopistetä. Penejen peli on ailahtelevaa ollut, sekä runkosarjan loppu oli rumaa katsletvataa lorenzon kyllästyessä kiekokon ja sugarin kadotessa rumille maille... onko siisj opesta ratkaisijaksi ze77 ollessa varmistava pakki. SEn näemme joskus??!!


Mauskan uberarvio: VZEM välieriin voitoin 3-1

Hc Humba - George W. Bush Hockey Club

Runkosarjassa GWB vei molemmat ottelut, mutten usko sen paljoa vaikuttavan tosipelien alkaessa. Hunpalaisten itseluottamusta korkeintaan laskee hieman. Heatley ja Pulsu ovat aina vaarallisia, tosin muutamissa runkosarjaotteluissa on nähty totaalisia jäätymisiä ja maalit ovat jääneet nollille. Puolustuksestakin löytyy kiekon eliittiä Mauskan johdolla. GWB on takkuillut pahasti loppukauden ja yllättävänä ratkaisuna 4 pelaajaa potkittiin. Eteenpäin jatketaan Sharin johdolla erittäin suppealla materiaalilla. Parannusta ei pelissä tämän tempauksen jälkeen ole näkynyt, pikemminkin päinvastoin. M.Bartek ja Kaasu ovat vastanneet joukkueen vähäisistä maaleista.

Arvio: GWB ei saa peliään täyteen vireeseen eikä pidettyä Humban hyökkäystä tarpeeksi hyvin kurissa, Pulsut jatkoon. 3-1.

HC Playboys - Darra OY

Runkosarjan kohtaamiset tasan. Itse olen samoilla linjoilla, helpolla ei kumpikaan jatkoon pääse. Molemmilta löytyy paljon hyökkäysvoimaa. Xirean ja Puasonen majailevat pistepörssin kärkikastissa, ja vastaavasti Bergeron johtaa Playboysin hyökkäystä pistepörssin kuudennelta sijalta. botto on myös tehtaillut pisteitä hyvään tahtiin, mutta otteluita ei ole kertynyt tarpeeksi. Teini-idoliksi noussut stlouis ei ole ollut maineensa tasolla. Ehkei niillä statseilla sittenkään pelata. Scott on saalistanut kiitettävästi syöttöpisteitä Darran puolustuksessa, kuten myös PB:n Ghosty, joka on selkeästi ollut joukkueen kulmakiviä tällä kaudella. Kaikki viittaa siis tiukkaan ottelupariin.

Arvio: Vaikea lähteä veikkaamaan, mutta pakkohan se on. PB jatkoon otteluvoitoin 3-2.

Ajax Amsterdam - FC MalPo

Tässäpä vasta mielenkiintoinen ottelupari. Kumpikaan ei ole maalijuhlia kauden aikana pidellyt, mutta tarvittavat pisteet on napattu. Runkosarjan kohtaamiset 1-1. Sijoituksellaan monet yllättäneen Ajaxin puolustuksessa lähes kaikkien rakastama Madonna46 on kerännyt pisteitä huomattavan vähän paljon huhuillusta pelisilmästä huolimatta. Paljon vakuuttavampi on ollut D.Beckham syötöillään, sekä Masse maaleillaan. Masse on tehnyt lähes yhtä monta maalia yksin kuin koko muu joukkue yhteensä. Hyvä suoritus kyllä, mutta moinen roolijako antaa MalPolle hyvät mahdollisuudet sulkea Ajaxin maalihanat lopullisesti. Kuka tekee maalit, jos Massea ei päästetä paikkoihin? MalPo on ollut yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Jos olisin ennen kauden alkua sanonut, ettei Djboboa löydy pistepörssin kymmenen kärjestä, tai että hän kerää enemmän syöttöpisteitä kuin maaleja, tuskin kovin moni olisi minua uskonut. Wertti teki 13 ottelussa 8 tehopistettä. Mikä vaivaa? Joukkueen paras tehomies on ollut Fallen, jonka niskoille monet ovat MalPon tasonlaskua sysänneet. Taitaa kuitenkin olla niin, että epäaktiivisuus on se, mikä päättää MalPon valtakauden, kuten aiemmin kävi Mysiineille. MalPo on tottunut lähtemään pudotuspeleihin ennakkosuosikkina, mutta tällä kertaa niin tuskin voidaan sanoa.

Arvio: MalPo on aiemmin esittänyt vakuuttavia otteita myös pudotuspeleissä (finaaleja lukuunottamatta), ja jos joukkue saa pidettyä Massen kurissa, ovat Ajaxin aseet vähissä. Toisaalta Ajax on keräillyt paljon pisteitä loppukaudesta. Mitähän tähän taas sanoisi. MalPo herää tosipelien kynnyksellä, jatkoon 3-2.

Kirjoittanut: Hossa
Julkaistu 26.03.2006 04:55
Luettu: 1234 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.