Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

2. Divarin 1/2006 ennakko a la Juizny

Jees uusi kausi ja uudet kujeet...Viime kauden päätteeksi 2:sesta Divariin nousivat siis Viru, S.S.K. sekä KaVo, leijonat hylättiin ja Pdynamo tippui karsintojen jälkeen pois, joten uusia joukkueita paljon mukana tulevalla kaudella. Ja jos viimekaudella tuli selkeä ero kärjen ja häntäpään välillä nii uskoisin tästä kaudesta tulevan todella tasaisen. Joo siinä oli Prologia kerrakseen, joten jos nyt puntarois vähä näitä tiimejäki tässä ja yrittäs jotai sijoitusarvioita nakella...eli:7 Röyhkeää Miestä

Yleistä

Viime kaudella röyhkeät jäivät sijalle 9 ja pudotuspelien ulkopuolelle, mikä oli ainakin allekirjoittaneelle suuri yllätys. Joukkueen runko on pysynyt kauan kasassa ja se taitaa olla tismalleen sama kuin viime kaudella(- mauri), joten luulisi yhteisen sävelen löytyneen pelaajien kesken. Harkkapeleissä joukkueen peli on toiminut viimeaikoina hyvin (15 peliä saldolla 8-5-1) ja omassa päässä on soinut aika harvakseltaan...johtuneeko siitä että sepe ei ole pelannut.. no mene ja tiedä,  tulevalla kaudella uskon joukkueen selviävän kirkkaasti ainaki pleijareihin, mutta ihan kärkisijoille en usko heidän kuitenkaan yltävän.

Seuraa erityisesti:
Hank, röyhkeiden pelin aivot, loistava pelisilmä. Petailee varmasti Zuh:ille ja kumppaneille makoisia paikkoja josta nakata kiekko reppuun.

Sijoitusarvio:
No kaikesta huolimatta veikkaisin 4-5


Elite Razor

Yleistä

Viime kauden seiska, eli tämmönen "välimallin" sijoitus eli ei loistava muttei huonokaan. Uskon kuitenkin saman trendin jatkuvan ensi kaudellakin eli pudotuspelipaikkaa pidän aika varmana mutta top 4:ään ei liene asiaa tällä kaudella,  elleivät uudet tulokkaat spelare ja pappis ole ammatiltaan sateentekijöitä.Harkkapelejä silmäillen peli on kuosissa näin kauden alla, joten saa nähdä siirtyykö hyvä vire myös divari-peleihin. Viime kaudella oli todella ailahteleva...voiton jälkeen saattoi tulla 12-1 takkiin seuraavassa pelissä ja joukkue päästikin viime kaudella 73 maalia omiin, mikä on aivan liian suuri määrä jos haikailee kärkisijoille runkkiksessa.


Seuraa erityisesti:

Wakke, samassa kakkosnick-tiimissä pelanneena voin sanoa et todella taitava kaveri ja varmaan on se mies eliteltä joka niitä maaleja paukuttaa pelissä ku pelissä, paikasta ku paikasta.

Spelare, toinen taitava pelaaja joka ilmeisesti läksi PowerPlaystä koska nämä eivät 2.divariin selviytyneet. Miten onnistuu eliten poikien kanssa?


Sijoitusarvio:
Kuten edellä todettua tasasessa sarjassa uskoisin poikien keikkuvan sijoilla 6-8


H.C.A.P

Yleistä

H.C.A.P ja Elite Razor jäivät itselleni mieleen viimekaudestan ailahtelevien otteidensa takia, sekä molemmista jäi semmoinen "keskitason tiimi"-kuva. Viime harjoituspelit tukevat tätä kuvaa, voitto, tappio, voitto, tappio-vuoristorataa on menty, liekö kokoonpano elänyt kovastikin eri otteluissa mutta tasaisuus puuttuu otteista. Oikeastaan kaikki mitä kirjoitin elitestä passaisi myös tähän, koska nämä ovat niin samankaltaisia joukkueita. Viime kauden runkosarja(8-6-8 saldolla) ei anna odottaa ihmeitä tälläkää kaudella, kun heidänki kokoonpanonsa on melkeimpä sama kuin viimekaudella. Tiimissä näyttäisi myös viipeltävän kaikenmaailman raju-ekiä sun muuta josta en kyllä osaa sanoa yhtään mitään, mut mielenkiinnolla odottelen vieläkö sama rotaatio jatkuu peluutuksessa vai löytyykö sinne nelikko jonka yhteispeli toimii ja vuoristoratamaisuus saadaan otteista pois.

Seuraa erityisesti:
Hudler & Jööran

Hudler + Jööran = muuri, johon varmasti moni joukkue tulee törmäämään jos nämä kaverit yhtä aikaa sattuvat puolustelemaan. Hudler myös hyvä avaamaan sekä rakentamaan peliä ja Jööran on vaan yksinkertaisesti hyvä puolustaja.

Sijoitusarvio:
Jos raaka-ekit ja ville valot pääsevät välillä sotkemaan niin pudotuspelipaikkaki tiukassa, jos löytyy toimiva paletti nii 5-8.


Last Period

Yleistä:

Jaahas...uusi tulokas sarjassa...Rosterista löytyy kiekkoliigapiireissä pyörineitä pelureita paljon mm. QPRocky, SuKe ja taispa Antsu aka Kynaajaki käydä humbassa pelaileen pelin tai pari. Kyselin vähän tuossa ja tiimin omissa tiedoissaki näytti olevan viime kauden DHL-Liigan(tai säälidivarin niinkuin Django kertoili katsomossa) voitto joten mikää turha joukkue ei ole kyseessä. Kuitenkaan DHL-Liigan taso ei vakuuta mua siinä määrin et lähtisin top-3:een sijoittelemaan tätä tiimii, vaan pudotuspelit olisisivat realistinen tavoite näin ensimmäiselle kaudelle. Ja jos ja kun tästä sarjasta tulee todella tasainen, olisi muilta "5-8-tason"tiimeiltä saatava pisteet pois kuljeksimasta jotta paikka playoffeihin tulisi.

Seuraa erityisesti:
Antsu, todella taitava ja maaliahne kaveri joka ratkaisee tarpeen tullen vaikka yksin pelit

huuhah, montako hasardia tulee omassa päässä ;) ja sattuvatko ne tärkeisiin peleihin

Sijoitusarvio:
Nakataan sinne sijoille 5-8 eliten ja muiden sekaan.


Marshallsaarten Mainiot

Marshallin saarilla on porukkaa tullu ja menny ku Citymarketin ovista mammuttipäivillä; Mauska, kolme ja Heatley kävivät yhden kauden lomailemassa marshallsaarilla, pakkasivat laukut ja palasivat Humbalandiaan, Jedi kiekkoilee jossain päin venäjää jne jne. Uusia kasvoja ovat NaBa sekä Maple ja näyttäs tuolla onetimerkin olevan tryllä tai jtn. Yhteenvetona: Edellistä kautta selvästi heikompi materiaali tuskin tulee riittämään edes playoff-paikkaan ellei maple/klak-kaksikko äidy hurjaan vireeseen, sillä en usko MM:n puolustuksen pystyvän vastustajia nollaamaan joten tehoja vaaditaan hyökkäyspäässä. Viime kauden 5. sija taitaa jäädä haaveeksi ja oikein huonolla tuurilla karsinnat odottavat kauden päätyttyä.

Seuraa erityisesti:
Maple, armoton maalitykki joka ei kummoista paikkaa tarvitse pistääkseen kiekon verkkoon. Nähtäväksi jää pystyykö muu marshall joukkue hänelle niitä paikkoja pelaamaan kun vastassa on "hyvin organisoituja puolustuksia".....joojoo..sumppua tarkotan

Sijoitusarvio:

Tasainen sarja ja jonkun on jäätävä ulos pleijareista....9-12


VMTL


Kun tuossa kirjoittelin ylhäällä organisoiduista puolustuksista nii jotenki tuntu luontevalta ottaa Vinnie McMahonin talentti-liigan sällit suurennuslasin alle. VMTL:n kokoonpanoki ilmeisesti saa muutoksia vielä ennen kauden alkua jos Chris ja/tai Oona? joukkueeseen tulevat. Pojat tulevat varmasti tiukalla puolustuksellaan aiheuttamaan harmaita hiuksia monelle tiimille ja terävät vastaiskut ovat myrkkyä, sillä joukkueessa on Chooseria ja Datsjukia jotka osaavat kiekon reppuun laittaa vaikka vähän huonommastakin paikasta. Harjoituspelejä ja viime kauden tilastoja katsellessa huomaa että vmtl:n pelit ovat järjestään todella vähämaalisia ja ne voivat kääntyä kummalle joukkueelle tahansa...saa nähdä miten käy

Seuraa erityisesti:
Chooser, kaikki häntä seuraavat varmaan muutenkin VMTL:n peleissä, mutta osaa hän muutaki ku viljellä chooserismeja foorumeilla: todella vaarallinen hyökkääjä jolla hyvä laukaus, hyvä molemmissa päissä kenttää.

Sijoitusarvio:
Riippuen kääntyykö tiukat pelit voitoiksi vai tappioksi..mut sanotaan 9-12


Hc EiTuuMitään


Jos oli marshallsaarilla vilskettä pelaajavirran kans, nii sama meininki on ollut eituumitään pukukopissa. Uusia pelaajia näyttäs olevan aika reilusti joten saa nähdä miten siellä saadaan yhteispeli sujumaan ennenku kausi starttaa. Viime kaudella ETM nappasi röyhkeästi pisteen erolla pudotuspelipaikan Röyhkeiden nenän edestä, mutta tällä kaudella uskon että paikka 8 joukossa on varma. Omien kokemuksieni mukaan Nuuska on ollut todella hyvä vahvistus puolustuspäähän, jolla on hyviä oivalluksia myöskin hyökkäyspäässä. Hyökkäykseen Massen tilalle on ilmeisesti hommattu Myll-, joka taitaa maalinteon jalon taidon joten sillä osastolla ei pitäisi olla ongelmaa. Harkkapelit ovat olleet runsasmaalisia joten mistään sumppuporukasta ei ole kyse vaan tulemme näkemään varmasti iloista ja hyökkäävää hokia pelaavan ETM:n ens kaudella.

Seuraa erityisesti:
Tilbero, Nuuska ja Myll-(jos läpäsee tryn?)

Sijoitusarvio:
Uskoisin ETM:n olevan aika korkealla jos kaikki natsaa kohdalleen...laitetaan 3-5


Fortune Club

Onnekas Klubi...1 nousijoista, mutta en usko että he tarvitsevat onnea sillä taitoa tästä joukkueesta löytyy. On varmaan maalintekijää, ja kova pakkikalusto sekä heidän pelisysteeminsä on todella hyvä, todella hyvin puolustavat joukkueena ja hyökkäykset ovat alati vaarallisia. Viime harjoituspelit ovat menneet vähä heikosti mutta joukkueessa on varmasti potentiaalia hyvään sarjasijoitukseen runkosarjassa.

Seuraa erityisesti:
Tähän on vaikeaa sanoa yksittäistä henkilöä koska he pelaavat ennenkaikkea joukkueena tasaisesti molemmissa päissä kenttää mutta Probertilta sekä Timberolta odotan tärkeitä maaleja.

Sijoitusarvio:
Nakataan rohkeasti 2-5


Hc Halko

Tiimin nimestä voi olla montaa mieltä mutta peli on kulkenu. Aivan puskista tiimi tuli, näki ja otti 2-diva paikan monien "nimellisesti kovempien" joukkueiden edestä. En edelleenkää tiedä ketään joukkueen pelaajaa mutta kovia pelejä ovat pelanneet ja voittaneetkin niitä ja tappio jos on tullut nii yleensä(poikkeus malpolta takkii 8-3) maalin tai parin erolla. Tarkemmin ku katselin nii näytti siellä joonazella olevan jo 1400 pistettä kasassa tiimissä että on siellä jonku aikaa jo pelailtu, mutta muuten pelaajat ovat aika nimettömiä mun silmiin. Suuria tähtiä ei siis ole mutta tiiminä pelaavat hyvin, saa nähdä mihin rahkeet riittää divarikaukaloissa.

Seuraa erityisesti:
titityyy...ei osaa sanoa kyllä tähän mitään...seuraa kaikkia

Sijoitusarvio:
Laitetaan  pikku ylläriä kehiin.... 2-6


Komrad JTurron kanssa sovittiin että hän tekee lopuista 3:sta tiimistä(kauhava, kiviniemi, kalma) juttua, joten eiköhä neki tule parin päivän sisällä tänne. Ja niille jotka ihmettelevät miksei mun veikkauksissa näy kellään olevan 1-4 tai jtn niin totean tähän että Hc Kauhava vie 2-divarin ja muut taistelevat muista sijoituksista, ykkösenä haastajista tietenki FC Kiviniemi =)[/b]


Kalma HC

Kalma on ollut todellisella tuuli-ajolla Orr-papan lähdettyä tuoreemmille niityille.
Kausi 3/2005 oli melkoista sähellystä ja tulos: divarin 11. ,ei varmaan ole kenenkään unelmasijoitus. Joukkue siirtyi kaverilta kaverille ja jäi lopulta Borrachon huoviin. Melkoisen säätämisen jälkeen on saatu aikaan jonkinmoinen runko, mutta
esitykset eivät ole olleet kovaa tasoa. Saa nähdä jatkuuko Kalman alamäki vai
saako Borracho piiskattua ryhmänsä iskuun. Tosin suurin osa pelaajista on allekirjoittaneelle aivan uusia tuttavuuksia.

Seuraa erityisesti:

Hyökkäyspäässä voi koviakin tehoja näyttää Roby sekä Ruaska. Mene ja tiedä.

Sijoitusarvio:

Pudotuspeleihin saavat todellakin tehdä töitä. Sanoisin siis 9-12.

FC Kiviniemi

Viimekaudella "big fourin" neljäs ja ainut joka ei noussut 1.divariin. Paluun joukkueeseen
tehneet NirpE (intistä) sekä JTurro (HC Playboys) tuovat puolustukseen todella kovan lisän.
Edelliskaudella moni puolustaja kävi kokeilemassa onneaan, eikä semmoista "varmuutta"
tahtonut löytyä. Siitä päästäänkin hyökkäyspäähän, joka on tasokas myöskin. Original Kiviniemeläisten lisäksi (maalitykki Toenin lähdettyä inttiin) hankitut Tinde ja Gybe , ovat molemmat todellisia maalintekijöitä. Kaikin puolin paketti näyttää nyt kovalta ja odotus on kova.

Seuraa erityisesti:

Juizny: Sanoisin, että vähintäänkin 2.divarin kovimpiin hyökkääjiin lukeutuva pelaaja ja ryyppääjä
joka taitaa niin syöttelun, maalinteon, sekä pelinrakentelun. Kehotan silti seuraamaan
Kehotan myös seuraamaan muista hyökkääjiä, mutta eihän sitä kaikista jaksa kirjoittaa :)
.jorma.: Todella taitava puolustaja josta ei hevillä ohi mennä. Taitaa myös maalinteon ja hie-
not lobbypassit, sekä angstailun.
Myös kaikista puolustuspään pelaajista voisi kirjoittaa oman arvion mutta eihän sitä jaksa.

Sijoitusarvio:

Edelliskauden Big Fourin ainoana 2.divariin jääneenä sijoitus 1.? No ei nyt nielaista ennenkuin
tipahtaa. Mutta silti 1-3.

HC Kauhava

Hocken rytmiröllit saivat vihdoin ja täysin ansaitusti näyttää kyntensä kun he pääsivät mukaan divarikarsintoihin. Joukkueen harjoituspelit ja suvereeni divarikarsintojen voitto lohkossa A, todistavat, että joukkue on paikkansa ja arvostuksensa ansainnut. Pelaajapaketti näyttää hyvältä ja tiiviiltä ja varmaa on ainakin se, että tulosta ensikaudella tulee.

Seuraa erityisesti:
Hocke&SML kaksikko tulee keikkumaan pistepörssin kärjessä. Molemmat todella vaarallisia.
Sijoitusarvio:
Melkoisen varmasti 1-3.

Kirjoittanut: Juizny
Julkaistu 18.01.2006 00:18
Luettu: 1355 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.