Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Kuulumisia runkosarjan päätyttyä

Myöhässä? Kyllä, mutta kai näitä on kuitenkin kiva lukea.
Kyselin joukkueiden edustajilta kuulumisia runkosarjan päätyttyä.

Esitin joukkueille nämä kysymykset:

1. Millaiset fiilikset joukkueelle jäi kaudesta?
2. Oletteko tyytyväisiä kauteen?
3. Kuka oli itsellesi selvä yllätys tällä kaudella joukkueestasi?
4. Keneltä olisit odottanut enemmän joukkueestasi?
5. Kuka oli mielestäsi kiekkoliigan paras maalintekijä?
6. Kuka oli mielestäsi kiekkoliigan paras puolustaja?
7. Kuka oli mielestäsi kiekkoliigan paras pelaaja?
8. Mikä joukkue oli pahin vastus teille?
9. Mikä joukkue oli helpoin vastus teille?

Hinaaja - HC Penetrators

1.hyvät fiilikset
2.kyllä
3.ei kukaan
4.iteltäni
5. stlouis
6. Joppe
7. Joppe
8. Team Jupiter
9. Veljekset Mysiini

soopa - Team Jupiter

1. Hieman hapan maku jäi, kun jäätiin jälleen neljänneksi. Finaalipaikkakin oli taas jo niin lähellä. Kausi kokonaisuudessaan oli kuitenkin mielestäni ihan hyvä, ja eteenpäinmenoa oli havaittavissa. Huonoja pelejä ei kaudella ollut kauheasti, joka kertoo kai tasaisuudesta. Rutiinillakin otettiin muutama voitto.

2. Peliesityksiin olen ihan tyytyväinen. Tuloksellisesti olisi voinut ratkaisevissa peleissä menestyä vähän paremmin. Pudotuspeleissä pelasimme vain kaksi vähän huonompaa peliä, eli ei ihan huonosti tainnut mennä. Tuntuu, että me olimme ainoita, jotka meihin uskoi, joten monet voivat pitää meitä jälleen kerran yllättäjinä.

3. Ei oikeastaan suurempia yllätyksiä ollut. C.Murphy debytoi hyvin ja osoitti olevansa pelimies varsinkin playoffseissa, jossa tosin pelasi vain yhden pelin, senkin tehokkaasti. Jätti kuitenkin vastuun suosiolla kokeneimmille pelaajille. Ehkäpä ensi kaudella puolustajien eliittiä?

4. Olen oikeastaan tyytyväinen jokaiseen pelaajaan. Hokiollilta olisin runkkiksessa toivonut vähän aktiivisempaa pelaamista ja vastuun ottamista. Osoitti kuitenkin playoffseissa olevansa kiekon parhaita hyökkääviä pelaajia. Puolustuksessa tosin avuton!

5. Djbobo teki jälleen tuhoisaa jälkeä, joskaan ei ihan viime kauden tasolle yltänyt. Bushien kaksikko Tonzales-Pulsuu teki myös hurjaa jälkeä. Playoffseissa stlouis on osoittanut olevansa myös kova maalintekijä, suurien pelien mies. Koalaakaan on turha unohtaa. En osaa parasta sanoa, mutta tuossa nyt parhaimmistoa.

6. Joppe. Vaarallinen hyökkäyspäässä. Vie kiekon helponnäköisesti hyökkäysalueelle ja pyörii sen kanssa tehokkaasti. Saa aina olla tarkkana.

7. Sanoisin tähänkin Joppe. Hyvä molemmissa päissä kenttää.

8. Jostain syystä Völlig. Hävisimme runkosarjassa molemmat pelimme heitä vastaan. Iskee paikoistaan tehokkaasti.

9. Eipä kiekkoliigassa kauhean helppoja vastuksia ollut. Häntäpäänkin joukkueita vastaan oli tiukkoja pelejä. Runkkiksessa ja playoffseissa pelasimme Penetratorsia vastaan hyviä pelejä, joten sanotaan nyt se ainakin mieluisimmaksi vastustajaksi. Helppoja pelejä ei ole, varsinkin jos asennoituu väärin niin sanottuja heikompia vastaan.

-HaBa- - Zambolaatio

1. Tietysti hieman haikeat, sillä kyllä hieman enemmän odotettiin kaudelta, kuin karsintoihin joutumista. Mutta näitäkin tulee. Tietysti pieni rosteri oli hieman haitaski, aktiivisuus uupui ja vielä kun tuli erimielisyyksiä joukkueen sisällä, niin miska sai lähteä.

2. Eime kyllä olla. Kuten oli jo ennakoista luettavissa, niin jonkinsortin ennakkosuosikkeina lähdettiin kauteen. Ehkäpä se pissi vain oli liian korkealla päässä, aktiivisuus hiipui, ja tämä on tulos.

3. En tiedä voinko sanoa mitään yllätykseksi, koska tiedän, kuinka hyviä voidaan olla, ja toisaalta kuinka huonoja ;P Spike tosin yllätti hieman, koska tuli hieman puskista, ja loppupeleissä näytti olevan jo kyllä paikkansa ansainnut pakki.

4. Itseltäni. En minä voi lähteä ketään tästä arvostelemaan, mutta itsellä meni kausi hieman alamaissa, kuten koko joukkueella. Vaikea nimetä yksilöitä. Joukkueelta odotin kokonaisuutena enemmän.

5. Piku. Harmi vain, kun piti poikien kausi kesken jättää. Piku varmasti olisi ollut maalipörssin kärkituntumassa.

6. jörri. Aina se on vaikea ohittaa, huuliveikkokin vielä.

7. Joppe. Kaveria ei voi laittaa puolustajiin, eikä hyökkääjiin, niin kuulukoon tähän :) Hirveä p/o siihen nähden, että on puolustaja olevinaan.

8. Mysärit. Tähän on kai turha sen pidemmin spekuloida, kun tietää, miten he pelaavat, ja ketkä siellä pelaa.

9. Eipä ollut mitään helppoa joukkuetta, mutta FHR saatiin kaadettu kahdesti. Ja Jupeiltakin pisteitä saatiin saalistettua.

Lasse89 - Völlig Zugefroren EM

1. Runkosarjasta jäi ihan hyvät fiilikset joukkueelle koska tavoitteemme playoff-paikka täyttyi aika reilustikkin(5.tila).Playoffeissa tippuminen toki harmittaa jokaista jonkin verran. Varsinkin niillä jotka ei pelannut niin tuntui olevan jotain hampaankolossa.

2. Kyllä kauteen voi olla tyytyväinen varsinkin tuon runkosarjan osalta. Tippuminen playoffeissa toki harmittaa kaikkia varsinkin kun sarja oli jo katkolla meille kun johdettiin voitoissa jo 2-1 mutta Narrilauma otti hyvän kirin ja meni ohi. Propsit siihen suuntaan.

3. Eipä noussut selkeitä yllättäjiä joukkueesta esille kauden aikana. Kaikki pelasi ihan hyvän ja tasaisen kauden.

4. Paakilta

5. Eiköhän se Tonzales ollut minun mielestäni.


6. Tää taitaa mennä tonne Penetratorssien suuntaan Jopelle.

7. Pulsuu.

8. Joo kyähän pahin vastus oli GWB. Tuloksetkin olivat 6-3 ja 5-2 tappiot.

9. Noh, eiköhän aika moni joukkue ole vastannut FHR tähän niin kai se pitää meilläkin. :)

Poro24 - FHR

1. Huonot. Liigassa säilyminen voi toki pelastaa vielä paljon

2. Ei.

3. Samaa harmaata massaa ne olivat kaikki, mutta Ospa väläytteli pelaamassaan harkkaottelussa. Hän siis!

4. Joukkuepeliltä. Missä pelaa?

5. DjBobo

6. No Comments

7. Tonzales tais olla aika kurko, vaikka vähän pelasikin.

8. Peneraattorit.

9. Mysiinit. Ei kahta sanaa.

Tonzales - George W. Bush Hockey Club

1. Kaudesta meille on jäänyt hyvät fiilikset. Käsittääkseni tämä on gwb:n paras runkosarjasijoitus kautta-aikain liigassa. Joukkuepelaamisemme on liigan peleissä ollut pääasiassa hienoa ja hyvin toimivaa, hetkittäisiä lipsahduksia tietenkin tapahtuu mutta yleisesti katsoen kautemme on onnistunut todella hienosti.

2. Niinkuin tuossa aikaisemmin jo totesin niin pakkohan se on olla tyytyväinen kauden suorituksiin :)

3. Suoranaisesti ei oikein voi nimetä joukkuuestamme ketään joka olisi ns. yllättänyt. Meillä on ollut tasainen materiaali läpi kauden käytössä. Suurin yllätys henk.koht on se, että koko joukkue on venynyt mahtaviin suorituksiin liigan mittelöissä eli nostaisin koko joukkueen suorituskyvyn ja hermokontrollin yllättäjäksi tässä vaiheessa :D

4. Kaikki on tehnyt tasaisen tappavaa työtä ja kaikki on pelannut kautensa hienosti eli eipä keltään enää suurempaa panosta voisi odottaa.

5. Paras maalintekijä mielestäni on kuitenkin Djbobo. Hänellä on uskomattoman tarkat vedot ja miltei aina paikan saatuaan laittaa kiekon reppuun.

6. Parhaaksi puolustajaksi nimeäisin Coppolan. Coppola on varmaakin varmempi perus pakki yhdistettynä loistavalla pelisilmällä ja jopa maalinkin hän joskus kiekon saa uppoamaan :P

7. Hmm Tähän on vaikeaa sanoa yhtä nimeä, koska liigassa on omilla osa alueillaan niin monta hyvää pelaajaa.

8. Kyllä se Malpo taisi hankalin vastus olla meille. Heidän pelisysteemiä on hankala rikkoa. Lisäksi Malpolla on niin taitavia yksilöitä koko remmi täynnä, ettei tarvitse tehdä kuin pienen pieni virhe niin saattaapi hyvinkin kiekon löytää omasta maalista. ( + oman veskan maalintakaa solmussa)

9. Helpoin vastus meille ehkä oli kuitenkin FHR. En osaa tarkempaa syytä sanoa, mutta heitä vastaan oli helppo pelata ja saatiin helposti rakentaa peliä jota kautta maalit sitten syntyivät

Wertti - FC MalPo

Kaudesta on jääny hyvä fiilis ja oon erittäin tyytyväinen omaan peliimme. Ollaan lähetty pelaamaan kautta enemmän puolustuksen kautta ja se näkyy päästettyjen maalien määrässä.
Kauden yllätys joukkueessa oli kun flooti osui maalikehysten sisään:). Kaikki pelas hyvän kauden eikä jääny erityisemmin kaivertamaan että joltain olisin odottanu parempaa panosta. Kiekkoliigan parhaimman maalintekijän nimeäminen on vaikeaa. Djbobo, Tonzales, Pulsuu ja Koala ovat kovia maalintekijöitä, mutta kallistun kumminkin Djboboon, joka pystyy kaudesta toiseen pitämään saman vireen yllä. Liigan parhaimman puolustajan paikalle löytyy monta pelaajaa. En pysty sanomaan kuka olisi paras, koska tosiaan ehdokkaita on paljon. Liigan paras pelaaja on pisteitten valossa Djbobo tai Tonzales.
Pahin vastustaja oli ehkä Team Jupiter. Helpoin vastus oli FHR.

Pikkis - Narrilauma

1. Joukkueellemme on jäänyt hyvät fiilikset runkosarjasta monien onnistumisien johdosta, toisaalta ikinarrien darbyn, Renbergin ja Lukan poistuminen laski hieman joukkuehenkeä. Heiltä kuitenkin ymmärrettävä ratkaisu kokoonpanon paisuttua liian suureksi. Mutta sota ei yhtä tai edes kolmea miestä kaipaa. Näillä mennään!

2. Runkosarja on mennyt melko pitkälti odotuksien mukaisesti. Joukkueemme on pelannut melko tasaisesti voittoja ja tappioita. Takaisin liigaan nouseminen oli monen kauden mittainen projekti ja se onnistui vihdoinkin. Toki voitonnälkä oli suuri viime kauden divarin voiton johdosta, mutta olemme tyytyväisiä runkosarjan sijoitukseemme. Tästähän ne pelit vasta alkavat.

3. Ei joukkueessamme ollut tällä kaudella varsinaista yllättäjää, kaikki ovat kokeneita, pelaavat paikkansa varmasti ja odotuksien arvoisesti. Jos joku täytyy valita, niin ehdotan yllättäjäksi Lukaa, joka tehtaili puolustajan paikalta jopa 5 maalia.

4. Itse olisin voinut pelata muutaman pelin paremminkin.  

5. George W. Bush HC:n pojat Tonzales ja Pulsuu olivat tällä kaudella yllättävänkin kovassa iskussa, kuten maali- ja pistepörssikin sen osoittavat.

6. Aki_Heino vakuutti puolustuksessamme ja monet voitoistamme ovatkin juuri hänen ansiotaan. Hyvästä kaudesta osoitus myös valinta Allstar-ottelun kokoonpanoon. HC PU:n Salsa pelasi myös näyttävän kauden.

7. Tuntuu varmaankin siltä, että vedän hieman kotiin päin, mutta Renberg tekee aina vakuuttavaa jälkeä päästessään kentälle. Tietysti armeija pääsi sotkemaan vähän kuvioita, mutta hänen pelinlukuaan ei voi kuin ihailla. Mainittava on myös Malpon oma poika djbobo, joka jaksaa tehtailla maaleja kaudesta kauteen.

8. Malpo on ollut vakuuttava meitä vastaan, kuten ottelutuloksetkin kertovat.

9. Todettava on, että kyllä se tällä kaudella Hc Humba oli. Heiltä puuttui alkukaudella täysin maalintekotaito ja näin ollen voittaminen ei ollut kovan työn takana.

Salsa - HC PU

1. Ihan jees kausi, hiukan olisi voinut mennä paremmin runkkiksen osalta.. Toivottavasti pleijarit sujuvat sitten hyvin.

2. Kyllä.

3. Salsa

4. L.Lawson

5. Tonzales

6. Forsberg

7. Forsberg

8. GWB HC

9. Völlig Zugefroren EM

Paras maalintekijä: Jaettu ensimmäinen sija Tonzales ja Djbobo.

Paras puolustaja: Joppe, ääniä 3.

Paras pelaaja: Joppe, ääniä 3.

Kaikkien joukkueiden vastauksia en saanut, joten jos kyseisten joukkueiden pelaajat haluavat vastata, niin notella Brennan.

Kirjoittanut: Redden
Julkaistu 06.01.2006 14:21
Luettu: 1236 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.