Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Paitsio

Team Jupiterin pelaajat

Tässä kirjoitin oman aktiivisuuden häilyessä Jupiterista ylös muistoja ja omia tuntemuksia Jupiterin pelaajista. Olen ehkä itse jättämässä joukkuetta oman ruostuneisuuden takia ja hälläväliä asenteeni takia, mutta halusin kuitenkin kunnioittaa Jupiterin omasta mielestä legendaarista kokoonpanoa. Listasin pitempään pelanneiden kavereiden tiedot tähän alas ihan suoraan hatusta ja tiedot ovatkin omia vääristyneitä teorioitani jotka eivät välttämättä sovi yhteen kenenkään muun henkilön tuntemuksiin näistä henkilöistä.

- Flashey, Jupiterin legendaarisen sakin kovanaamainen puolustaja


Gunner -
Mies joka aloittaa aina alaspäin


Gunner on joukkueen kakkis. Gunner on taitojensa perusteella värävätty kaveri joka on erilainen kuin muut. Gunner on positiivinen ilmestys sillä Gunnerin kakkismaisuus on hauskaa. Gunner on sarkastinen ja angstaileva tyttömäinen kaveri mutta empaattinen ja mukava. Gunner huomauttelee ja muutenkin saattaa olla huonolla tuulella mutta kun tulee tosipaikka löytyy kivenkova Gunner jonka itsekunnioitus on kohdallaan. Gunner on teräshermo ja lahjakas kaveri joka ymmärtää ehkäpä parhaiten Kiekko-pelin olemuksen koko Jupiterista. Gunner ei ole kuitenkaan suurelle yleisölle tuttu kaveri ja jää näin välillä varjoon vaikka on yhtä hyvä tai parempi kuin muut. Gunnerin pelityyli on agressiivinen. Gunner osaa pelata mitä paikkaa tahansa ja yleensä hän pelaa hyökkääjänä. Gunnerilla on paljon mielipiteitä pelistä kuten että alotuksessa vetävät ovat homoja ja muita kakkismaisuudesta johtuvia mielipiteitä. Gunner on äärimmäisen luova pelaaja ja hänellä on Jupiterin tarkin laukaus. Gunnerin heikkous on ailahtelevaisuus.Välillä tuntuu että parhain motivaatio on kadonnut ja välillä sitä on yllinkyllin. Gunner on kuitenkin kunnianhimoinen pelaaja ja hän tahtoo saavuttaa kunnioitusta. Gunnerin pelityyli on muista eroava sillä se on suoraviivainen ja looginen ja perustuu usein intuitioon. Useimmiten on mahdoton sanoa mitä Gunner tekee, mutta jotain hyödyllistä se aina useimmiten on. Gunner luottaa ja kannustaa tovereitaan ja on omalta osaltaan luomassa hauskaa ilmapiiriä Jupiteriin.


Ilppa -
Jupiterin perusluonne


Ilppa on soopan kanssa pelannut Jupiterissa iäisyyden. Välillä Ilppa on pelannut hyökkääjää ja välillä puolustajaa ja välillä siltä väliltä. Nykyään Ilppa pelaa puolustajana ja on muodostanut Jupiterin peruspakkiparin toisen jäsenen jo useamman kuukauden ajan. Ilppa on Jupiterin kriittinen jäsen, itselleen useimmiten ja joskus myös muille. Ilppa muodostaa parin soopalle ja pitää järjestystä yllä niissä asioissa missä Soopa on liian lepsu tai lempeä. Ilppa on puolustajana aggressiivinen. Ilpan ase puolustuksessa on ennakkoluuloton ja nopeatempoiseen peliin johtava tyyli, jonka heikkous on mitä ilmeisin eli välillä sattuvat virheet. Ilppa pelaakin mieluiten ylempänä kentällä jättäen varmistuksen toiselle pakille. Ilppa tukee hyökkäyksiä jupiterimaisella pelisilmällä; kiekon kierrätyksillä ja paikan kärkkymisillä. Ilpan heikkoudet ovat hyökkäyksessä puolustajien heikkous, laukaus, mutta myös hän laittaa omalta osaltaan aina välillä häkin tai kaksi. Ilppaa ei pelota vastuksen tähdet eikä hän niistä kohkaa vaan käy kimppuun hieman innokkaammin kuin normaalisti vain. Ilppa pitää lyhyemmistä syötöistä mega-avausten sijaan sillä näin syntyy parempia hyökkäyksiä yksittäisten yritysten sijaan. Ilppa on herrasmies joka ei loukkaa muiden tunteita. Ilppa nauttii muilta pelaajilta arvostusta joukkueessa. Ilpan suurimpiin ansioihin kuuluu Soopan ohella aktiivinen kiekkoura ja luovuttamaton perusasenne joka on levinnyt Jupiterin muihin pelaajiin.

Soopa -
Jupitrin diplomaatti


Soopa on Jupiterin aktiivisin jäsen ja henkinen johtaja. Soopaa ihaillaan ja kunnioitetaan joka suunnasta, mutta joukkueen sisällä soopa on yhtä vaatimaton kuin sen ulkopuolellakin. Soopa on toki ylpeä itsekin omasta urastaan ja kuuluisuudestaan, vaikkei sitä tahdokkaan myöntää. Soopa on kohtelias ja muut huomioon ottava persoona. Soopa tykkää myös ilkikurisesta vitsailusta ja välillä joku voikin nähdä hänen XDDDDDDDDd hymiöitä säestettynä pienellä vitsailulla jostain tiimitoverista. Soopa ei kuitenkaan ole ilkikurinen tuntemattomille vaan ainoastaan joukkueen sisällä tuttujen kanssa, jotta ilmapiiri pysyy sopivan rehellisenä. Soopalla on jonkinlainen viha/rakkaus -suhde Ilpan kanssa. Soopa on hyökkääjä. Soopan aseina ovat nopea ja tarkka kiekonkäsittely, peliäly ja tarkka laukaus. Soopa pelaa molempiin suuntiin ja osaa puolustaa hyvin. Soopa on all-around pelaaja, joka on pelannut kiekkoa niin paljon ettei häntä kokeneempia pelaajia ole paljoa. Siltikään Soopa ei ole mikään vanha pieru vaan pelaa nuorekasta kiekkoa. Soopa on erittäin taitava pelaaja. Hänellä ei ole erityisen ainutlaatuista pelityyliä, vaan tavallinen tyyli jolla hän pelaa paremmin kuin muut. Muut yrittävät jäljitellä tätä klassista pelityyliä. Soopan tyyli on järkevä kiekko. Hänellä ei ole fiksaatiota syötellä sen enempää kuin on tarvis tai vetää liian huonoista paikoista. Soopa pelaa luovasti kun muut eivät osaa odottaa sitä ja agressiivisesti kun maalin voi niin pelaamalla tehdä. Soopan suurin ansio on että hän on pitänyt Jupiteria pystyssä tähän päivään saakka. Soopa pitää kaikista ja kaikki pitävät soopasta. Soopa on kiva ja yksinkertainen kaveri ja täten hänet voi nimittää Jupiterin diplomaatiksi.

Hokkari -
Jupiterin taikuri


Hokiolli on myyttinen pelaaja. Hän on pelannut Jupiterissa lapsesta saakka mutta kävi välillä vanhojen tuttujen Mysiinien leirissäkin. Hokiolli on erittäin luova hyökkääjä. Ja uskokaa kyllä Hokiolli on sitten avuton puolustaja, joka on miehen heikkous. Sen kompensoi kuitenkin tarkka pelisilmä joka toimii loistavasti yhteen Jupiterin alakerran kanssa, vähentäen näin kiekonmenetyksiä ja lisäten painetta vastuksen päätyyn ja näin ollen luontevasti vähentäen painetta omaan päätyyn päin. Hokiolli pystyy liikuttamaan kiekkoa ja avaamaan väyliä omalla pelillisellä tyylillään joka on ainutlaatuinen. Hokiolli on hyökkääjä jossa yhdistyy rauhallinen maalitykki ja rennosti harhauttava taikuri. Kaiken kruunaa todella loistava pelisilmä joka toimii hyökkäyspäässä niin soopan kuin gunnerinkin kanssa. Ajoitus on loistavaa. Harvoin Hokiolli on liukunut maalineteen turhaan, vaan hän odottaa sopivaa hetkeä milloin soopa tai gunner pelaa itsensä syöttökykyisiksi. Hokiolli on niitä pelaajia, jotka laittavat julmalla prosentilla kiekot sisään. Vaikka peruslaukaus on jupitermaisen perustehoton, maaleja syntyy erikoisemmista paikoista ja jatkotilanteista kiitettävästi. Hokkari tykkää syöttelevästä ja rakentelevasta tyylistä enemmän kuin maskipeliin perustuvasta voimapelaamisesta. Henkinen puoli on miehen vahvuusalue. Ikää on runsaasti ja näennäisesti Hokkari pysyy aina rauhallisena. Terve itsetunto, kanssapelaajien kunnioitus ja vaatimattomuus lisäävät joukkueen yhteispeliä positiivisella tavalla joka monista muista joukkueista on kadonnut.

Kirjoittanut: Flashey
Julkaistu 13.12.2005 01:14
Luettu: 1346 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.